HABERLER>SPOR
16 Aralık 2013 Pazartesi - 16:04

Orman bombaladı: Ya adam gibi yapın…

Beşiktaş Başkanı olaylı Kasımpaşa maçıyla ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Orman bombaladı: Ya adam gibi yapın…

Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman, dünkü Kasımpaşa maçında yaşananların ardından BJK Plaza C Blok Divan Kurulu Lokali’nde basın toplantısı düzenledi ve gündeme ilişkin zehir zemberek açıklamalar yaptı.
 
İşte Orman'ın konuşmasından satır başları;
 
* Dünkü maça emeğimiz hiçe sayılarak Beşiktaş katledilmiştir. Saman altından su yürütenlerin yarattığı kaos ortamlarıdır. Yönetimimiz göreve geldiği bugüne kadar çok kısa bir sürede stat izinlerini almış inşaata başlamıştır... Yönetimimiz, nütün yükümlülüklerini yerine getiren bir kurum haline geldi.
 
*Bu olaylar ilk önce Galatasaray maçında ortaya çıktı. Güvenlik ihlalleri nedeni ile 4 maç seyircisiz cezası aldık. Dünkü maçtan sonra tekrar bir kaos ortamı yaratıldı.
 
* Kasımpaşa maçında hakem bir kural hatası yapmıştır. Hakemin raporunda bunun değiştiği gözlenmekte. Dünyanın hiçbir yerinde müsabakadan sonra dünkü yaşananlar olmaz. Hakem maçtan sonra masaj olur, yıkanır maçla ilgili normal olan raporunu yazar. Dün yine Galatasaray maçında sahaya ikinci bir top girdi hakem tekmeyle uzaklaştırdı.
 
* Bu tip durumlarda hakemden ek rapor istenir. Bizim maçta hakem ne hikmetse hakem yarım saat içinde raporu yazmış ve MHK başkanı dünyanın hiçbir yerinde olmayan tavırla basına çıkıp hakemin kararının doğru olduğunu ve arkasında durduğunu açıklamıştır.
 
* Dünkü maçta biz Kasımpaşa’ya yeniliriz, yeneriz, bu sporun içinde olan bir şey. Mücadeleyi Zafer Bey ile maçı gayet dostane bir şekilde izledik. Biz haksızlığa karşıyız. Bu bir değil iki değil...
 
* Selçuk Dereli, Ali Aydın, Ahmet Çakar, Mustafa Çulcu gibi eski hakemlerimizin hepsi kural hatası olduğunu söyledi. Bir tek yayıncı kuruluşun hakem yorumcusu hakem Markus iki top oyundayken oyunun durması gerektiğini söyledi. Oyuncu topu eline aldıktan sonra artık tek top vardır.
 
"101. YILIMIZDA YEDİĞİMİZ GOLÜ BİR DAHA YEMEYECEĞİZ"
* Beşiktaş katledilecek bir kulüp değil 101. yılda yediğimiz golü bir daha yemeyeceğiz. Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum.
 
* Sahaya bir taraftar dalıyor ve peşinden koşan yok, gelip oyuncuma vuruyor yine güvenlik müdahalesi yok. Galatasaray maçında sahamızın kapanmasının sebebi nedir. Kimse benim oyuncumun darp edilmesini konuşmuyor, benim oyuncularım yapmaması gereken sinirliliği göstermişler iki kırmızı kart gördük bu mu adalet.
 
"KİMSE BUNU YEMEZ"
* Kimse raporu sonradan değiştirerek ben bunu ilk gördüğüm anda çaldım demesin. Kimse bunu yemez. Temiz spordan bahseden kimse bunu yemez. Maç dün oynandı ve kural hatası yapıldı. Uçan Kartal'ımızı her olayda bir şeyle karşı karşıya bırakılıyor. Biz özel muamele istemiyoruz sadece adil olmalarını istiyoruz.
 
*Maç tekrarlanmalıdır, MHK üyeleri sonradan yazılan raporlara sığınmayarak vicdanlarına el koysunlar ve maçı tekrar oynatsınlar.
 
"YA ADAM GİBİ GÖREVİNİZİ YAPIN YA DA BIRAKIN"
* Hakem bırakın kural hatasını sağlık hatası yapmıştır. Hakem sağlıklı bir maç yönetmeyi kaybetmiştir. Benim oyuncuma bunu neden burdan attırıyoosun dediği için kart göstermiştir. Adalete olan güvenimiz tamdır, kimsenin hakkının peşinde değiliz, doğru ve adaletin peşindeyiz, günahtır, ayıptır.
 
* Bütün teknik kadromuzla mücadele edeceğiz, yeni stadımıza geçeceğiz. Beşiktaş artık sessiz kalmayacaktır. Artık çok sert tepki vereceğiz, Herkes görevini layıkıyla adam gibi yapsın.. Görevlerini yapamayanlar da görevi bıraksın
 
DÜN NELER YAŞANDI?
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasınsa Kasımpaşa - Beşiktaş maçının 31. dakikada Kasımpaşa'nın savunma oyuncusu Donk, oyunda topun olduğunu gördüğü halde saha kenarından gelen topu eline almış, bu esnada Beşiktaş, Almeida ile gol pozisyonuna girdiği sırada ise Donk, elindeki topu Almeida'nın ayağındaki topa doğru fırlatarak oyunu durdurmuştu.  Hakem Barış Şimşek ise bu pozisyonda Donk'a sarı kart verip ve maçı hakem atışıyla başlatmıştı. Ayrıca 81. dakikada Beşiktaş atağı sırasında Kasımpaşa tribünlerinden atlayarak sahaya giren bir taraftar Fernandes'e tekme atttı. Kasımpaşalı oyuncuların etkisiz hale getirdiği taraftarı Beşiktaşlı Motta ve Almeida'nın tekmelemesiyle maçın hakemi her iki oyuncuyu da kırmızı kartla oyundan atmıştı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trabzon'a 'tanıdık' rakip
UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider olarak tamamlayan Trabzonspor'un rakibi Juventus oldu.
Flaş! Galatasaray yine Jose Mourinho’yu çekti!
Devler Ligi’nde geride kalan yıl çeyrek finalde Real Madrid’e elenen Galatasaray, ...
Messi’nin babasına mafya soruşturması!
Arjantinli futbolcu Messi'nin babasının, Kolombiyalı bir uyuşturucu mafyasının ...
 
Dünya Donk’u konuşuyor: ‘Arsız oyuncu’
Dün oynanan Kasımpaşa - Beşiktaş maçında Kasımpaşa forması giyen Hollandalı ...
Türkiye’nin konuştuğu adam profesyonel taraftar çıktı!
Fernandes’e saldıran 1453 grubu taraftarının adı Mustafa Ö.. 1976 Batman ...
Arena’da olaylı ve ‘yaralı’ gece: 58-71
Pınar Karşıyaka yine çok gergin bir havada geçen ve zaman zaman çıkan ...
 
İstanbul'da olaylı maç: Sahaya taraftar girdi
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Beşiktaş ...
Fethiye'den Ahmet Çakar'a yeni yıl hediyesi
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşısına 'Yüce Atatürk' yazan tişörtlerle ...
Altay taraftar o pankartı astı ama...
SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Altay, sahasında Ankaragücü'ne 2-0 ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva