HABERLER>EGE
16 Nisan 2014 Çarşamba - 14:08

Minik Caner’in korkunç ölümü: Türkiye vahşet sandı…

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, evlerinin yakınındaki bir kısmı ahır olarak kullanılan bağ evinde bileği ve boğazı kesilmiş ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki Caner Çerit, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Önce bir sapık tarafından kirletilip öldürüldüğü sanılan Caner'in, tuvalet ihtiyacı için girdiği metruk binada çivili bir kalasın üzerine düşmesi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklaması yapıldı.

Minik Caner’in korkunç ölümü: Türkiye vahşet sandı…

Bugün saat 13.00 sıralarında, ailesinin pazar günü sünnet düğünü yaptığı 4 yaşındaki Caner Çerit, Aydın’ın yeni kurulan merkez ilçelerinden Efeler’in İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkii’ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan Caner Çerit’i evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne 37 yaşındaki Firdevs Çerit, durumu kayınpederi 70 yaşındaki Cafer Çerit ve kepçe operatörü olan eşi 39 yaşındaki Bayram Çerit’e bildirdi.
 
Çerit Ailesi, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde küçük Caner’i aradı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda Cafer Çerit torununu, evlerine yaklaşık 50 metre mesafedeki sahipleri Uşak’ta olduğu öğrenilen, bir kısmı ahır olarak kullanılan metruk bir bağ evinde sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu. Babasının otomobiliyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürdüğü talihsiz çocuk kurtarılamadı. Cafer-Firdevs Çerit çifti, acı haber üzerine hastanede sinir krizi geçirdi.


 
ÖNCE VAHŞET SANILDI
Küçük çocuğun bulunduğunda pantolonun indirilmiş olması nedeniyle akıllara geçen hafta Kars’ta 9 yaşındaki Mert Aydın’ın cinsel tacize uğrayıp öldürüldüğü olay geldi. Aydın, sapık cinayeti korkusuyla çalkalanırken hastaneden ön otopsi raporu geldi. Raporda tecavüz bulgusu olmadığı, boğaz ve kollarındaki kesiklerin çivi batmasından kaynaklandığı belirtildi.
 
Aydın Valiliği de konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Ölümle ilgili olarak yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşme sonucu kaza ile öldüğü, herhangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir” denildi.
 
ÇİVİLİ TAHTANIN ÜZERİNE DÜŞMÜŞ
Köylülerden Ramazan Saraç, komşunun ahırında bileği ve boğazı kesik, ağır yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede ölen 4 yaşındaki Caner Çerit’in çivili tahta üzerine düşerek öldüğünü ileri sürdü. Saraç, şunları söyledi: "Küçük Caner, birlikte oynadığı diğer çocuklara tuvaleti geldiğini söyleyip, yanlarından ayrılmış. Ardından ortadan kaybolduğu fark edilince ahırda bulunmuş. Burada tuvalet ihtiyacını gidereceği sırada üzerinde beş çivi olan tahtanın üzerine düştüğü, sanılıyor. Düşme sonucu boynuna saplanan tahtadan kurtulmak isterken de çivilerin bileğini kestiği tahmin ediliyor. Pantolonu inik olduğu için de önce tecavüze uğradığı zannedildi. Jandarma, kanlı çivili tahtayı incelemek üzere götürdü. Acımız, büyük."
 
Minik Caner'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakalanması için Aysel'in ölmesi mi gerek?
Eşi Aysel U.'yu döven, asitle yakan, kaçırma girişiminde bulunan ve ölümle ...
'Çocuk avcı' şakalaşırken arkadaşını vurdu
Milas'ta arkadaşıyla çıktığı avda havalı tüfekle başından vurulan 11 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.
Trajedi: Kız arkadaşını ziyarete giderken…
Muğla’nın Milas İlçesi’nde, 29 yaşındaki Tuğan Siyahkaş, direksiyon kontrolünü ...
 
Kargo aracında yangın paniği
Muğla’nın Bodrum İlçesi'nde, kargo firmasına ait kamyonet, sürücüsünün ...
Manisa ‘yorgun düşen’ Küçük Sultanı konuşuyor!
Manisa'da Turizm Haftası kutlamalarına AFEM Tiyatro Grubu’nun 'küçük sultanı' ...
Belediye CHP'ye geçince 'çöpçü' oldular
Denizli'nin Buldan İlçesi'nde, daha önce belediyenin çeşitli birimlerinde ...
 
Tecavüzcü servisçiye 22 yıl hapis!
Aydın'ın Umurlu Mahallesi'nde, lise öğrencisi iki kızdan birine silah ...
Bodrum'da Sanat Günü: 60 metrelik resim
Bodrum’da Dünya Sanat Günü etkinlikleri kapsamında 7'den 70'e yaklaşık ...
Kaçak taşıyan Türk kaptan Yunan sularında öldürüldü
Muğla’nın Bodrum İlçesi’nden aldığı Suriyeli kaçakları sürat motoruyla ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva