HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
25 Kasım 2015 Çarşamba - 15:14

Narlıdere’de özlenen 24 Kasım

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere’deki okullarda hizmet veren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlamak için bir yemek verdi. Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen yemekte öğretmenlerin bu özel günü coşku içinde kutladı. Narlıdere Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği 24 Kasım öğretmenler günü kutlama etkinliğine başta Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Narlıdere ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Yıldız olmak üzere Narlıdere’de bulunan tüm eğitim kurumları yönetici ve öğretmenleri tam kadro olarak katıldı.

Narlıdere’de özlenen 24 Kasım

İZMİR - Geçtiğimiz yıllarda bir önceki Kaymakam’dan dolayı bir türlü gerçekleşmeyen geleneksel öğretmenler günü yemeği yakın zamanda görevine başlayan, çağdaş ve birleştirici anlayışıyla kısa zamanda Narlıderelilerin takdirini kazanan Narlıdere’nin yeni kaymakamı Hayrettin Çiftçi sayesinde bu yıl yeniden düzenlendi. Yaklaşık 500 öğretmenin eşleriyle birlikte katıldığı Narlıdere Belediyesinin 24 Kasım öğretmenler günü yemeğinde bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ‘En değerli varlıklarımız, çocuklarımıza verdikleri eğitim ile geleceğimizi şekillendiren Öğretmenlerimizin emeklerini ödeyemeyiz’  diyerek sözlerine başladı. Batur “ Belediyemizin geleneksel olarak düzenlediği fakat bir süredir bir önceki kaymakamdan dolayı bir süredir gerçekleştiremediğimiz 24 Kasım yemeğinde siz değerli öğretmenlerimiz ile yeniden bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Narlıdere’ye yakışan özlenen bu tablonun oluşmasında destek veren gerekli şartları sağlayan Kaymakamımız Hayrettin Çiftçi’ye sizler huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Siz değerli Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlama ve bir arada olma coşkusunu bizlere yaşattı. Öğretmenlik en kutsal meslek. Unutmamalıyız ki hepimizin bir öğretmeni var. Bizler siz değerli öğretmenlerimiz için ne yapsak az. Size en değerlilerimizi, çocuklarımızı emanet ediyoruz. Sizlerde Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetini emanet edeceğimiz nesiller yetiştiriyorsunuz. Atatürk Cumhuriyeti kurduğunda Milletvekillerinin maaşlarının ne kadar olması gerektiği kendisine sorulduğunda ‘ Öğretmen Maaşlarını geçmesin’ demiştir. Günümüzde de öğretmenlere aynı hassasiyetle yaklaşılması gerektiği hatırlatarak yine de emeklerinizin asla ödenmeyeceğini yeniden belirtmek isterim. 24 Kasım Öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi.  
 
NE KADAR GURUR DUYSANIZ AZDIR
Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ise geleceği hazırlayan öğretmenlerin bu gururlu günlerini kutladı. Çiftçi “ Benim eşimde bir öğretmen. Ailemde de öğretmenler var. Bu çok önemli ve kutsal bir meslek. Bugünün çocukları yarın bizlerin yerini alarak ülkemizi daha iyiye ve güzele taşıyacak. Kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum. Başta Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur olmak üzere bu akşamın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
 ŞEREF BELGESİ VERİLDİ
 Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün emekli olan öğretmenlere vermek için hazırladığı hizmet şeref belgelerini Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Yıldız tarafından alkışlar eşliğinde verildi. Narlıdere’nin öğretmenleri gecenin kalan kısmında çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler. Gecenin sonunda ise geleneksel olarak hazırlanan 24 Kasım öğretmenler günü pastası tüm okul müdürleri ile birlikte kesildi.
 

 
İZDOB'dan bir prömiyer daha
 
Kadına şiddet uygulayana psikolojik destek şart
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘24 Kasım ayıbı’nda Başkan konuştu: Herkes kelle istiyor!
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un özel kalem müdürünün ...
Başkan Bakıcı: İyi ki öğretmen oldum
Selçuk Belediyesi Öğretmenler Gününü bir dizi etkinliklerle kutladı. 24 ...
Karşıyaka’nın üniversite hayali yola çıktı!
Karşıyaka’yı hem ‘Üniversite Kenti’ haline getirecek hem de sağlık alanında ...
 
Büyükşehir’de ‘mor’ meclis, Aydoğan’dan anlamlı çağrı
“25 Kasım Uluslararası Kadına Karşı Şiddetle Mücadele ve Dayanışma Günü”nde ...
Başkan Uğurlu öğretmenleri ağırladı
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, eşi Naciye Uğurlu ile birlikte ...
Foça Belediye Başkanı Demirağ’dan tehdit iddialarına yanıt
İzmir’in turistik ilçesi Foça'nın Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, sosyal ...
 
Başkan Atila’dan öğretmenlere karanfilli kutlama
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Başöğretmen ...
1 Ocak tarifesi: İzmir'de suya zam var!
İZSU’nun 2016 yılı bütçesi Meclis’te onaylandı. Buna göre 1 Ocak 2016'dan ...
İzmir-Rodos arası dostluk köprüsü
Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Rodos Belediye Başkanı Fotis Chatzidiakos, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva