HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
29 Kasım 2014 Cumartesi - 09:39

Vizyonda 6 yeni film

Bu hafta 1'i yerli 6 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

Vizyonda 6 yeni film

HADİ İNŞALLAH
Yönetmenliğini Ali Taner Baltacı'nın üstlendiği filmin başrollerinde şarkıcı Murat Boz ve Büşra Pekin yer alıyor.
 
Romantik komedi türündeki film, yazdığı blog ile sosyal medya fenomeni olan Pucca lakaplı bir kadının, dizüstü edebiyatı kapsamında yayınladığı kitaplardan senaryolaştırıldı.
 
Filmin konusu kısaca şöyle; "Pucca dört yılını geçirdiği Ankara'dan, o dört yılı birlikte geçirdiği erkek arkadaşını kaybederek İzmir'e ailesinin yanına döner. Çok ama çok mutsuzdur, dünyanın sonunun geldiğini düşünür. Aşk acısının en sert hallerini yaşar. Evine, içine kapanır; hüzünlü ayrılık şarkıları dinler; gözü telefonda tekrar arayıp "barışalım" demesini bekler. Bu arada ne bulursa yer tabi, bunalımdadır. Bu sırada ailesinin de baskısıyla İzmir'deki bir yerel TV kanalına iş görüşmesine gider;  hiç istemeyerek hem de. Ama işte o gün olanlar olur. "Pekmez" lakabını taktığı o yakışıklıyla karşılaşır.  Anlamıştır dünyanın sonunun gelmediğini. "Pekmez"le evlenmelidir mutlaka. Ama nasıl olacaktır o koca basenleriyle? Üstelik son derece zorlu bir rakip varken."
 
JOHN WİCK
Chad Stahelski'nin yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen ile Adrianne Palicki yer alıyor.
 
Aksiyon gerilim türündeki filmin konusu kısaca şöyle: "Keanu Reeves emekliye ayrılmış bir tetikçiyken Rus Mafyası tarafından tekrar aksiyona katılmaya zorlanan ve suçluların yer altı dünyasında efsane olan John Wick karakterinde düşmanlarının acımasızca peşine düşecek. Stil sahibi intikam ve kefaret hikayesi New York’un hiç bilmediğiniz tehlikeli sokaklarında geçiyor."
 
GECE VURGUNU / NİGHTCRAWLER
Yönetmenliğini  Dan Gilroy'un  yapımcılığını ise Jennifer Fox'un üstlendiği filmin başrollerinde Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Michael Papajohn ile Marco Rodriguez'in oynuyor.
 
Amerikan yapımı polisiye-gerilim türündeki filmin konusu kısaca şöyle: "Yüksek tempolu suç haberciliği yapmak isteyen azimli ve kararlı Lou Bloom´un hikayesi anlatılıyor. Filmde Lou Bloom´u  Jake Gyllenhaal canlandırıyor. Her polis sireninin, her kurbanın, dökülen her kanın paraya dönüştüğünü fark eden Lou Bloom, suç habercisi olarak büyük çıkışı yapabilmek için, yakaladığı hikayeyi etik dışı, risk dolu, zekice bir planla yönlendiriyor. Kendi hikayesinin doğru ve yanlışlarının arasındaki çizginin giderek belirsizleştiğini fark etmeyen Lou´nun gözünü kariyer hırsı bürüyor."
 
AŞK VE TUTKU / MİSS JULİE
Yönetmenliğini, efsanevi oyuncu Liv Ullmann'ın yaptığı filmde bol ödüllü yıldız oyucular Jessica Chastain ile Colin Farrell'ın yanı sıra Samantha Morton rol alıyor.
 
August Strindberg'in aynı adı taşıyan tiyatro oyunundan uyarlanan filmin konusu şöyle: "Aristokrat bir yaşam tarzıyla büyüyen Julie (Jessica Chastain) kibirlidir ve elindeki gücün farkında olarak evde fırtınalar estirmektedir. Julie'nin baştan çıkarıcı ve cesur tavırları babasının kahyası John'un (Colin Farrell) cüretkar hareketleriyle birleşince aralarındaki güç savaşları yerini yavaş yavaş tutkulu bir aşka bırakır. John'un nişanlısı Kathleen (Samantha Morton), bu adı konulamayan ilişkiye katlanmak zorunda kalırken, sınıf farkı aralarındaki çekimin önündeki tek engeldir. Yıllar öncesinin masum hislerine dayanan bu aşkta bir sonraki günün ne getireceğini kimse tahmin edemeyecektir."
 
ÖLÜM ALFABESİ / OUİJA
Yönetmen koltuğunda Stiles White'ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff ile Bianca A. Santos gibi isimler yer alıyor.
 
Korku türündeki filmin konusu kısaca şöyle; "Debbie, video günlük tutan bir genç kızdır. Bir gün evlerinde bir oyun bulur. Üzerinde Ouija yazan bu tahtanın üzerinde harfler ve "evet" "hayır" seçenekleri vardır. Oyunu bulmasıyla birlikte evde tuhaf şeyler olmaya başlar. Genç kız evinde asılmış olarak bulunur. En iyi arkadaşının ölümünü bir türlü kabullenemeyen Debbie, onunla bir şekilde yeniden iletişim kurmak ister. Yakın arkadaşlarıyla gizemi çözmek için bu Ouija'yı araştırmaya başlarlar, ancak Debbie, tahtaya bakarken kötücül güçleri uyandırmıştır ve arkadaşları da büyük bir tehlike altındadır. Durdurmak içinse artık çok geçtir."
 
MADAGASKAR PENGUENLERİ / PENGUİNS OF MADAGASCAR
Eric Darnell ile Simon J. Smith'in yönettiği filmi Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights ile Benedict Cumberbatch'ın seslendiriyor.
 
Animasyon türündeki filmde, Madagaskar serisinin sevilen penguenleri Skipper, Kowalski, Rico ve Private'in casusluk maceraları anlatılıyor.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak’ta ‘modern meddah’la kahkaha tufanı
Meddah kültürünün son temsilcisi, usta tiyatrocu Mehmet Esen Konak Belediyesi ...
Japonlar Gülsin Onay'a hayran kaldı
Bodrum'da yaşayan Devlet Sanatçısı dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, ...
AKM’de vefa gecesi
Konak Belediyesi tarafından ünlü bestekar ve söz yazarı Rüştü Şardağ anısına ...
 
Yargıtay'dan Fazıl Say'a müjdeli haber
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, piyanist Fazıl Say’a, Twitter’daki mesajı ...
Lavaş Ermenistan'ın oldu!
Türkiye ve Azerbaycan'ın UNESCO'ya başvurmaya hazırlandıkları lavaş, Ermenistan’ın ...
Moskova'nın Virtüözleri İzmir'i coşturmaya geliyor
Dünyanın önemli oda toplulukları arasında yer alan Moskova Virtüözleri ...
 
Açlık Oyunları gişede rekor kırdı
Geçen cuma gösterime giren 'Açlık Oyunları: Alaycı Kuş' 2014 yılının ilk ...
Kardeşlere adanmış şiirler için imza günü
İzmir’de, Şair Tuğrul Keskin'in Everest Yayınları'ndan çıkan Zito i Epanastasis ...
Sanatın acı kaybı: Mustafa Kamil Dürüst vefat etti
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, sanatın birçok alanında eserler bırakarak ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva