HABERLER>POLİTİKA
3 Eylül 2015 Perşembe - 11:38

Ulema'dan çok sert barış günü mitingi tepkisi

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, HDP öncülüğünde İzmir'de 'Barış yürüyüşü' adı altında gerçekleştirilen organizasyonun fiyasko ile sonuçlandığını, izmirlilerin bölücülere prim vermediğini söyledi. Terör örgütü PKK sözcülüğü yapan, örgüte militan yetiştiren ve gencecik vatan evlatlarının ölümüne neden olan HDP'lilere de seslenen Ulema, “Önce ellerinize bulaşan kanı temizleyin sonra barış kelimesini ağzınıza alın” uyarısında bulundu.

Ulema dan çok sert barış günü mitingi tepkisi

“Barış Bloku” adı altında Türkiye'nin dört bir yanında PKK Propagandasına dönüşen organizasyonun İzmir ayağı tam bir fiyasko ile sonuçlandı. CHP'li bazı milletvekillerinin daha önce desteklerini açıkladığı ancak oy kaygısı nedeniyle katılmadığı İzmir'deki sözde barış yürüyüşü yine AK Parti ve Erdoğan karşıtlığı üzerinden terör örgütü Propagandasına dönüştü. 

28 Şubat sabıkalısı 5'li çete üyesi DİSK'in başını çektiği bazı marjinal sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği organizasyona İzmirliler itibar etmeyince katılım komik rakamlarda kaldı. 

ULEMA'DAN SERT TEPKİ
1 Eylül dünya barış gününü bahane ederek miting gerçekleştiren Barış Bloku temsilcilerinin illegal ve marjinal örgütlerle kol kola terör örgütü PKK propagandası yaptığı belirten AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin akan kanın sorumlusu olarak gösterilmesine sert tepki gösterdi. 

1 KASIM KORKUSU ŞAŞKINA ÇEVİRDİ
7 Haziran öncesinde meclise gireceklerini ve Türkiye partisi olacaklarını iddia eden HDP'nin 7 haziran sonrasında güvenlik güçlerine yönelik hain saldırılara ve suikastlara sessiz kaldığını, eli kanlı terör örgütünün adeta borazanlığını yaptığını, Türkiye'yi yurt dışında işgalci ülke olarak gösterme gayretine girdiğini hatırlatarak, “Anaların ağlamadığı, şehit cenazelerinin gelmediği son yılların, çözüm sürecinin mimarı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi barış karşıtı gibi göstermek ancak sahtekarlığın ve ikiyüzlülüğün göstergesidir. Barış diye sağda solda yaygara koparanlar, paralel çetenin başını çektiği bazı kesimlerin ve malum medyanın desteğini arkasına alarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine ve milletimizin omurgası olan AK Parti'ye dil uzatanlar önce ellerine bulaşan şehit kanlarını temizlemeli. Görüyoruz ki, 1 kasımda siyaset çöplüğüne atılma ihtimali, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı topyekün temizlik harekatı bölücüleri ve onlara çanak tutan sözde barış elçilerini fena halde ürkütmüş” diye konuştu. 

TTB'YE “KİMİN YANINDASINIZ?” SORUSU
Türk Tabipler Birliği'nin son dönemde yaptığı açıklamalarda hükümeti, AK Parti ve Cumhurbaşkanını hedef gösterdiğini buna karşın terör örgütü PKK ve örgütün şehit kanı dökmesine çanak tutan HDP'yi görmezden geldiğini de hatırlatan Ulema, “Adama sorarlar, siz kimin tarafındasınız, devletinizin mi teröristin mi? Türkiye'de silahların susmasından söz ediyorsanız, asker, polis, öğretmen, doktor, hemşire, çocuk, kadın demeden katliamlar yapan bir terör örgütünün yanında değil, devletin bekasını ve vatandaşının can güvenliğini sağlamak için mücadele veren mekanizmanın yanında yer alacaksınız. Devleti savaşın müsebbibi, teröristi de barış elçisi gibi göstermek millete en büyük ihanettir. Ve Bu ihanetin karşılığını milletimiz en iyi şekilde verecektir.” dedi. 
 

 
Gaziemir’de kurslar başlıyor
 
Atilla Sertel başvuruyu yaptı, yeniden yola çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Azeri vekilden HDP'li Konca'ya '1915' yanıtı
Koalisyon hükümetinde AB Bakanı olarak görev alan HDP'li Ali Haydar Konca'nın ...
HDP'li bakan: Çatlak bizi ilgilendirmez
Geçici seçim hükümetindeki HDP'li bakanlar Ali Haydar Konca ve Müslüm ...
MGK toplantısı sonrası sandık mesajı
MGK açıklamasında, Paralel Devlet Yapılanması ile illegal ekonomik boyutu ...
 
ABD Büyükelçisi Kılıç'tan Edelman'a sert yanıt
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, "2003 yılında Irak'ın ...
Vatan Partisi İzmir'den 1 Eylül açıklaması
Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Dr. Rıfat Mutlu 1 Eylül Dünya Barış günü ...
Demirtaş: Bu koşullarda seçim yapılması imkansız
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, seçim güvenliğine ilişkin yaptığı açıklamada ...
 
HDP'li bakanların Ak Saray kararı
HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla ...
Davutoğlu'ndan 81 valiliğe gizli genelge
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "artan terör olayları" gerekçesiyle 5 Ağustos ...
CHP'nin Irak ve Suriye için tezkere kararı belli oldu
CHP, yarın TBMM'de oylanacak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne Irak ve Suriye'de ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva