HABERLER>SEÇİM 2015
22 Mayıs 2015 Cuma - 14:17

MHP adayı Aslan Savaşan Alsancak'ı inletti!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Aslan Savaşan Alsancak Seçmen İletişim Merkezi açılışında adeta 7 Haziran Seçim gecesinin provasını yaptı. Açılışın sürprizi ise Mehteran takımı eşliğinde Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinden Gündoğdu Meydanı’na kadar gerçekleşen yürüyüş oldu. Tüm partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapılan yürüyüş sırasında Alsancak sokakları MHP sloganları ve marşlar ile inledi.

MHP adayı Aslan Savaşan Alsancak ı inletti!

İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Dr. Aslan Savaşan, Alsancak Şair Eşref Bulvarı üzerinde bulunan Seçmen İletişim Merkezi açılışını görkemli bir tören ile gerçekleştirdi.



Açılışta başta Grup Başkanvekili Oktay Vural olmak üzere İzmir milletvekili adayları Halit Dalgıç, Ali Onar, Selahattin Şahin, Naci Düz, Hüsnü Seçkiner, ilçe başkanları ve kadın kolları hazır bulundu. Sevgi seline dönüşen açılışta vatandaşları bir de sürpriz bekliyordu. Seçmen İletişim Merkezi’nde Mehteran ile karşılaşan vatandaşlar hep bir ağızdan marşlara eşlik etti. Büyük coşku ve alkışlar ile açılış öncesi bir konuşma yapan Aslan Savaşan;  “43 gün önce toprağa bir tohum ektik. Bu tohum 13 yıldır aydınlığı, ümidi, refahı, birliği, beraberliği, sevmeyi, kardeş olmayı, bir olmayı, birlik olmayı unutturan iktidara karşı hepimizin büyüttüğü umut tohumudur. Ben Aslan Savaşan olarak İzmir’de doğan, okuyan, ekmeğini bu şehirden çıkaran bir arkadaşınız, doktorunuz olarak Türkiye’nin kalbini yeniden heyecanla attırmak için bu yola baş koydum” dedi. Konuşması sık sık slogan ve sevinç nidaları ile bölünen Aslan Savaşan sözlerini şöyle sürdürdü : “Siyasetin nabzının en tepede attığı sokakta gördüm ki bu vatan, bu millet gerçek hizmete hasret. Artık vatandaşın sırtında yükten öte kanser hücresine dönen sosyal ve ekonomik problemlerin çözümü için yeni bir umut ışığı doğmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi milli potansiyeli harekete geçirmek, devleti düştüğü yerden kaldırmak için heyecanlıdır. Demokrasiden taviz vermeden, adaletli yönetim ile toplumsal onarım ile milletimizin huzurundayız” dedi.



7 HAZİRAN’DA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İKTİDARA GELECEK
Diğer siyasi partilerin seçim programlarına değinen Savaşan; “klişe vaatler ile milletin önüne çıkan partilerin aksine kendimize tek bir hedef koyduk, Milliyetçi Halk Partisini iktidar yaparak Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada küresel güç haline getirmek” dedi.

9 MAYIS’TA İZMİR AKP’YE CEVABINI VERDİ
Grup Başkanvekili Oktay Vural yaptığı konuşmada mevcut iktidara yüklenerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Vural; “hükümeti hedef alarak, demokrasi yerine Otoriter bir rejimi gerçekleştirmek sureti ile bireysel özgürlüklere el uzatıyor hepimizi makul şüpheli haline dönüştürüp istediği zaman tutuklayabileceği gözaltına alabileceği fiili bir diktatörlüğün önünü açıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde, Cumhurbaşkanı siyasete giriyor, paralel mitingler düzenliyor. İşte 9 Mayıs’ta gördük. Bizim mitingimizin olduğu yerde İzmirlileri Atatürk Stadı’na davet ettiler. Cevabını da aldılar Helal Olsun size İzmirliler “dedi.



SAVAŞAN ALSANCAK’TA DESTAN YAZDI
Konuşmaların ardından Seçmen İletişim Merkezi dualar eşliğinde açıldı. Milliyetçi Hareket Partisinin “Devlet Sözü” afişleri merkezin duvarlarını süsledi. Açılışın sürprizi ise Mehteran takımı eşliğinde Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinden Gündoğdu Meydanı’na kadar gerçekleşen yürüyüş oldu. Tüm partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile yapılan yürüyüş sırasında Alsancak sokakları MHP sloganları ve marşlar ile inledi. Bu coşkulu yürüyüşü vatandaşlar evlerinin balkonlarından alkışlar ile destek verdi. Sevgi seline dönen yürüyüşte Aslan Savaşan ve Oktay Vural halkı selamlayarak, tek tek tokalaştı. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar ise cep telefonlarına sarıldı. 7 Haziran seçim gecesi İzmir’de yaşanacak MHP coşkusunun provasını gerçekleştirdiklerini söyleyen Aslan Savaşan; “7 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi tarih yazacak. 13 yıllık karanlık dönem sona erecek milletimiz hak ettiği geleceği yaşayacak” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu'ndan İzmir'e tele-davet: Gündoğdu'da buluşalım!
Pazar günü yapılacak büyük miting öncesi hazırlıklar sürerken, AK Parti ...
Bakan Eroğlu’ndan İzmirli öğrencilere 200 tablet
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir Kız Lisesi'nde 200 öğrenciye ...
Kerem Ali Sürekli'de CHP'ye mazot desteği taşı!
Foça’nın köylerinde yaşayan vatandaşla bir araya gelen Sürekli “2003-2014 ...
 
Necip Nasır muhtarları Bakan Yıldız’la buluşturdu
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, Karabağlar ...
CHP’de Roman ateşi: 3 adaydan Torbalı çıkarması
CHP İzmir Milletvekili adayları Murat Bakan, Özcan Purçu ve Musa Çam, ...
7 soruda CHP’nin mega projesi!
6 dakikalık tanıtım filmi sonrası kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarında ...
 
CHP’li Çıray’dan sert sözler: Ülkeyi yönetenler…
CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem adayı Aytun Çıray, “Türkiye'yi yönetenler ...
Cemil Şeboy'a sevgi seli: Yollarına gül döktüler
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, 15 yıl belediye Başkanlığı ...
Syriza’dan HDP’ye İzmir desteği!
Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingine; Syriza MYK Üyesi Yiannis Bournous’un katılacağı öğrenildi.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva