HABERLER>EKONOMİ
5 Mart 2015 Perşembe - 19:18

Okan Üniversitesi'nden adaylara tam destek

15. yılında 18 bin öğrencinin üst düzey kalitede yüksek öğrenimle buluştuğu Okan Üniversitesi, zorlu sınav maratonunda ter döken adayları da yalnız bırakmıyor. Üniversite, Türkiye’nin 81 ilinde 400 bin öğrencinin katımıyla düzenlenen en yüksek katılımlı YGS Deneme Sınavı ve “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın yanı sıra yüzde 50’ye varan tercih burslarıyla da başarıyı destekliyor.

Okan Üniversitesi nden adaylara tam destek

1999’da kurulduğu günden itibaren 85 öğrencisiyle çıktığı yolda bugün 18 bin öğrenciye ulaşan Okan Üniversitesi, 15 fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve enstitüsüyle Türkiye’yi parlak bir geleceğe taşıyacak nesiller yetiştiriyor. Kaliteli eğitim ve eşsiz kampüs olanaklarıyla İstanbul’da üniversite okuma ayrıcalığını öğrencilerine sunan üniversite, ÖSYS’ye hazırlanan adaylara da sosyal sorumluluk misyonu çerçevesinde destek oluyor. Geçtiğimiz hafta sonu yaklaşık 400 bin üniversite adayının katılımıyla 1336 kurumda gerçekleştirdiği “Türkiye Geneli YGS Deneme Sınavı”nda öğrenciler sınav deneyimini bire bir yaşadılar. Uzman kadro tarafından hazırlanan soru kitapçıklarıyla, gözetmenler eşliğinde aynı anda sınava giren 400 bine yakın üniversite adayı, zorlu YGS virajı öncesi sınav performanslarını en iyi şekilde ölçme imkanı buldu. Ayrıca sınava katılan öğrencilerden, yerleşmek istedikleri bölümü ve o bölümde neden okumak istediklerine dair mektubu sinavdirgecer.com aracılığıyla gönderenler arasında yapılacak değerlendirmeyle farklı oranlarda burs verilecek. Üniversite olarak böylesine önemli bir çalışmaya imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut, “Kurulduğumuz günden bugüne üniversite adaylarının hep yanında olduk. Bu ve benzeri projelerle başarıyı desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
35 İLDE ADAYLARA“SINAVDIR GEÇER” DİYOR
Okan Üniversitesi’nin gençlere yönelik sosyal sorumluluk projelerinden birisi de “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”. Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştiren konferanslarda binlerce üniversite adayı ile bir araya gelen Türkiye’nin en önemli eğitim uzmanlarından Servet Gülsün Şirin, kendine has üslubuyla sınava hazırlanan gençlere ipuçları veriyor. Okan Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan ve Rektör Prof. Dr. Şule Kut’un yanı sıra akademisyenler de konferanslara katılarak gençlere önemli mesajlar veriyorlar.
 
BİLGİ YARIŞMASI’NDA HEYECAN DORUKTA!
Aralarında Robert Koleji, Galatasaray Lisesi ve İstanbul Erkek Lisesi’nin de bulunduğu 32 lisenin katılımıyla gerçekleştirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Okan Üniversitesi Geleneksel Bilgi Yarışması heyecan dolu görüntülere sahne oluyor. Öğrencilerin farklı kategorilerde bilgilerini ortaya koyduğu yarışma kıyasıya bir mücadeleye sahne olurken, öğrenci ve öğretmenler de takımlarına destek olmak amacıyla yarışmayı ilgiyle izliyorlar. Her hafta iki lisenin Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’ndeki Bekir Okan Konferans Salonu’nda karşı karşıya geldiği yarışmada 15 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek  yarı final ve final yarışmalarıyla şampiyon takım belli olacak. Yarışmada dereceye girenler tablet, akıllı telefon gibi ödüllerin sahibi olacak.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Metal işleme sektörü İzmir’de buluşuyor
Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı ...
Yorgancılar'dan kur çıkışı: Aralık ayından bu yana...
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, dolardaki ...
Flaş: Dolar ve altının freni patladı: Tarihi zirve
Dolar 2.6000'ı görerek yeni bir rekor kırdı. Sepet bazında Türk Lirası ...
 
İzmir Almanya’da vitrine çıktı!
Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen ve Dünyanın en büyük Turizm Fuarı ...
Ekonominin oyuncuları Torbalı’da buluştu
Torbalı Ticaret Odası, ilçe ekonomisinin temsilcilerini buluşturdu. Ekonomi ...
Flaş: Rekor üstüne rekor: Dolar uçuyor!
Dolar yeni güne de yeni rekorla başladı. Sabah saatlerinde 2.5770'i görerek yeni bir rekor kırdı.
 
Sebze ve meyve zam şampiyonu
Türkiye'nin yaş meyve ve sebze tüketiminin yaklaşık yüzde 40'ını karşılayan ...
Citigroup Akbank hisselerini satıyor
Citigroup Akbank'ta yaklaşık 1.2 milyar dolara denk gelen 396 milyon hisse satacak.
İslam dünyasının en büyük ikinci ekonomisi Türkiye
2013'te 820 milyar dolarlık milli gelire ulaşan Türkiye, 870 milyar dolar ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva