HABERLER>EKONOMİ
5 Mart 2015 Perşembe - 15:38

Metal işleme sektörü İzmir’de buluşuyor

Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı 3T İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. Bilgisayar kontrollü son teknolojiye sahip makineler, kalıp ve kalıp tasarımları ve otomasyon teknolojilerinin bir arada sunulduğu organizasyon 4 gün sürecek. Fuarın sanayicilere inovasyon, kalite, düşük maliyet, rekabet alanlarında çözüm ortağı olduğuna dikkat çeken Yağmur Fuarcılık Genel Müdürü Yüksel Kaya, katılımcı ve ziyaretçilere en hızlı gelişme potansiyeline sahip pazarlarda iş fırsatları sağladıklarını söyledi.

Metal işleme sektörü İzmir’de buluşuyor

Yağmur Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri alanıyla ilgili üretilen tüm teknolojileri aynı anda sunan 3T Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başladı. 3T Fuarı’na bu yıl yurt içi ve yurt dışından ABD, Hollanda, İsrail, Tayvan, Kore, Almanya, Çin, İtalya, İngiltere, İsviçre, Japonya, Hindistan, Güney Kore, Çek Cumhuriyeti, Lüksemburg, Avusturya ve Türkiye olmak üzere yaklaşık 300 firma katıldı. Stantlarda metal işleme makineleri, Kalıp, Endüstriyel Otomasyon, Yan Sanayi, Takım Tezgahları, İş Güvenliği Ekipmanları, Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri ürün ve hizmetleri sergileniyor. Yeni teknolojik trendlerin belirlenmesine de fırsat tanıyan 3T Fuarı’ndan uluslararası nitelikte başarı bekleniyor.
 
3T 2015 FUARI’NA TİAD DESTEĞİ
Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), Yağmur Fuarcılık ile ilk kez yaptığı işbirliği ile 2015 yılında metal işleme sektörünün en büyük uluslararası fuarlarından biri olan 3T Fuarı’nı katılım bazında destekledi. Takım tezgahları, tamamlayıcı ekipman ve takımlarının ithalatı, ihracatı ve imalatı alanında faaliyet gösteren sanayicileri bir araya getiren TİAD ile Yağmur Fuarcılık'ın yaptığı güç birliğinde, fuarın katılımcı yapısı, Türkiye ve dünyanın önde gelen firmalarıyla Teknoloji-Tasarım ve Üretim Büyüklüğü açısından oldukça önem kazandı.
 
SANAYİCİNİN ÇÖZÜM ORTAĞI
3T Fuarı’nda yer almanın katılımcılara ve ziyaretçilere dünyanın en hızlı gelişme potansiyeline sahip pazarlarından birine erişme şansını verdiğine dikkat çeken Yağmur Fuarcılık Genel Müdürü Yüksel Kaya, organizasyonun gelecekteki iş ortaklıklarının oluşmasına ve yeni teknolojik trendlerin belirlenmesine de fırsat tanıdığını söyledi. Kaya, “3T Fuarı, metal işleme sektöründe bilgisayar kontrollü son teknolojiye sahip makineleri, kalıp ve kalıp tasarımlarını ve otomasyon teknolojilerini bir araya getirmekle üretim süreçlerinin bütünsel ve çok kapsamlı bir biçimde yöneltmesine katkı sunmaktadır. Sanayicilerin inovasyon, kalite, düşük maliyet, rekabet alanlarında çözüm ortağı olmaktadır.Yıllardır yerli ve yabancı birçok firmayı bir araya getiren 3T Fuarı, yatırımcılar için bir araştırma ve birçok yeni tedarikçi ile bağlantı kurma şansı sağlıyor”dedi.
 
Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerinin ilgi ile takip ettiği Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı 3T'yi alım heyeti davetiyle Ekonomi Bakanlığı da destekliyor. Ziyaretçiler ve katılımcılar Bakanlığın yurtdışı tanıtım faaliyetleri çerçevesinde davet ettiği yabancı firma temsilcileriyle fuar alanında ikili görüşmeler gerçekleştirebilecekler. Yağmur Fuarcılık ve sektör temsilcilerinin hedef pazar olarak belirlediği 95 ülkeden önemli iş bağlantılarının yapılacağı tahmin ediliyor.Profesyonel ziyaretçi yoğunluğunun arttırılması amacıyla Madeni Eşya Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Yine yurt içinden sektör temsilcileri ile birlikte belirlenen hedef pazar noktasındaki Aydın, Adana, Konya, Mersin, Çanakkale, Balıkesir, Ankara, Burdur, Bursa, Isparta ve Kütahya illerinden ziyaretçi heyetleri fuara dahil edilecek.
 
5-8 Mart 2015 tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleşecek 13. Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı 3T 2015 dört verimli iş gününü sektör paydaşlarına sunacak. İlk üç gün 10.00-19.00 saatleri arasında son gün ise saat 18.00'e kadar ziyaret edilebilecek.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yorgancılar'dan kur çıkışı: Aralık ayından bu yana...
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, dolardaki ...
Flaş: Dolar ve altının freni patladı: Tarihi zirve
Dolar 2.6000'ı görerek yeni bir rekor kırdı. Sepet bazında Türk Lirası ...
İzmir Almanya’da vitrine çıktı!
Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen ve Dünyanın en büyük Turizm Fuarı ...
 
Ekonominin oyuncuları Torbalı’da buluştu
Torbalı Ticaret Odası, ilçe ekonomisinin temsilcilerini buluşturdu. Ekonomi ...
Flaş: Rekor üstüne rekor: Dolar uçuyor!
Dolar yeni güne de yeni rekorla başladı. Sabah saatlerinde 2.5770'i görerek yeni bir rekor kırdı.
Sebze ve meyve zam şampiyonu
Türkiye'nin yaş meyve ve sebze tüketiminin yaklaşık yüzde 40'ını karşılayan ...
 
Citigroup Akbank hisselerini satıyor
Citigroup Akbank'ta yaklaşık 1.2 milyar dolara denk gelen 396 milyon hisse satacak.
İslam dünyasının en büyük ikinci ekonomisi Türkiye
2013'te 820 milyar dolarlık milli gelire ulaşan Türkiye, 870 milyar dolar ...
Dolar uçuşa geçti, Merkez'den müdahale geldi
Dolar/TL, küresel piyasalarda doların 11 yılın zirvesine yakın seyretmesi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva