HABERLER>SEÇİM 2015
6 Mayıs 2015 Çarşamba - 12:41

MHP İl Başkanı Karataş’tan mitinge davet, Vali’ye uyarı, Erdoğan’a eleştiri

MHP İl Başkanı, Genel Başkan Bahçeli’nin Gündoğdu mitingi hakkında bilgi verirken, Vali ve Emniyet Müdürü’nü ‘kargaşa’ konusunda uyardı. Aynı gün Atatürk Stadı’nda İzmir’e seslenecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren Karataş, AK Parti İzmir Milletvekili Dağ’a da cevap verdi.

MHP İl Başkanı Karataş’tan mitinge davet, Vali’ye uyarı, Erdoğan’a eleştiri

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ – 7 Haziran’da yapılacak genel seçim öncesi saha çalışmalarıyla heyecan tavan yaparken gözler liderlerin Gündoğdu Meydanı’nda yapacağı mitinglere çevrildi.

İzmir’in miting meydanı ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ağırlayacak. MHP İl Başkanlığı miting programı ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yaparken, Başkan Necat Karataş AK Parti’yi sert sözlerle eleştirdi, Vali ve Emniyet Müdürü’ne de mesaj verdi.



YOLSUZLUK VURGUSU
Karataş, “Bu süreç MHP’nin tüm kadrolarıyla MHP’nin tek başına iktidarını tesis etme amacıyla yoğun bir çalışmayla geçecek. Artık zulme dur demenin, mevcut iktidarı iş başından göndermenin zamanı gelmiştir. Umutların tekrar yeşereceği, ekonomik istikrarın tekrar inşa edileceği, huzurun güvenin tekrar geri geleceği günlere kavuşacağız. MHP 7 Haziran seçimlerine adaylarıyla uzman kadrolarıyla ve inançla imanla hazırlanıyor. MHP tek başına iktidarında ekonomik sıkıntıların üstesinden gelecek kadrolarıyla Türkiye’miz sıkıntılarından bertaraf edilerek işsizliğin ortadan kaldırıldığı dar gelirlinin yüzünün güldüğü esnafının gülerek kepenk açtığı iş adamlarını geleceğe güncenle baktığı günlere dönecektir. MHP iktidarında yolsuzluklar son bulacak. Rüşvet batağına bulaşanlar mutlaka hesap verecek. MHP iktidarında bu zamana kadar ülkeyi yöneten mevcut iktidarının yanlışlarının masaya yatırılacağı gün olacaktır” diye konuştu. 
 
TÜM İZMİR’İ DAVET EDİYORUM
Cumartesi günü MHP Lideri Bahçeli’nin Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceği mitinge ilişkin konuşan Karataş, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Cumartesi günü saat 15:00’da gerçekleşecek mitinge katılacak. Muhterem halkımıza gereken mesajları verecekler. MHP iktidarında neler yapılacağıyla ilgili bilgilendirme yapacaklar. Bu mitinge tüm halkımızı davet ediyorum. Kaygısı ve sevdası İzmir ve Türkiye olan, Türkiye’nin geleceğiyle ilgili endişesi olan tüm hemşerilerimizi Gündoğdu Meydanı’na bekliyorum.  Genel başkanımız gerek seçim beyannamesiyle ilgili gerekse İzmir ve Türkiye’nin her kesimine huzur ver refahın nasıl getirileceği ile ilgili görüşlerini paylaşacak. İzmirli hemşerilerimizin vereceği desteğe güvenimiz tam. Bizimle yürü İzmir bizimle yürü Türkiye diyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
İZMİR ERDOĞAN’I TABELAYA YAZMAZ
Mitinge katılım konusunda da konuşan Karataş, aynı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Stadında gerçekleştireceği toplu açılış ve miting için de açıklamalarda bulundu. Karataş, “Katılımla ilgili hedef konulmaz. Hedefi İzmir halkı koyacak. Şu kadar katılım olacak tahmini yapılmaz. Coşkulu ve heyecanlı geçeceğini söyleyebiliriz. Seçim müzikleri çalınacak. Bir konser ya da başka bir etkinlik olmayacak. Konser yapıp halkı daha büyük bir katılıma diğer siyasi partiler gidiyor ama MHP bunu yapmayacak. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın Atatürk Stadı’nda olacağı duyumunu biz de aldık. Cumhurbaşkanı’nı İzmir’de tabelaya yazmayacaklar. Bunu futbolcu olduğu için söylüyorum. İzmir’in çok iyi futbolcuları olduğunu düşünüyorum. İzmir’in Metin Oktay’ı Mustafa Denizli’si var. Her ne kadar toplu açılış dense de AKP’ye destek amaçlı olduğunu hepimiz biliyoruz. Sayın Vali ve Emniyet’i uyarıyorum. Cumhurbaşkanının buraya geleceği gün MHP mitingi yapılacağı gün başka bir miting yapılmaz. Çünkü o bir mitingdir. MHP’ye katılım yapacak hemşerilerimizin İzmir’e gelişi esnasında araçların girişi sırasında sıkıntı yaşarsak ola ki kargaşa olursa bunun sorumlusu mevcut vali ve emniyet olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.
 
DAĞ VE AK PARTİ’YE YÜKLENDİ
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın, ‘MHP 1999’dan beri aynı adayları gösteriyor. MHP insan yetiştiremiyor’ açıklamasına ilişkin de konuşan Karataş ayrıca AK Parti İzmir listelerini de eleştirdi.
 
Karataş şunları söyledi: Yolsuzlukta ustalaşmış insan yetiştiremiyor. MHP bölücü başıyla masaya oturan insan yetiştiremiyor. Türkiye’yi etnik parçalara bölen, Türkiye’yi başkanlık sistemi adı altında eyaletlere bölen insan yetiştiremiyor. MHP bu manada insan yetiştiremiyor. MHP’de adam yetişiyor. MHP kapısından geri dönen, yönetim kadrolarına alınmayan, uygun bulunmayan bazı insanların da mevcut AKP’de hangi koltuklarda oturduklarını da Hamza Dağ araştırsın.  AK Parti’nin aday listesinin Davutoğlu’nun listesi olmadığı açıktır. Cumartesi günü miting yapacak Recep Tayyip Erdoğan’ın listesidir.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
6 Mayıs 2015 Çarşamba 17:40

CHP de İzmirde çok yanlışlar yaptı,halktan koptu,MHP oylarında artış olabilir.

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Adayı Nasır’dan Arap iş adamlarına İzmir çağrısı
AK Parti İzmir 25. Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, Arap ülkeleri ...
MHP’li Murat Koç: İzmirlilik lobisini kuracağım
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Murat ...
Eroğlu Kemalpaşa’ya seslendi: Bu seçim ‘IMF’ seçimi!
AK Parti İzmir adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Bu seçim, bu ülkeyi, ...
 
İtalyan RAİ sordu, Hotar yanıtladı: Muhalefet bizim...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İtalya’nın ulusal ...
Şeboy Karşıyaka Stadını inceledi: Para vermiyorlar bir de...
İzmir’de stat yapan tek Belediye Başkanı olan AK Parti İzmir Milletvekili ...
Bakan Eroğlu İzmir’de rektörleri ziyaret etti
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu İzmir ziyareti kapsamında ...
 
Vatan Partisi konvoyuna baltalı saldırı!
Vatan Partisi Aydın milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur'un konvoyundaki ...
Bakan Eroğlu’ndan Çeşme mesajları: Sadece deniz değil…
AK Parti İzmir adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Çeşme’de ...
AK Partili Ceyhun'dan 'ithal aday' çıkışı!
Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva