HABERLER>POLİTİKA
1 Mart 2015 Pazar - 15:44

Vatan Partisi İzmir'e bin 500 yeni üye

Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı sonrası Vatan Partisi’ne İzmir’den bin 500 kişi üye oldu. Aralarında çeşitli siyasi partilerin il ve ilçe yöneticiliğini yapmış kişilerin, akademisyenlerin, kitle örgütü önderlerinin ve emekli askerlerin de bulunduğu yeni üyelerin rozet takma töreni gerçekleşti.

Vatan Partisi İzmir e bin 500 yeni üye

İZMİR - Kurultay sonrası Türkiye’nin her yerinden Vatan Partisi’ne katılım çığ gibi büyürken, İzmir’de yeni üyelere rozetleri takıldığı. Bini aşkın yeni üyenin katılımıyla gerçekleşen törene Vatan Partisi Genel Saymanı Hüseyin Tugay Şen, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Eski İzmir Valisi Erol Çakır, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Beyazıt Karataş, Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Pınar Gül ve Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar katıldı.



Coşkunun hakim olduğu salonda sık sık ‘Musatafa Kemal’in Askerleriyiz’ ve ‘Kurutuluşun Simgesi Vatan Partisi’ sloganları atıldı. Hava muhalefetine rağmen yoğun katılımın olduğu törende yüzlerce katılımcı oturacak yer bulamadı.
 
“İZMİR’DE SEÇİM STARTINI VERİYORUZ”
Açılış konuşmasını İl Başkanı Mustafa Tosunlar yaptı. Kısa süre içerisinde binlerce insanın üye olduğunu dile getiren Tosunlar, “Kısa sürede yüzler olduk, bini aştık, on binler olacağız. Bundan sonra salonlarda, parti binalarında oldukça az toplanacağız. Artık sokaklarda, köylerde, iş yerlerinde, fabrikalarda toplanacağız. İzmir’de seçim startını veriyoruz” dedi.

Mustafa Kemal’in şu an içinde bulunduğumuz durumdan çok daha zor koşullarda başarılı olduğunu hatırlatan Tosunlar, “Ancak Türkiye’de bir milli hükümet olursa dünyanın dengeleri alt üst olur. Biz milli demokratik devrimi tamamlayacağız, feodalizmin kökünü kazıyacağız. İşte o zaman Özgecanlarımız ölmeyecek, genç kızlarımız saçlarını rüzgarda savurarak özgürce gezecek” diye konuştu.
 
“İZMİR’DEN YOLA ÇIKARAK HAKKARİ’Yİ KURTARACAĞIZ”
Daha sonra söz alan Genel Sayman Hüseyin Tugay Şen, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in de söylediği gibi, İzmir’den yola çıkarak Hakkari’yi kurtaracaklarını belirterek, “Hakkari’de kepenk kapatmak zorunda kalan esnafa söz veriyoruz, sizi kurtarmaya geliyoruz. Türkiye’yi birleştirmeye geliyoruz. Vatan Partisi barajları yıkacak, oy rekorunu İzmir’de kıracak” dedi.



“UYGARLIĞA İNANAN HERKES VATAN PARTİSİ’Nİ DESTEKLEMELİ”
Eski İzmir Valisi Erol Çakır katılımcılara, “Güzel İzmirliler, Devlet yardımlarını almayan, kahramanca direnen, yiğit İzmirliler” diye seslendi. Siyasi ve ekonomik olarak gittikçe kararan Türkiye’de tek çarenin Vatan Partisi olduğunu dile getiren Çakır, “Türkiye’de demokrasiyi sandıktan ibaret sanan bir iktidar var. Ülke bölünme ve kardeş kavgası ile karşı karşıya. Ekonomik ve siyasi olarak karanlığa sürükleniyoruz. Mutlaka Türkiye’nin çıkışı için bir yol açacağız. Uygarlığa inanan her insan için Vatan Partisi’ni desteklemek bir şeref borcudur”

Terör konusuna da değinen Çakır, “Terörle müzakere olmaz, mücadele olur. Dünyanın hiçbir yerinde teröristin silah bıraktığı görülmemiştir. Bu bir kandırmacadan ibarettir” dedi.
Mustafa Kemal’in Askerleriyiz sloganlarıyla salona giren Hasan Atilla Uğur, katılımcılara kapı kapı gezip oy istemeleri gerektiğini söyledi. Uğur, “Baraj problemi yok, baraj kafalarımızda. Bizlerin alnı açık. Bir kapıya gittiğimizde dimdik oy isteyebiliriz” dedi.



Konuşmaların ardından kürsüye gelen yeni üyelere Genel Başkan Yardımcıları ve İl Başkanı rozetlerini taktı. Katılımcılar daha sonra Karşıyaka İskele’ye doğru yürüyüşe geçti.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DSP'den CHP'ye kurultay çağrısı
DSP Genel Başkanı Türker, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, ...
Konak’ın muhtarlarından Bayır’a tam destek
İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır, Konak İlçesi’ndeki muhtarlarla buluştu.
CHP'li Hamzaçebi'den AK Parti'ye 'polis devleti' çıkışı
Didim’de CHP İlçe Örgütü'nün düzenlediği dayanışma gecesinde siyaset ve ...
 
AK Partili eski bakandan 'Gezi ve fabrika ayarları' çıkışı
Eski bakanlardan Nihat Ergün; siyasî anılarını, analiz ve önerilerini ...
DSP İzmir’den etek yerine maskeli Özgecan eylemi
Mersin’in Tarsus İlçesi'nde, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesinin ...
MHP Lideri Bahçeli’den çok sert sözler
İl başkanları toplantısında gündemi değerlendiren Bahçeli, “Gerileye gerileye ...
 
HDP’den flaş açıklama: O maddeler değişecek
HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan “İç güvenlik paketiyle ilgili bazı ...
CHP'li Türeli 'Bakırçay'ın peşini bırakmıyor!
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, yoğun kirlilik yaşanan Bakırçay ...
AK Parti İzmir'de büyük gün: Teşkilat kimleri seçecek?
AK Parti İzmir’de genel seçim öncesi milletvekili adaylarının parti teşkilatlarının ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva