HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Ocak 2021 Cuma - 14:30

Adnan Menderes Üniversitesi ile Kent A.Ş arasında iş birliği

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ADÜSEM) ve Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. arasında, 21 Ocak 2021 tarihinde personele yönelik mesleki eğitimlerin düzenlenmesi adına iş birliği protokolü imzalandı.

Adnan Menderes Üniversitesi ile Kent A.Ş arasında iş birliği

Eğitim iş birliği protokolünü, Adnan Menderes Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı ve ADÜSEM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Aydın, Kent A.Ş adına ise Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Ertan imzaladı.

Protokolün görüşüldüğü toplantıda; Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Evrim Kamacı,  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Polat, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan, ADÜSEM Müdür Yardımcıları Doç. Dr Nermin Koruklu, Doç. Dr. Fatma Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Karşıyaka Belediyesi ve Kent A.Ş’yi temsilen ise Tesisler Yöneticisi Akif Özcan ve Sanat Yönetmeni Alper Akdeniz bulundu.

“ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ OLARAK TERCİH EDİLMEK BİZLERİ GURURLANDIRDI”

Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve ADÜSEM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Aydın: “Üniversitemiz eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra ADÜSEM olarak kendi öğrenci ve personelimize, Aydın halkına, yakın çevremize ve covid süreci nedeniyle dijital ortam üzerinden eğitim verme imkanının gündeme gelmesiyle birlikte tüm Türkiye’ye eğitim veriyoruz. Bu çerçevede Karşıyaka Belediyesinin iştiraki Kent A.Ş. tarafından bize bir talepte bulunuldu. Bu konuda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi olarak tercih edilmek bizleri gururlandırdı ve bu eğitimler için gerekli adımları memnuniyet ile atacağız. Eğitirken aynı zamanda bir şeyler öğreneceğiz. Neticede biz bu ülkeye hizmet etmek istiyoruz. Eğitimlerin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“2021 YILINI MARKA STRATEJİSİ OLARAK EĞİTİM VE HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRMAK İÇİN KURGULADIK”

Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Murahhas Üye Haldun Ertan" Bu iş birliği protokolüyle beraber tesislerimizde birçok yenilik getirmeye hazırlanıyoruz. Kent A. Ş.'nin hizmet verdiği bütün kafe restoranlarda çalışan mesai arkadaşlarımız Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ADÜSEM'in çok kıymetli hocalarına emanet ediyoruz. 2021 yılını marka stratejisi olarak eğitim ve hizmet kalitemizi artırmak için kurguladık. Değerli zamanlarını bize ayıracak olan öğretim üyelerimize şimdiden tüm Karşıyaka adına teşekkür ediyorum." dedi.

Didim Meslek Yüksekokulu girişimleriyle anlaşması sağlanan protokolde Eğitim Koordinatörlüğü görevini Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Metin Polat ve Öğr. Gör. Aytekin Kalkan ortaklaşa yürütecek. Eğitimlerde Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan, Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek, Öğr. Gör. Mehmet Taş ve Gıda Yük. Mühendisi Yeşim Gül Özdoğan ise eğitmen olarak eğitimleri yürütecekler.

Toplantıda; Türk ve Dünya Mutfağı Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜDAM) iş birliğiyle Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. personeline yönelik danışmalık hizmeti verilmesi de kararlaştırıldı. Protokol kapsamında yaklaşık 250 belediye personeline çeşitli mesleki eğitimler düzenlenecek. Eğitimler;  ‘Yiyecek İçecek Servisi Eğitimi’, ‘Yiyecek İçecek Yönetimi Eğitimi’, ‘Misafir İlişkileri Yönetimi’, ‘İçecek Kültürü’, ‘Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yeni Yaklaşımlar’, ‘Satın Alma Yönetimi’, ‘Tabak Dizaynı ve Yeni Ürün Geliştirme’, ‘Yetenek Yönetimi ve Performans Arttırma’, ‘İş ve Zaman Etütleri’ ve “Hijyen Sanitasyon Eğitimi’nden oluşuyor.

 
ABD'de dondurucu hatası: 1900 doz aşı ziyan oldu!
 
'Ben öldürmeseydim o beni öldürecekti!'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uğur Mumcu ölümünün 28. yılında Gaziemir'de anıldı
Ankara'daki evinin önünde aracına konulan bombanın patlaması sonucu yaşamını ...
Nar Çiçekleri’nde karne sevinci
Narlıdere Belediyesi’ne bağlı Nar Çiçekleri Anaokulları’nda karne sevinci yaşandı.
Büyükşehir'den Bayındır'a dev tesis: Bir litre süt ziyan olmayacak!
“Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonuyla İzmir’in yeni tarım ekonomisi modelini ...
 
Kemalpaşa'da can dostlar unutulmuyor
Kemalpaşa Belediyesi, yaklaşık bir haftadır etkisini sürdüren soğuk ve ...
Bakan Tüzmen'den Kınık ziyareti
59’ncu ve 60’ncı Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet ...
Bayraklı'dan 'sıfır atık' hamlesi
Bayraklı Belediyesi’nin atıkları kaynağında ayrıştırarak geri dönüşüme ...
 
Büyükşehir'de 242 milyonluk dev ihale için kritik viraj
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de bulunan toplam 3 bin 701 adet reklam ...
Buca’da temizlik devrimi
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kentin kronikleşen temizlik sorununa ...
Menemen’e yeni mezarlık için onay çıktı
Menemen’deki ilçedeki mezarlık ihtiyacının karşılanması için Emiralem ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva