HABERLER>SEÇİM 2015
16 Şubat 2014 Pazar - 11:53

Yıldırım kız istedi yüzük taktı: ‘Koltuk şahane İzmir bahane’

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir’in yerinde bile saymadığını geri gittiğini söyledi. Altyapı sorunlarının, bitmeyen metronun, bitirilmeyen yolların İzmir gibi güzel bir kente yakışmadığını ifade eden Yıldırım sert konuştu. Yıldırım, “İzmir’de dertler dağları aşmış, ama İzmir’i yönetenler bütün bunları unutmuş, koltuk kavgasına düşmüşler. İzmir’i yönetenlerin hali bu. İzmir’i düşünen yok. Koltuk şahane İzmir bahane olmuş. Kimsenin İzmirliye hizmet derdi yok” diye konuştu.

Yıldırım kız istedi yüzük taktı: ‘Koltuk şahane İzmir bahane’

İZMİR - Buca Belediyesinde üç dönem başkanlık koltuğunda oturan ve yeniden başkan adayı olan Cemil Şeboy ile birlikte Kütahyalılar Gecesine katılan Yıldırım, havai fişekle karşılandı. İzmir’e Binali Yıldırım gerek sloganları ile salona giren Yıldırım, 30 ilçede birbirinden seçkin adaylarla tarih yazacaklarını kaydetti. İzmir’de her sokak ve her mahallenin değişim istediğini dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu; “Cumhuriyetin kurulduğu bu güzel şehri, Türkiye’ye ihracatı, ticareti öğreten ve Mustafa Kemal Atatürk’ün validesinin kabrinin bulunduğu İzmir’i hizmet yoksunu yönetimden kurtarmak sizin ve bizim boynumuzun borcudur. İzmir ayakta ve 30 Martı iple çekiyor. 30 Mart günü İzmir’de tarih yazacağız” dedi. Konuşması sırasında bir ara sesi kısılan Yıldırım’a Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy’un su getirmesi üzerine Yıldırım, “İşte ekip çalışması böyle bir şey. Biz böyle çalışırız” diyerek Şeboy’un elini kaldırdı.



İZMİR’E HİZMET İÇİN GELDİK
Ulaştırma Bakanlığı yaptığı dönemde Kütahya’ya Türkiye’nin en güzel havalimanlarından birini yaptıklarını ve toplam 2 katrilyon lira değerinde yatırım gerçekleştirdiklerini bildiren Yıldırım, şöyle devam etti; “Kütahya’da yolları böldük, hayatları birleştirdik. Biz siyaseti hizmet olarak gördük. İzmir’e hizmet için geldik. İşimiz hizmet gücümüz millet. İzmir 10 yıldır maalesef geri gidiyor, yerinde bile saymıyor, geri gidiyor. İzmir buna layık değil. İzmir’in 10 yılda kaybettiği yılları 30 Martta geri getireceğiz. Şöyle bir 5 dakika düşünün kim ne yapmış, kim ne yapmamış. Cemil Şeboy başkan Buca’ya ne yaptıysa halen Buca orada. Tekrar yola düştü, yarım kalan projeleri yapacak”.

BİLİYORUZ NE HALDEYİZ
Konuşmasının ardından Aşık Veysel’in ünlü türküsü “Uzun ince bir yoldayım” türküsüne eşlik ederken, Yıldırım’a eşlik eden şarkıcı Mersinli İsmail, “Sayın Başkanım, uzun ince bir yola çıktınız, yolunuz açık olsun. Türkü ‘bilmiyorum ne haldeyim’ diyor ama siz İzmir’in ne halde olduğunu biliyorsunuz. ‘Biliyoruz ne haldeyiz’ diye söyleyeceğiz türküyü” şeklinde konuştu.



NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI
Binali Yıldırım, Fuar evlendirme Dairesi’nde İzmir Otel ve Pansiyon İşçileri Odası Başkanı Mehmet Gönen’in kızı Seçil Gönen ile Ahmet Budul’un nikah şahidi oldu. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ile birlikte şahitlik koltuğunda oturan Yıldırım’ın eşlik ettiği nikahı, geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa eden Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan kıydı. Tartan’ın “Sayın bakanım daha önce nerelerdeydiniz? İzmir’e bir geldiniz pir geldiniz. Ne iyi ettiniz” dediği Binali Yıldırım söyledikleri ile davetlileri keyiflendirdi. Çifte mutluluklar dileyen Yıldırım, “Evlilik Aşık Veysel’in de dediği gibi uzun ince bir yol. Ama merak etmeyin o yolu duble yol haline getirdik, sıkıntı yok” diye konuştu. Damat ve gelin adayına hitap eden Yıldırım, “Ahmet, evliliğin sırrı ve başarısı “Peki” demektir. Seçil sende havaya girme sende “Peki” diyeceksin, geçinip gideceksiniz. Ayrıca 3 S ve 3 Ç kuralı var. S’ler sevgi, saygı, samimiyet. Ç’ler ise 3 çocuk” diyen Yıldırım, davetlileri güldürdü.



KIZ İSTEDİ, YÜZÜK TAKTI
Binali Yıldırım, nikah sonrası soluğu Menderes ilçesinde aldı. Merkez seçim ofisinde görevli Erhan Cankurtaran’ın ailesiyle birlikte Aysel-Cemil Cesur çiftinin kızları Sevil Cesur’un evine giden Yıldırım, kız istedi. Menderes ilçesi belediye başkan adayı Bülent Soylu’nun da katıldığı isteme töreninin ardından Yıldırım, Erhan Cankurtaran ve Sevil Cesur’un yüzüklerini taktı, mutluluklar diledi.
Gece saatlerinde DİVA dergisinin gecesine de katılan Yıldırım, İzmir Milletvekili, Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli ile birlikte pasta kesti.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YANIK KAHVELER CEMAATİ 17 Şubat 2014 Pazartesi 12:10

BUCADA SON 5 YIL İÇİNDE KAÇAK VE DENETİMSİZ YAPILAR HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİİZ MERAK EDİYORUM TATI TAKINTILI İNSANLAR

Yorumu oyla      13      6  
private35 17 Şubat 2014 Pazartesi 10:02

Binali bey, izmire 12 yıldır yaptıklarını bi anlatsa da dinlesek şöyle saatlerce, rakam istemiyorum çünkü devletin rakamını başbakan farklı vali farklı, kendisi farklı söylüyor geçelim bunu sadece madde madde yaptıklarını anlatsın ama sadece kendi sermayesiyle yaptıklarını, neden kendi sermayasiyla yaptıklarını başladımı izban, gel izban git izban o ortak diye söylüyorum.ha di bakalım ne zaman konuşacak.

Yorumu oyla      15      9  
ali çelik 16 Şubat 2014 Pazar 21:02

inadına YILDIRIM inadına ŞEBOY

Yorumu oyla      16      16  
16 Şubat 2014 Pazar 17:02

"buca'lı" arkadaş yorumun sonundaki gülme ikonuna iyi bak derim

Yorumu oyla      16      8  
BUCALİİ 16 Şubat 2014 Pazar 14:59

14:42 ARKADAŞ NEDİR BU TATI TAKINTISI SEN ŞEBOYLA TATIYI KARIŞTIRDIN HERAL YADA İZMİRE DÜN GELDİN YEDİGÖLER BUCASPOR ARENA GÖLET KAYNAKLAR YEŞİLKDERE ATATÜTK MASKI ŞEBOY YAPTI SENDEKİ BU TTAI TAKINTISI NEYİN KAFASI LA

Yorumu oyla      23      16  
Umut 16 Şubat 2014 Pazar 14:59

Şu BACANAK ve SABAH/ATV havuz koordinatörlüğü konularından bir bahset bakalım. Millet kuş zekalı,balık hafızalı değil mi? Hala aday olarak kalabiliyorsa yazık bu partilere,millete ve makus talihli demokrasimize.

Yorumu oyla      22      14  
16 Şubat 2014 Pazar 14:42

Evet Ercan Tatı gibi Buca'yı adeta baştan yaratan biri mutlaka aday olmalıydı:))))

Yorumu oyla      15      19  
ersin 16 Şubat 2014 Pazar 14:23

Ercan Tatı olsa idi ilk önce bir CHP li olarak ben oy vermeyecektim.Ercan Tatı kendini hayal dünyasında görüyor.Ercan ile Buca kesin kayıp idi, hiç olmaz ise denenmemiş bir kişi olan Levent Piriştina var ve şanslı.

Yorumu oyla      25      18  
devrin can 16 Şubat 2014 Pazar 13:07

ERCAN TATI GÖSTERİLSEYDİ BUCA YI HAYAL BİLE EDEMEZDİNİZ

Yorumu oyla      25      20  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ünuz'dan adaylık sürecine farklı bakış:
Yazarımız Hanzade Ünuz, İzmir CHP'de büyük krizlere neden olan adaylık ...
CHP İzmir'in patronu Balçova'da 'dönek'e noktayı koydu!
Balçova’da CHP’den üçüncü dönem aday olarak gösterilen Balçova Belediye ...
Bornova'da Atila coşkusu: Miting gibi seçim startı
Yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Bornova Belediyesi Başkan Adayı ...
 
Adnan Yılmaz: Çiğli halkının çilesini ben bilirim
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ...
Vural Selçuk'ta konuştu: Bunları milletime şikayete geldim
MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural Belediye Başkan Adayı Levent Görür’e ...
Türsen’den CHP’ye muhtıra gibi açıklama
Konak Belediyesi Başkan aday adayı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın PM kararıyla ...
 
İşçi Parti İzmir adaylarını tanıttı
İşçi Partisi (İP), 30 Mart yerel seçimlerinde İzmir için yarışacak belediye ...
Kritik MYK sona erdi: CHP İzmir’de değişiklik var mı?
CHP’de aday listelerinin bildirilmesine 3 gün kala yapılan MYK’da İzmir ...
Yıldırım’dan Aliağa’yla miting gibi buluşma!
AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım, Aliağa Demokrasi Meydanı’nda ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva