HABERLER>POLİTİKA
31 Ocak 2015 Cumartesi - 09:31

MHP İl Başkanı Karataş’tan yeni dönem mesajları

Başkanlığa yeniden aday olan Karataş yeni dönem sloganını ‘değişim’ olarak belirlerken, “İzmir’de bundan sora MHP konuşacak, MHP konuşulacak” dedi.

MHP İl Başkanı Karataş’tan yeni dönem mesajları

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir il başkanlığına yeniden aday olacağını açıklayan il başkanı Necat Karataş, yeni dönem için “değişim” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyerek, “mensuplarımızın iradesi İzmir’de çok şeyi değiştirdi, birlikte yapacağımız çalışmalarla yine çok şey değiştireceğiz, İzmir’de bundan sora MHP konuşacak, MHP konuşulacak” dedi.


Sözlerine “Göreve geldiğimizde önümüze hedef koymuştuk, 2014 yerel seçimlerinde birçok ilçede belediye başkanlıklarını kazanmayı istedik" diyerek başlayan İl Başkanı Necat Karataş, "İstediğimizi tam manasıyla alamadık ama büyük bir mesafe kat ettik. Tüm mensuplarımızla birlikte Aliağa ve Kiraz olmak üzere iki ilçe belediyesi, toplamda 58 Belediye Meclis Üyesi ve 8 Büyükşehir Belediye Meclis Üyesini kazandık.  İzmir’de bu sayılar bir ilk, fakat yetmez. Yeterli görmüyor, başarıda sınır tanımıyoruz. Şimdi bizi daha büyük zaferler bekliyor. 2015 Genel Seçimleri Milletimizin mukadderatı açısından çok önemli. İzmir’den alacağımız oy Türkiye’de her şeyin değişmesine büyük katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.
 
HEDEFİMİZ İKTİDAR
Partisinin 2015 genel seçimlere büyük önem verdiğini vurgulayan Karataş sözlerini şöyle sürdürdü: "İlçe kongrelerimizi Türk Milliyetçilerine yakışan bir olgunluk, coşku ve heyecanla tamamladık. Kongre salonlarında mensuplarımızda bulduğumuz ve biriktirdiğimiz güç bizi zafere taşıyacak bir potansiyel taşıyor. Çok adaylı kongrelerimiz hedefe kilitlendiğimizin göstergesi. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi hedefin iktidar olduğunu bizlere gösterdi. Ona yakışan teşkilatlarla bu hedefe kilitlenmiş durumdayız. Güçlü teşkilatlarımız fonksiyonları ve hizmet anlayışıyla fark yaratacak.
 
ÜLKÜCÜLER SİYASETTE OLACAK
Bundan böyle İzmir’de MHP konuşulacak, MHP konuşacak! Tüm mensuplarımızın sesi ve sözü bizim için önemli. Gerçekleştirdiğimiz Teşkilat Çalıştayı’nda 2 bin meseleyi masaya yatıran bir irade İzmir’de çok şeyi değiştirebilecek güçte. Türk milliyetçilerinin bu birikimini seçimlerde her sahada kullanacağız. Mensuplarımızın teşkilat ve İzmir birikimi gücümüze güç katacak. Her ülkücü, teşkilat anlayışımızın vazgeçilmez bir unsurudur. Bu unsuru siyasete taşıyacağız.
 
SIRTIMIZDA TAŞ TAŞIR STATLARI YAPARIZ
AKP ve CHP'nin İzmir rekabetini de sert bir dille eleştiren İl başkanı Necat Karataş, iki parti yetkililerini de beceriksizlik ve art niyetle suçladı. Karataş statlar konusunda bir türlü ortak bir fikirde buluşamayan siyasi rakiplerine karşı; "İzmir sahipsiz, vaat var, kavga var ama iş yok! Kayıkçı kavgasına taşıdıkları İzmir meseleleri AKP bürokrasisi ve CHP belediyeciliği arasında çözümsüz kalıyor. İzmir’in ve Türkiye’nin meselelerini çözüme kavuşturacak tek irade Türk Milliyetçilerinin iradesidir. Spor kulüplerimizin stat problemlerini dahi çözemeyen bu iki zihniyet İzmir’e zarar veriyor. Biz sırtımızda taş taşır bu statları yapardık, yapacağız da. Sorunlar çözümsüz değil. Trafik, çöp, kentsel dönüşüm ve diğer tüm sorunları kimseyi mağdur etmeden çözme iradesini ortaya koyacağız" eleştirilerini yaptı.
 
ÜLKEDE BİRLİK, İLKEDE BİRLİK; İZMİR’DE BİR İLK
İzmir'e bir bütün gözüyle baktıklarını vurgulayan Karataş, “Bizim için insan ayırmak, bölge ayırmak ve ötekileştirmeyi kabul etmek söz konusu bile olamaz. Biz birlikten yanayız. MHP birliğimizin teminatıdır. İlçe kongrelerimizde ortaya çıkan birlik iradesini İzmir’e yaymak istiyoruz. Hemşehrilerimizle buluşan teşkilatlarımızla ve tüm mensuplarımızla birlikte ortak çalışarak Milletvekili sayımızı artıracağız, İzmir’de bir ilki başaracağız.  Ülkede birlik, İlkede birlik ve MHP İzmir’de birlik felsefesini halkımızla buluşturacağız” dedi

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti ve İzmir protokolünü buluşturan düğün
Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili Bilal Doğan’ın oğlu Onur Doğan’ın ...
Ala’dan önemli mesajlar: Taksim, Cizre ve güvenlik paketi
İçişleri Bakanı Efkan Ala, iç güvenlik paketi ile ilgili, "Yetkiyi bürokraside ...
Flaş! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sürpriz görüşme
Kırşehir'de 'Geycek Rüzgar Enerji Santral'i tesisleri açılışına katılan ...
 
Ünlü gazeteci: CHP’de önseçim olursa adayım!
Gazeteci ve program yapımcısı Tayfun Talipoğlu, ön seçim kararı alınması ...
AK Parti kongresine Davutoğlu'nun İzmir sürprizi damga vurdu
Halkapınar Spor Salonu’nda Başbakan Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen ...
CHP’li aday adayı Kolay’dan ‘halkın evi’nde tam gaz mesai
CHP’nin 1.Bölge’den genç aday adayı Serdar Kolay büyük seçim ofisinde ...
 
Tahtacılardan CHP’ye tam destek: Biri Atatürk’e…
Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Dernekleri Genel Başkanı ...
CHP’den kritik cemevi adımı: Belediyeler…
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP'li ...
Kılıçdaroğlu’ndan Aydın’da akademisyen zirvesi: İzmir’e ne zaman gelecek?
CHP Lideri ilkini İzmir’de gerçekleştirdiği akademisyen zirvesi için bu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva