HABERLER>POLİTİKA
16 Eylül 2014 Salı - 12:26

MHP İzmir’de yeni dönem: Karataş ekibini açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından yeni yönetimi belirleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş 74 kişilik ekibini açıkladı. Karataş’ın yönetiminde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer başta olmak üzere ilçe belediye başkan adayları da yer aldı. Karataş, “İzmir’i yönetenler meydanı boş bulamayacaklar” dedi.

MHP İzmir’de yeni dönem: Karataş ekibini açıkladı

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Ankara’da onaya sunduğu listeyi şekillendirdi. Karataş başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde revizyona gidildi.
 
Düzenlediği basın toplantısı ile yeni çalışma ekibini açıklayan Karataş, “Yeni yönetimimiz partimizin genel merkezinin direktifleri doğrultusunda çalışacak. İlk yapacağımız çalışma partimizin genel seçimlerde iktidar olmasıdır. Birlikte çalışma iradesini ortaya koyacağız. Genel seçimlerde iyi bir durum ortaya çıkacak” dedi.
 
SORUNLAR DEVAM EDİYOR
Yeni yönetimin ihtiyaç nedeniyle revizyona uğradığını anlatan Karataş, “Genel merkeze sunduğumuz listemiz onaylandı. Bundan önce kadrolarımızda yer alan herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu listesi içinde büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımız, STK’lar ve uzman kişiler var. Artık İzmir’i yönetenler meydanı boş bulamayacaklardır. İzmir’in sorunları artarak devam etmektedir” diye konuştu.
 


BAŞARI KAZANDIK
Yerel seçimde İzmir’de başarı kazandıklarını ifade eden Karataş, yeni oluşturulan kadrolar vasıtasıyla Kiraz ve Aliağa’da seçimi kazandıklarını, 57 ilçe belediyesi ve 8 büyükşehir meclis üyesi sahibi olduklarını belirtti. Yeni hedefin yerelde tüm ilçeleri almak olduğunu anlatan Karataş, “Ardından Cumhurbaşkanlığı seçimini gerçekleştirdik. Tüm teşkilatlarımıza çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Karataş, ülkenin içinde bulunduğu duruma da vurgu yaptı. Karataş, “17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuyla utanç damgası yiyen iktidar yandaşı zengin etmektedir. Ülke dış politikada zor durumdadır. Konsolosluk görevlilerimiz terör örgütü IŞİD’in elindedir. Ayrıca ülkemiz bölünme tehdidi ile karşı karşıyadır. Milletimizin bu sorunlardan kurtuluşunun tek yolu MHP’nin tek başına iktidara gelmesidir.Ne hazindir ki eğitime büyük önem veren bir millet son günlerle Milli Eğitim faciası yaşamaktadır. Bir yanda iktidar sahipleri öğretmen kıyımı yaparken diğer yanda okullar yakılıp yıkılıyor, bayraklar yırtılıyor ve bebek katilinin annesinin adı okula verilmeye çalışılıyor. Bizim bu zillete sessiz kalmayacağımızı dost ve düşman herkes bilmelidir” dedi.
 
UZUN SÜRMEZ
Karataş, konuşmasında AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin arasında esen barış rüzgarlarını da değerlendirdi. Karataş, “ İkisi de siyasi partinin il başkanı. Bunların bir araya gelmesine kimse itiraz etmez. Biz geçmişte gerek il başkanlığı, adaylarımız sürekli ifadelerde bulunduk. Ve ‘yerelde iktidar CHP ile genelde iktidar AKP’nin birbiri ile husumeti açısından İzmir zarar görüyor’ dedik. Biz birlikte çalışma iradesinin ortaya konulmasını istedik. İnşallah bu birliktelik kentin yararına olur. Yapılacak çalışmalara da katkı konulur. Ben bu birlikteliğin ve mesajın uzun sürmeyeceğine inanıyorum. Kayıkçı kavgası yaparak kenti hep zor duruma soktular. Biz, anlaşamadıkları zaman da her iki siyasi partiyi İzmirli hemşerilerimize şikayet edeceğiz” açıklamasında bulundu.


 
İŞTE NECAT KARATAŞ BAŞKANLIĞINDAKİ YENİ YÖNETİM
Abdullah Durak, Adil Özyiğit, Ahmet Öztürk, Ali Onar, Ali Peynirci, Alpay Gökmen, Arda Çelik, Avni Güngüler, Bahattin Koyuncu, Bahri Zümrütoğlu, Cihan Demir, Cumhur Bulut, Cumhur Tüzemen, Deniz Akkaya, Derya Sürer, Dursun Seçal, Erdinç Taşdemir, Erkan Yılmaz, Etem Ersungur, Fikret Öner, Fikret Türkyılmaz, Gazi Fildir, Gökhan Gökçedağ, Hakan Ürün, Halit Arık, Hasan Hüsnü Işıklı, Hasan Zerek, Hatice Bölük, Hidayet Ekim, İlhan Sanater, İlyas Sarı, Kadir Kumbasar, Kürşat Haliloğlu, Levent Gülebastı, Levent Akmercanoğlu, Hidayet Karuç, Osman Ölmez, Mahmut Türk, Mehmet Çeçen, Mehmet Çelik, Mehmet Demir, Mehmet Karahaliloğlu, Mehmet Koyukan, Metin Büyükkestelli, Mikail Pınar, Murat Aygün, Murat Koçyiğit, Murat Taşer, Mustafa Haspolat, Mustafa Kandil, Mustafa Karakuş, Mustafa Öztop, Ogün Dönmez, Onur Keleş, Orhan Köymen, Özden Togran, Rahime Kardaş, Ramazan Vatansever, Reha Atakan, Rıza Dönmez, Banu Akyüz, Sait Şanlı, Selahattin Şahin, Serdar Mersin, Serdar Seçgin.  Sertaç Teknecioğlu, Seyit Ali Aslan, Şevket Alptekin, Taşkın Işık, Tuncay Kılıç, Veysel Şahin, Zeynep Türkyılmaz

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yavuz 16 Eylül 2014 Salı 22:54

CHP ye desteğe tam gaz devam CMHP.

Yorumu oyla      11      6  
öz mhp li 16 Eylül 2014 Salı 16:26

sizin iktidar olma gibi bir endişeniz ve hedefiniz yok,içerisinden bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramayan mhp şu an ki lideriyle ve mevcut kadrolarıyla ülkücülerin umudu olamaz,sizler değilmisiniz ankara da mecliste akp ye,izmirde belediye meclisinde devamlı aziz kocaoğluna destek veren,sayın bahçeli artık yoruldu ve bunu kabul etmek zorunda sayın bahçeli ile bu işler olmuyor,ümit özdağ gibi değerli bir kişiyi siyaseten harcayan lider yapamayan mhp ikinci sınıf kompartımanda siyasete devam ediyor 2015 haziranında da büyük ihtimal baraj altı olacaktır.........sayın bahçeli devamlı gürlüyor ama halkın beklediği yağmur gelmiyor ve mevcut yorgun kadrolarla mhp muhalefeti bile arar hale gelecek ve yüksek ihtimalle barajı geçemeyecektir...........

Yorumu oyla      18      5  
Hasan Gürsel Altuğ 16 Eylül 2014 Salı 16:21

Sayın Başkanım 2015 Genel Seçimlerinde hep aynı milletvekili adaylarını görmekten usandık.Bu işi koca İzmir'de başka yapacak isim yokmu.İthal aday dayatmasına artık seçmen tepkili.2. bölgede yerel seçimlerde oy patlaması yapan Özkan Karadikeni 2. bölgeden 2. sıra milletvekili adayı yaparsanız 2 milletvekili çıkarılsınız.Yoksa 1. sıra vekil olur gerisinu unutun.

Yorumu oyla      15      5  
A.T 16 Eylül 2014 Salı 13:43

Seferihisarda MHPyi yıllarca en iyi yöneten Hüsnü KASAPOĞLU,nu İlyönetimine neden almadınız çok merak ettim.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MYK raporu: CHP'de ilk hedef seçim vizyonu!
MYK'da, partinin seçim beyannamesini oluşturacak ''vizyon belgesi'' çalışmalarına ...
DEİK isyanı çığ gibi: Çıray da ‘darbe’ dedi!
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) torba yasaya eklenen bir düzenlemeyle ...
MHP'li Tanrıkulu'ndan hükümete esnaf çağrısı!
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu; ...
 
CHP'li Türeli İzmir'deki göçmen kaçakçılığını Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, İzmir’in göçmen kaçaklığında ...
Davutoğlu’ndan bedelli askerlik sorusuna yanıt
Başbakan Ahmet Davutoğlu, bedelli askerlikle ilgili, "Milli Savunma Bakanımızdan ...
AK Parti İzmir’de revizyon direnişi: Bir tek o başkan…
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından ilçelerde revizyona giden AK Parti ...
 
IŞİD'den petrol alma iddialarına sert yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığı iddialarını sert bir dille yalanladı.
AK Parti Karşıyaka’da yeniden Sürekli dönemi
Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli yeniden ilçe başkanlığına atandı.
Bakanlar Kurulu sonrası Arınç’tan flaş açıklamalar
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva