HABERLER>SPOR
22 Temmuz 2014 Salı - 13:46

Konaklı kadınlar hedefe kilitlendi: Pekdaş'tan sürpriz

Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen ve kulüp yöneticileri UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turu hazırlıklarını Çeşme’de sürdüren futbolcuları kampta ziyaret etti.

Konaklı kadınlar hedefe kilitlendi: Pekdaş tan sürpriz

İZMİR - Türkiye Kadınlar Futbol Ligi’ni namağlup şampiyon bitirerek ülkemizi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme başarısı gösteren Konak Belediyesporlu futbolculara zorlu müsabakalar öncesi başarı dileyen Günen, takımın ruhen ve fiziksel olarak şampiyonaya hazır olduğunu söyledi. 9-14 Ağustos tarihleri arasında oynanacak ön eleme grup maçlarında dişli rakiplerle karşılaşacaklarını ancak hedeflerinin gruptan lider çıkmak olduğunu dile getiren Günen, “Hepimiz başarıya kilitlendik. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. İzmirliler geçen yıldan daha başarılı bir takım izleyecek. Namağlup Türkiye şampiyonu olduk. Avrupa’da da ülkemizi ve Konak’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 PEKDAŞ’TAN SÜRPRİZ
Kamp ziyaretinde bir de sürpriz yapan Kulüp Başkanı Zeki Günün, yoğun programı nedeniyle kampa gelemeyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile futbolcuları görüntülü telefon bağlantısıyla buluşturdu. Geçtiğimiz yıl UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kalmayı başaran, bu yıl da namağlup şampiyon olan takımın oyuncularını bir kez daha kutlayarak, onlara moral veren Başkan Pekdaş, “Kampın çok başarılı geçtiğine inanıyorum. UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde bizi başarıyla temsil edeceğinizi biliyorum. Size güveniyoruz, inanıyoruz. Başarılarınız devam etsin. Sizleri tek tek kucaklıyorum, öpüyorum” diye konuştu. Pekdaş’a söz veren Konak’ın şampiyon kızları mücadeleye hazır olduklarını hep bir ağızdan dile getirdi. 

“İNANCIMIZ TAM”
Çeşme kampını değerlendiren Teknik Direktör Hüseyin Tavur ise, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Günde çift idman yaparak, istedikleri tempoya ulaştıklarını kaydeden Tavur, geçen yıl son 16 takım arasına kalarak Türkiye adına bir ilki gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bu yıl çıtayı daha da yükseltmek istediklerini dile getirdi. Takımına sonuna kadar güvendiğini belirten Tavur, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gruptan çıkacağımıza inancımız büyük. En azından geçen seneki başarıyı tekrarlamak istiyoruz. O yüzden elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Bu sezon geçen seneye göre daha dişli bir gruba düştük. Son maçta Zürih'i yenip, ön eleme turunu geçmek istiyoruz” dedi.

İLK MAÇ EV SAHİBİ TAKIMLA
Çeşme kampının ardından çalışmalarını İzmir’de sürdürecek olan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı daha sonra grup maçlarını oynamak üzere Letonya'ya gidecek. 1. Grup’ta yer alan Konak Belediyespor, ilk maçını 9 Ağustos Cumartesi günü ev sahibi ekip Rigas’la oynayacak. 11 Ağustos Pazartesi günü bu kez Minsk’le karşı karşıya gelecek mavi beyazlılar son maçını ise 14 Ağustos Perşembe günü Zürih’le oynayacak. 8 grupta 32 takımın yer alacağı ön eleme gruplarını lider tamamlayan takımların yanı sıra gruplarda en iyi ikinciliği elde eden iki takım da bir üst tura çıkacak.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manisaspor'da 4 imza birden
Manisaspor, daha önce anlaşmaya vardığı Altaylı Metin Yüksel, Tekden Denizlisporlu ...
Karşıyaka Can’la daha iddialı!
Karşıyaka’ya geçen sezonun ikinci yarısında attığı son dakika golleriyle ...
2.Lig’de fikstür belli oldu: 6.hafta İzmir derbisi
Spor Toto 2'nci Lig ve 3'üncü Lig fikstürü Ankara'da çekildi. 2003-2004 ...
 
Ve Altay Tahir’e kavuştu
Altay, uzun süreden bu yana peşinde olduğu Ümraniyesporlu Tahir Kurt'un işini sonunda bitirdi.
Yılın transferi: Ve James Rodriguez Madrid’te
Yeni sezona önemli transferler ile girecek olan Real Madrid, sezonun en büyük bombasını patlattı.
Ümit Milliler tarih yazdı
Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya’yı 65-57 mağlup eden ...
 
Balotelli'den Galatasaraylılar'ı heyecanlandıran paylaşım
İtalyan yıldız Mario Balotelli, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından ...
Niasse Moskova yolcusu: 250 bin Euro'ya mal olmuştu...
Akhisar'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Niasse sürpriz ...
Yusuf Şimşek Kahe'ye kefil!
Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, fazla kilolarından Gölcük kampında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva