HABERLER>EKONOMİ
26 Ocak 2014 Pazar - 16:11

PERYÖN Ege’de yeni bir Kalaycıoğlu dönemi

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi’nin Olağan Genel Kurul toplantısı 25 Ocak 2014 tarihinde Fuar Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Tek liste ile seçime gidilen kongrede Serdar Kalaycıoğlu tekrar başkanlığa seçildi.

PERYÖN Ege’de yeni bir Kalaycıoğlu dönemi

PERYÖN Ege Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı üyelerin, İzmir Vali Yardımcısı Hüseyin İçten, İzmir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Kadri Kabak, ile İzmir İş Teftiş Grup Başkanı Şuayip Er’in  katılımı ile Fuar Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Tek liste ile seçime gidilen kongrede Serdar Kalaycıoğlu tekrar başkan seçildi. Yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Üst Kurul’da ise aşağıda isimleri belirtilen üyeler yer aldı.
 
YÖNETİM KURULU         
BAŞKAN       SERDAR KALAYCIOĞLU
BŞK.YRD      DENİZ GOYMAT
BŞK.YRD      DİĞDEM PELİKLİ
ÜYE   Doç. Dr. PINAR SÜRAL ÖZER
ÜYE   MUSTAFA DERİCİ
YDK ÜYE    DİDEM ÜŞENMEZ
YDK ÜYE    ERDEM YOLDAŞ
YDK ÜYE    MELEK ÖZEN (MANİSA)
YDK ÜYE    BAHİR DİBEKOĞLU (DENİZLİ)
YDK ÜYE    YILDIRIM KURUOĞULLARI
DENETLEME KURULU    
BAŞKAN       Dr.BARBAROS KON (DENİZLİ)
ÜYE   ARİF DORUM
ÜYE   BATUR BEHZATOĞLU
YDK ÜYE     NEVİN ÖZDEMİR (DENİZLİ)
YDK ÜYE     AYDIN ÇEVİK (DENİZLİ)
YDK ÜYE     SEZEN KASAP
ÜST KURUL
ÜYE   ARİF DORUM
ÜYE   Prof. Dr. SERKAN ODAMAN
ÜYE   ÖZER ŞENER (UŞAK)
ÜYE   ENDER KIZILRAY
ÜYE   HÜSEYİN PAKDOĞAN (DENİZLİ)
ÜYE   OYA DEMİR
ÜYE  DOĞAN İNCEMAN
ÜYE   SEDA AKMAN
ÜYE   RAHİLE YENİ
 
 

Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu’nun açılış konuşmasından sonra yoklama, saygı duruşu, divan seçimi, 2012 – 2013 yılı faaliyet ve denetim raporlarının okunması, yönetim ve denetim kurulunun ibrasından sonra yeni dönem yönetim kurulu, denetim kurulu ve üst kurul seçimlerine gidildi. Tek liste ile gerçekleşen seçim sonrasında bütçe onayı gerçekleşen genel kurul dilek ve temenniler ile sona erdi.
 
Yeniden başkanlığa seçilen Serdar Kalaycıoğlu teşekkür konuşmasında yeni dönem projeleri ve planlarını paylaştı: “Geride bıraktığımız dönemde gerçekleştirdiğimiz projelerimizin bu dönem artmasını hedefliyoruz. Bu dönemde çalışma gruplarımızda üyelerimiz ile birlikte gönüllülerimizde yer alacaklar. Ayrıca bölgede daha fazla faaliyet gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Başta Denizli olmak üzere diğer illerde üye sayımızı arttırmayı, insan yönetimi alanındaki sorunları ve çözüm önerilerini gündeme getiren toplantılar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Her yıl yaptığımız zirvemizin bu yıl daha fazla uygulamayı kapsamasını ve daha fazla kişiye ulaşmasını hedefliyoruz. Ayrıca bu dönem kalkınma ajansı ve AB projelerine de ağırlık vereceğiz. İstihdam ülkemizin çok ciddi bir sorunu. Bu soruna çözüm olabilecek projeler ortaya koyacağız. Ayrıca, bölgemizde bulunan İŞKUR Müdürlükleri ile şu ana kadar yürüttüğümüz çalışmalarımıza arttırarak devam edecek ve istihdam zirveleri düzenleyeceğiz. Paydaşımız olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile sürekli iletişim halinde olup, sorunlara çare arayacağız. Ürettiğimiz çözümleri üyelerimiz ile paylaşarak daha çok kişinin haberdar olmasını sağlayacağız. Bu dönem ilk defa bölgemizde ‘İnsan Yönetimi’ alanında başarılı olan firma ve uygulamalara ödül vermeyi, böylelikle bölgede ki firmalar arasında ki iletişimi arttırmayı, yeni uygulamalardan bilgi sahibi olmalarını sağlamayı ve özendirmeyi amaçlıyoruz.
 
Ayrıca, gençlerimizin önündeki en büyük sorunlardan biri olan teori ile pratik uygulamaların farklılıklarını azaltılması amacı ile üniversite sanayi işbirliğinin artması için de çaba harcamaya devam edeceğiz. Şubat ayı sonundan itibaren başlamayı düşündüğümüz TV programı ile insan yönetimi alanındaki çalışmaları masaya yatıracağımız gibi daha geniş bir kitleye ulaşacağımızı da düşünüyoruz. Ülkemizde insan yönetimi alanında kurulan en eski ve ilk STK olarak bölgemizde pek çok STK, kamu kurum ve kuruluşu, üniversiteler ve özel sektör ile işbirliğimiz devam edecek. İçinde bulunduğumuz ve desteklediğimiz projelerin bu dönem artacağını düşünüyoruz. İş arayanlar ile nitelikli insan kaynağı ihtiyacı olanları ortak bir platformda buluşturmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz eğitimler devam edecek. Bu dönem bu eğitimleri, insan kaynakları sertifika programlarını bölgede ki diğer illerde de yoğun şekilde gerçekleştirmek üzere planlamalara başladık. Amacımız daha geniş bir perspektifte daha geniş bir kitleye ulaşmak. 2016 yılında Türkiye’de yapılacak olan ve ev sahipliğini PERYÖN’ün yapacağı Dünya İnsan Yönetimi Kongresi’nin bir ayağının da bölgemizde yapılması için proje çalışmalarına başladık.
 
Bu güne kadar bana ve ekibime destek olan herkese tekrar teşekkür eder, bu dönem yönetime seçilen tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.’
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye ihracatının ilk 10’unda 3 Egeli
Ege Bölgesi'nden 2013 yılında 18 milyar 357 milyon 719 bin dolarlık ihracat ...
Koç dünyanın en büyük tankerini yaptı
Koç Grubu şirketi RMK Marine’nin inşa ettiği kargo tankeri dünyanın en ...
Elektrikte ‘GSM’ dönemi: Tarifeni seç indirimi kap!
Tüketici artık elektriği istediği satıcıdan alabiliyor ve faturayı yüzde ...
 
Türkiye güneş gözlüğüne 250 milyon euro verdi!
Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği (GÖZSANDER) Başkanı Mehmet Dibi, "Türk ...
TÜSİAD Başkanı’ndan Erdoğan’a ‘vatan haini’ yanıtı
Yılmaz, Başbakan'ın ''Kalkıp da TÜSİAD’ın Başkanı küresel sermaye gelmez ...
Flaş: Dolar benzini vurdu: Büyük zam
Benzinin fiyatına bu geceden geçerli litrede 11-12 kuruş zam yapıldı. ...
 
Yorgancılar’dan 17 Aralık manifestosu: Uzlaşı çağrısı
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ...
MYVIA Bahçe projesinde birinci etap tamam
İnşaat ve sağlık sektörünün önde isimlerinden Gözde Grubu’nun İzmir inşaat ...
MÜSİAD İzmir'in salı toplantıları devam ediyor
Araştırmacı-Hukukçu Abdülkadir Karaman, MÜSİAD İzmir Şubesi Üyelerine ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva