HABERLER>POLİTİKA
13 Ekim 2013 Pazar - 15:45

Mimar Kökoğuz Bayraklı için yola çıktı

AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Mimar Ali Kökoğuz, Bayraklı Belediye Başkanlığı için yola çıktı. Aday adaylığını açıklayan Kökoğuz, Fatih Sultan Mehmet’in sözleriyle seslendi. Kökoğuz 500 kişilik grupla açıklama yaptı.

Mimar Kökoğuz Bayraklı için yola çıktı

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - AK Parti Bayraklı’da eski İlçe Başkanı İsmail Sarı’dan sonra ikinci resmi açıklamayı Belediye Meclis Üyesi Mimar AliKökoğuz yaptı. Bayraklı Sevgiyolu’nda gerçekleşen adaylık açıklamasına Kökoğuz’un ailesi başta olmak üzere belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda kişi katıldı.

- SARIGÖL'DEN BÜYÜKŞEHİR'E SERT 'GEÇİT' ÇIKIŞI...
 
Kökoğuz, adaylık açıklamasına siyasete ve demokrasiye sahip çıktıkları için teşekkür etti.  Kökoğuz, “Açıklama yapmadan önce korkum vardı. Kendi kendime ‘acaba yağmur yağar mı’ diye düşündüm. Yıllardan bu yana yağmur yağdığında arkamızdaki sürekli buraları su basar. Öğrencilerimiz, kadınlarımız, esnafımız diz boyu su içerisinde yürümeye çalışır. 21. yüzyılda maalesef her kötü hava şartlarında su balesi yapıyoruz. Herkesin günlük kaygıları, dertleri varken insanların sıkıntıları biliyoruz. İçimizde hissediyoruz. Bayraklı’da sıkıntıları çözmeye talibiz. Bize AK Parti lazım.  30 Mart 2014 yerel seçimleri sonucunda hep birlikte seçimi kazanarak AK Parti belediyeciliğini başlatacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalıştığımızda başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


 
AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER EKOLÜDÜR
AK Parti’nin Türkiye genelinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte insan odaklı hizmetler yaparak başarılar kazandığını söyleyen Kökoğuz, “Bayraklı’nın AK belediyeciliğe ihtiyacı var. Seçimlere 5,5 ay kaldı. Dünya’nın gözü bu yerel seçimlere çevrilmiş durumda. Önemli bir sınava gireceğiz. Seçim hem Bayraklı hem de İzmir için önemli olacak. AK Parti’nin İzmir’deki performansını merak ediyorlar. AK Parti yerel yönetimler alanında bir ekol, okuldur. Belediyecilik bizim işimiz. Kime sorarsanız sorun belediye başkanlarımız bulundukları yerin makus tarihini değiştiriyor. Biz de Bayraklı’nın tarihini değiştireceğiz. İstanbul’a, Ankara’ya, Konya’ya Kayseri’ye bakın” diye konuştu. Kökoğuz, Fatih Sultan Mehmet’in, “Bir şehri imar etmek halkın gönlünü almaktır” sözlerini dile getirdi.


 
İNSAN ODAKLI “BİZ” DİYEN YÖNETİM
Toplantıda yapacaklarını da anlatan Kökoğuz, “AK Parti’nin misyonu ve vizyonunu temel ilkelerini öğrenmiş birisi olarak ‘ben değil biz’ diyeceğiz. STK’lara önem veren, toplumsal duyarlılıkları fark eden yapıda olacağız. Değişim ve dönüşümü takip eden değil bizzat gerçekleştiren bir yapıda hereket edeceğiz. Burada kendisi, kültürü  ve çevresi ile barışık bir yapı olacak. Dik duran ama diklenmeyen, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesi her zaman rehberimiz olacak. Belediyecilik bizim işimizdir. AK Parti yerel yönetimlerde bir markadır. Barış içinde demokratik yarış parolası ile yola çıkıyoruz. Bunu sürdüreceğiz. Başkasının ne yaptığı değil kendimizin yaptıklarımız önemlidir. Biz Bayraklı Belediyesi’ni kazanarak insanları kazanacağız. Yeni yatırımlarla önemli işlere imza atacağız. Bayraklı’yı çok iyi biliyoruz. Yoksula da zengine de eşit mesafede olacağız. Bayraklı sokaklarının sorunları bizim meselemizdir. Boş vaatler, hayal projelerle gelmiyoruz. AK Parti değişimin, dönüşümün öncüsüdür. Bayraklı halkına borcumuz var. Bu borcu hizmetlerimizle ödeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Adaylık açıklamasının ardından Kökoğuz annesini de yanına çağırarak ailesi ile birlikte katılanlara karanfil dağıttı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhammet hanifi çelik 14 Ekim 2013 Pazartesi 02:09

HER ŞEYİN ORJİNALİDE BİR BAŞKA OLUYOR CANIM ABİM..HERRAK ŞEY GÜZELDİ.TEK BİR ŞEY KALDI SIRADA SENİ BAŞKAN OLARAK GÖRMEK..BİLİYORUM EN BÜYÜK YARGI YANİ ALLAH SANA YARDIM EDECEK..O GÜN İKİ DEFA GÜVERCİNLER ÜZERİME PİSLEDİ.YA BANA ONLARDA GICIK YADA YUKARIDAN SİNYAL GELDİ.BAŞKANLIĞIN HAYIRLI OLSUN..

Yorumu oyla      11      7  
akp den hasan ile iş yapmamış aday istiyoruz 13 Ekim 2013 Pazar 23:37

Hasan beyle daha önce ticari ilişkide bulunmanız biraz bizi çekingen durduruyor ama neyse hayırlı olsun aday adaylığı

Yorumu oyla      13      5  
ekrem 13 Ekim 2013 Pazar 19:00

Sevgili Ali abicim allah utandırmasın yolumuz açık olsun.Diklenmeden ama dik durarak sloganımızda da dediğmiz gibi şefkatle el ele sevgiyle gözgöze hep beraber daha güzel yaşanır bir Bayraklı için gönüller almak için tam zamanı...

Yorumu oyla      13      16  
ertuğrul 13 Ekim 2013 Pazar 17:59

bayraklı için 10 numara seçim sayın ali kökoğuzdur çok çalışkan bir şahsiyettir, kendisini yaklaşık 5 yıldır yakinen tanırım başarılı bir iş adamı mimar belediye meclis üyesi,insan odaklı çalışmalrı bir çok kamu yararına iş yapmaları ile mehşurdur ,kendisi bayraklı belediyesi için seçilmiş bir kaptandır inşallah seçilir...

Yorumu oyla      17      17  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Egemen Bağış’tan ‘dekolte’ çıkışı: Şık olmadı!
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Genel ...
Bahçeli o ismi sildi!
Her fırsatta, “Gönlümde Büyükşehir var” diyen ancak MHP’nin Ankara Büyükşehir ...
Karşıyaka aday adayı Sarıgöl’den sert 'Şemikler' çıkışı
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem Sarıgöl, İzmir Büyükşehir ...
 
Cumhurbaşkanı Gül’den bir ilk: Görev başındayken…
Görev başındayken Hacca gidecek ilk Türk Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül, İfrat Haccı yapacak.
Anayasa masası: AK Parti’den CHP’ye 'tutuklu vekil' resti
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında Anayasa Uzlaşma ...
Bakan Bağış'tan dış basına Erdoğan yanıtı
International Herald Tribune yanıt veren AB Bakanı Egemen Bağış, "Başbakanımız ...
 
Tekin'den Gaziemir'de anlamlı bayram mesajı
CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşmada konuşan ...
CHP İzmir’e bin taze kan: Rozetler Tekin’den
CHP’ye katılan yaklaşık bin kişi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde ...
CHP Bayraklı’da bayram krizi!
Bayramla törenlerini Kurban Bayramı’ndan önce yaparak il ve ilçelerde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva