HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Nisan 2012 Perşembe - 09:28

Konak okullara yatırıma devam ediyor

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Sarıkamış İlköğretim Okulu’nun baştan aşağı yenilenen çok amaçlı salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Konak okullara yatırıma devam ediyor

İZMİR - Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan dur durak bilmeden okulların eksiklerini gidermeye, katkılar koymaya devam ediyor. Göreve geldiğinden bu yana eğitime 5 milyon liradan fazla yatırım yapan Konak Belediye Başkanı Tartan, okulların her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Kitaptan boya badanaya, çatı onarımından bilgisayar laboratuarına, çok amaçlı salondan oyun alanlarına kadar pek çok konuda onlarca okulun eksiklerini gideriyor.


Son olarak Halil Rıfatpaşa’da bulunan Sarıkamış İlköğretim Okulu’nda çok amaçlı salonu baştan aşağı yenileyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, salonun açılışını öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi.

Törene; Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hızır Kaya, Mehmet Rüzgar, Konak ilçe sınırlarındaki okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Başkan Tartan’ı Okul Müdürü Mehmet Çetin, öğretmenler ve öğrenciler büyük bir coşku, heyecan ve mutluluk içinde karşıladılar.



35 yıllık eğitimci olduğunu ve meslek hayatı boyunca hiç bu kadar mutlu olmadığını dile getiren Okul Müdürü Mehmet Çetin, “Okulumuzun eksikleri için çalmadığımız kapı kalmadı ancak Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı telefonla aramamız bile yetti. Kullanılmaz haldeki çok amaçlı salonumuzu Başkan Tartan baştan aşağı yeniledi. 80 koltuklu yepyeni bir salonumuz oldu. Kimsesizlerin kimsesi olan Tartan, okulumuza sahip çıktı. Daha önce de çocuklara satranç takımları ve süt gönderdi. Okulumuzun boya badanasını yaptı, çocuklarımıza bilgisayar laboratuarı kazandırdı. Sosyal belediyeciliğin en iyi örneğini sergiliyor. Eğitime bu kadar önem veren bir belediye başkanıyla karşılaşmamıştım. Hiç olmadığım kadar beni mutlu etti. Herkes adına kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

‘Önce İnsan’ felsefesiyle hareket ettiklerinin altını çizen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yönetici durumundaki kişilerin sözleriyle değil, hizmetleriyle gündeme gelmelerinden yana olduğunu kaydederek, okullara bu güne kadar 5 milyon liradan fazla yardımda bulunduğunu hatırlattı. Tartan, “Belediyeye verdiğiniz vergileri doğru ve yerinde kullanıyoruz. Çocuklarımızı çağdaş bir şekilde geleceğe taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Daha çağdaş bir Türkiye ve sizler için varız. Yaptıklarımız birçok insana örnek olacaktır. Çocuklarımızı çok seviyoruz, sevmekle de kalmayıp bunu hizmetlerimizle de gösteriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Okulun folklor grubu ekibi Ege yöresi oyunuyla adeta görsel bir şölen sundu. Açılışı yapılan çok amaçlı salonda ise Osen Yıldırım ve modern dans grubu danslarıyla törene renk kattılar.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selçuklu minikler kahkahaya boğuldu
Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla Efes Tiyatro Salonunda düzenlenen Obur ...
CHP'li kadınlardan İnce'ye ziyaret
CHP İzmir İl Kadın Kolları yöneticileri Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ziyaret etti.
Bergama Belediyesi’nden OÇEM’e destek
Eğitimde örnek proje ve hizmetlere imza atan Bergama Belediyesi anlamlı bir girişimde daha bulundu.
 
Tarihi dava karıştı: Savcıdan şok talep, salonda gerginlik!
Büyükşehir davasında 8.gün mesaisi de geride kaldı. Tüm sanıkların savunmalarının ...
Karşıyaka Çevre Ödülleri sahiplerini buldu
Karşıyaka Belediyesi’nin çevre bilincinin arttırılması amacıyla geleneksel ...
Büyükşehir Meclisi'nde sahne Kocaoğlu'nun!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi yine hareketli geçti... ESHOT ve İZSU ...
 
Başkan Gönenç 3 yılını anlattı
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, görevdeki üç yılını meclis üyeleri, ...
Narlıdere'nin duvarlarını üniversitelilerle şenleniyor
Narlıdere Belediyesi ile ortaklaşa bir çalışma gerçekleştiren Dokuz eylül ...
Atatürk'ün Seferihisar'a gelişinin 78. yılı kutlandı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Seferihisar’ı ziyaretinin 78. Yılı ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva