HABERLER>POLİTİKA
9 Mart 2013 Cumartesi - 17:07

Ağrılılardan AK Parti Karabağlar'a ziyaret

Karabağlar Ağrılılar Derneği, Ak Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ak Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Ağrılılar, İlçe Başkanı Uçar’a, Ağrılılar’ın sorunlarına duyarlı yaklaşımlarından dolayı plaket takdim etti.

Ağrılılardan AK Parti Karabağlar a ziyaret

İZMİR - Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette konuşan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, Ağrılılar’ın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, “Başarılı STK örgütlenmeleri şeklinde faaliyet gösteren Ağrılılar, kararlı duruşları ve kent kültürüne yaptıkları başarılı katkılarla takdiri hak ediyorlar. Bizler, Karabağlar’a dair sözü olan herkesi dinlemek istiyoruz. Çünkü Karabağlar şu anda iyi yönetilemiyor. Karabağlarlılar, yerel yönetimden hizmet alamıyor. AK Parti olarak, elimizden geldiğince, hemşehrilerimizin ve yaşadığımız kentin sorunlarını takip ediyoruz ve çözülebilmesi için gayret ve yol gösteriyoruz” dedi.
 
Karabağlar’ın nüfus yapısının göçlerle şekillendiğini ifade eden Başkan Uçar, “Bizler farklı sebeplerle memleketlerimizden göç edip Karabağlar’a gelmişiz. Bu kente katkıda bulunuyoruz, ancak maalesef yerel yönetim tarafından kentimiz iyi yönetilemediği için, Karabağlar’ın sefasını süremiyoruz, cefasını çekiyoruz. Keşke İzmir ve Karabağlar daha iyi yönetilse ve bizler de bu şehrin sefasını sürebilsek. AK Parti olarak, iyi yönetmeye, vatandaşlarımızı layık oldukları çağdaş standartlara ulaştırmaya talibiz. Gerek Ağrılılar’la, gerekse diğer STK’larla konuştuğumuzda, herkesin değişim istediğini tespit edebiliyoruz” diye konuştu.
 
Ziyarette konuşan Karabağlar Ağrılılar Derneği Başkanı Alican Işık da, Ağrılılar’ın nüfus açısından Karabağlar’da önemli bir kitleyi temsil ettiğini belirterek, “Biz de Karabağlar’ın layık olduğu şekilde yönetilebildiğine inanmıyoruz. Karabağlar’ın birçok mahallesinde, çocuklarımızın vakit geçirebileceği ve çok basit bir insani hizmet olan çocuk parkı dahi yok. Yine birçok mahallemiz adeta çöplüğü andırıyor. Karabağlar’ı iyi yönetecek  insanların yanında yer alacağız. Biz; partisi ister A partisi olsun, isterse B partisi olsun, kentimizi kim iyi yönetecekse onun yanında yer alırız ve alacağız.”dedi.
 
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinin kanayan bir yarası olduğunu ifade eden Karabağlar Ağrılılar Derneği Başkanı Alican Işık, barış sürecinin akamete uğramaması için toplumsal tüm kesimlerin sorumlu davranması gerektiğini kaydederek, “Doğu ve Güneydoğu’da kurşunun değmediği taş kalmadı. Artık yeter, bu kan durmalı. Barış ve kardeşliğe zarar verecek insanların oyunları bozulmalıdır. Şunu unutmayalım ki, Sarıkamış’ta şehit olan 90 bin askerimizin içerisinde Ağrılı, Vanlı, Diyarbakırlı, Erzurumlu, Kütahyalı, Siirtli, Edirneli kısacası, Türkiye’nin dört bir köşesinden askerimiz vardı. Biz ezelden beri kardeştik, ebediyete kadar da kardeş olarak kalacağız.” şeklinde konuştu.
 
Ziyaretin ardından Karabağlar Ağrılılar Derneği Başkan Yardımcısı ve Federasyon Genel Saymanı Yakup Matara, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’a plaket takdim etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Ayrım yapsam Arap kızıyla evlenmezdim”
Etnik milliyetçiliğe karşı olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, ''Ben Kürt, ...
MHP’li kadınlar 8 Mart’ı Bergama’da kutladı
MHP İzmir İl Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Bergama çıkarmasıyla ...
Güvenlikçilerden CHP’li Türeli’ye teşekkür
CHP İzmir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Rahmi Aşkın ...
 
CHP Gaziemir’den tiyatrolu muhalefet
CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları üyeleri tiyatro oyunuyla AKP’nin kadına ...
CHP’li Güler’den Ödemiş’te ‘kimlik’ vurgusu
CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar ...
BDP’den ‘İmralı tutanakları’ itirafı: Sızıntı bizden!
İmralı tutanaklarının sızdırılması soruşturmasında sona geldiklerini belirten ...
 
Gül’den Kılıçdaroğlu ile Köşk zirvesine ilk yorum
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı ...
Başbakan kararlı: 5’ten aşağısı kurtarmaz!
Başbakan Erdoğan, Siirt'te yaptığı konuşmada 3 çocuk isteğini hatırlatarak, ...
AK Parti’de manidar rozet: Şanlı, Müezzinoğlu’yla döndü!
Kordon İş Adamları Derneği Başkanı, il kongresinde yaşanan krizin ardından ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva