HABERLER>POLİTİKA
11 Mart 2019 Pazartesi - 13:55

TÜRKAV'ın 30. yılında coşkulu kutlama

MHP’nin merhum lideri Alparslan Türkeş’in talimatıyla kamuda çalışan Ülkücülerin teşkilatlanması için kurulan TÜRKAV 30. yılını kutladı. Görkemli organizasyonların tertip edildiği törenlere MHP Lideri Bahçeli damgasını vurdu. MHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen programlara katılan Bahçeli basına kapalı olarak gerçekleştirilen bölümde Ülkücü Devlet Memurlarına hitap etti.

TÜRKAV ın 30. yılında coşkulu kutlama

Kamuda görev yapan Ülkücülerin oluşturduğu Türkiye Kamu Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) 30. Kuruluş yıldönümünü kutladı. İki gün süren kutlamalar duygusal anlara sebep oldu. Alparslan Türkeş’in seksen ihtilâli sonrasında ülkücü memurları bir arada tutmak amacıyla Ali Işıklar’ın başkanlığında bir grup ülkücü kamu görevlisine kurdurduğu Türkiye’nin en büyük ve en güçlü memur kuruluşu olan TÜRKAV bugün binlerce üyesi olan dev bir sivil toplum örgütü konumunda. Vakfın Genel Başkanlığını da Ebubekir Korkmaz yürütüyor.

Türk Milliyetçilerinin fikir babası Ziya Gökalp’ten yola çıkarak “Tebessüm Ülkücü Bir Erdemdir” parolasıyla hazırlanan 30. yıl kutlamaları, sekiz mart cuma günü vakfın tüm temsilcilerinin ve yöneticilerinin katıldığı istişare toplantısıyla başladı. Çeşitli video gösterileri ve protokol konuşmalarının ardından Fatih Kaya Kuzu ve Behzat Çiçek konser verdi.  

Kutlamaların 9 Mart’taki bölümüne ise Atatürk ve Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaretle başlayan TÜRKAV mensupları, daha sonra da MHP Lideri Bahçeli birlikte MHP Genel Merkezi Sergi Salonu’nda ziyarete açılan Alparaslan Türkeş’den Devlet Bahçeli’ye uzanan yolda Ülkücü Şehitlerin de yer aldığı “tebessüm” konulu fotoğraf sergisini gezdi. Fotoğraf sergisinde işlenen temayı çok beğenen lider Bahçeli daha sonra TÜRKAV Mensuplarıyla bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda “Ülkücü Memurlara” hitap eden Bahçeli, vakfın otuzuncu yıl kutlamaları ile ilgili olarak genel başkan Ebubekir Korkmaz ve yönetimine teşekkür etti.  Bahçeli ayrıca fotoğraf sergisinin on gün daha sürdürülmesi talimatını verdi.DEVLETİN ASİL EVLATLARI
İki günlük süren TÜRKAV 30. Yıl Kutlamalarında konuşan Genel Başkan Ebubekir Korkmaz, “Devlet’in Asil Evlatları olan ülkücü memurlar, var oldukları günden buyana temsil ettikleri inanç, felsefe ve misyonla hizmet etmektedir. Türk Devletinin binlerce yıllık tecrübelerini üzerlerinde taşıyan mensuplarımız, yakın tarihimizin hiçbir bölümünde devlete ihanet etmemiş, ihanet edenlere izin vermemiş ve ihanete karşı her daim mücadele etmiştir. Seksen öncesi, komünist yapılanmalar, seksen sonrası bölücü örgüt yanlılarına ve daha sonrada FETÖ’cü ihanet şebekesine karşı devlerini savunan ülkücü memurlar Türk Devletinin ve Milletinin “Asil Evlatlarıdır” bu sıfat ülkücü memurların hakkı ve onlara yakışanıdır.” Diyerek sözlerini sürdüren TÜRKAV Genel Başkan Korkmaz 30. Yıl kutlamalarının çok büyük bir mana taşıdığını da sözlerine ekledi.TÜRKAV ÜLKÜCÜ MEMURLARIN OCAĞI
Korkmaz, “TÜRKAV şubeleri Türkiye’nin her yerinde ülkücü kamu görevlilerinin ülkü ocaklarıdır. Geleneklerimiz, umutlarımız ve dualarımız Başbuğ Türkeş’in kurduğu ve Lider Bahçeli’nin yaşattığı bu kutlu mekânda sonsuza dek sürecektir. Bu vesileyle vakfımızın kurucu genel başkanı sayın Ali Işıklar Beyefendiye, çalışma arkadaşlarına ve bugüne kadar hizmeti geçen tüm dava arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim. Bundan sonraki yolumuz dün olduğu gibi bugün ve yarın da liderimizin ardında ve gösterdiği hedeflere azimle yürüyerek devam edecektir. Çok şey başardık, mağduriyetleri, mahrumiyetleri ve mahkûmiyetleri yendik. Yine yeneceğiz, yine başaracağız 2023 yılına çok güçlü gireceğiz. Türkiye’deki tüm şubelerimizle üzerimize düşen görevi yerine getirecek devletin asil evlatları olarak hizmetlerimizi sonsuza kadar sürdüreceğiz. Vakıf binalarımız ülkücü devlet memurlarının ocağıdır. Tüm dava arkadaşlarımızı ocağımıza bekliyorum. Nice 30. yılları daha birlikte kutlayacağız. Hepimize kutlu olsun” dedi.

Kutlama töreninde söz alan kurucu genel başkan Ali Işıklar yaptığı konuşmayla TÜRKAV Mensuplarına duygusal anlar yaşattı. TÜRKAV’ın 30. Yıl Kutlamalarına Türkiye genelin den 94 Şube'den 300 başkan ve sayısız yönetici nin katılımının yanında MHP Genel Merkezi üst düzey katılım sağladı. Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, çok sayıda Milletvekili, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, Ülkü Ocak Genel Sekreteri Ömer Çağrı Özdemir, Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık, Kamu-Sen’e bağlı Sendika Genel Başkan ve Yöneticileri, İlk-San Genel Başkanı Tuncer Yılmaz ve çok sayıda yönetici katıldı.

 
İzmir'de sağlıklı hayat ve obezite merkezi açıldı
 
AK Parti Buca adayı Arslan: Yeşil alan 10 kat artacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de emekliler eylemde!
Tüm Emekliler Sendikası (Tüm Emekli Sen) tarafından düzenlenen eylemde, sendika ...
Mansur Yavaş'tan 'sahte senet' iddialara yanıt!
CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, hakkındaki iddialarla ilgili “İnanıyoruz ...
AK Parti: Yavaş'ın adaylığında ısrarcı mısınız?
AK Parti Sözcüsü Çelik, Millet İttifakı'nın Ankara adayı Mansur Yavaş'ın ...
 
AK Parti Konak adayı Eroğlu: Yolumuz uzun, kaybedecek vakit yok
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu; “İzmir’in birçok ...
Soyer ve Zeybekci’nin kırsal kalkınma projeleri: Karar İzmir’in!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’in Ödemiş’te, ...
AK Parti adayı Doğan: Kazanan Karabağlar olacak
Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye ...
 
CHP’li Başkan Karabağ’dan parti içine sert mesaj: Bu salaklar bir şeyi bilmiyor!
Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, “Atatürk’ü sevmeyenler Türkiye’yi zapt ...
CHP Lideri'den 'metro' çıkışı: İzmir'i örnek gösterdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin İstanbul Eyüpsultan’da ...
Gençler anlattı, Bakanlar dinledi
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, son bir ay içerisinde gerçekleştirdiği ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva