HABERLER>SEÇİM 2015
17 Şubat 2014 Pazartesi - 10:51

Kocaoğlu Piriştina’yı Bucalılara emanet etti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP’nin Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina’yı Bucalılara emanet ettiğini “30 Mart’ta rahmetli Ahmet Piriştina’nın oğluna tüm İzmirliler, özelikle Bucalılar vefa borcumuzu ödemek zorundayız” dedi.

Kocaoğlu Piriştina’yı Bucalılara emanet etti!

Buca’da yaklaşık 30 sivil toplum kuruluşu ve dernek, CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na desteklerini açıklamak için etkinlik düzenledi.

Buca Kristal Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 1000 kişi katıldı. Şenlik havasında gerçekleşen etkinlikle Piriştina’ya tam desteğini ifade eden başkan Kocaoğlu “Namuslu, haram ve kul hakkı yemeyen insanları iktidara getirmek zorundayız. Levent kardeşimiz yakından tanıdığımız saygıyla yad ettiğimiz bir aile emanetidir. Tüm CHP’lilerin sımsıkı sarılıp sahip çıkması gerekir. Bugünden itibaren tüm ilerici yurtseverler kadar, çoluk, çocuk, genç, ihtiyar Levent Piriştina’nın arkasında durmak gibi bir namus ve şeref borcumuz vardır. Sayın Kılıçdaroğlu, CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) görevini yaptı. Milletvekilleri belediye başkanları ve örgüt, Levent Piriştina’nın bu göreve atanmasını istedi. Biz elimizden geleni yaptık. Şimdi görev, Bucalı hemşerilerimiz de” diye konuştu.



Kocaoğlu konuşmasını Piriştina Aliesi’nin Buca’nın köklü ailelerinden biri olduğunu hatırlatarak tamamladı.

“YOLUMUZ AÇIK OLSUN”
Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina ise, sivil toplum kuruluşları ve parti örgütünün kendisini yalnız bırakmadığını belirterek teşekkür etti. “Levent gelecek, dertler bitecek. Gelecek biziz, biz geleceğiz” sloganlarıyla sık sık konuşması bölünen Piriştina,  “Gözlerinizdeki pırıltıdan 30 Mart seçimlerine verdiğiniz önemi anlıyorum. İlçemizin sorunlarını tespit ederken STK’ların önemli rolü olduğunu biliyorduk. Ama önce STK’ların sorunlarının çözülmesi gerektiğine inandık. STK ve inanç Kuruluşları yeterli imkana sahip değiller. Kentin yönetiminde bu kuruluşlara ve hemşeri derneklerine önemli rol düşüyor. Buca’nın gelişiminde olmaları için çalışıyoruz. Rakibimiz sadece bir siyasi parti değil. Tüm devlet imkanlarının seferber edileceği bilinciyle daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Yolumuz açık olsun” dedi.
 
TEK YÜREK MÜCADELE
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ise, “Levent Piriştina artık CHP nin Buca Belediye Başkanıdır. Bugünden itibaren seçilen seçilmeyen meclis üyeleriyle tek yürek mücadele etmeliyiz” dedi. Tokat Erbaalılar Derneği Başkan Yardımcı Ali Ekber Şahin de “Dedesi, babası Bucalı olan Levent Piriştina ile Aziz Başkan’ın sonuna kadar arkasındayız” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BAY X 17 Şubat 2014 Pazartesi 16:13

Destekleyen 30 Sivil Toplum Örgütünün 30"u da İzmirli Değil.Üstelik Salonda Doğma Büyüme Bucalıya da Rastlamadım.Kim, Kime, Kimi Emanet Etmiş Orasıda Şüpheli.Bizim Gibi İnsanlar Siyasetten Uzak Durdukça,Birileride Böyle Meydanlara Çıkıp Akıl Vermeye Kalkar.

Yorumu oyla      36      9  
izmirli 17 Şubat 2014 Pazartesi 15:40

Aziz Bey de kendini etrafındaki üç beş kişiye emanet ediyor. Aziz Bey'in kişisel oyu hiç yok. İzmirli, partiye oy veriyor. Bundan dolayı beld başkan adayların seçimine karışmamalıydı.Bedelini seçimde ağır ödeyecektir.

Yorumu oyla      36      7  
BUCA CIU 17 Şubat 2014 Pazartesi 15:24

CEMİL ŞEBOYU TEBRİK EDİYOR.BUCA İÇİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM.BİTİRDİN İZMİRİ KOCAOĞLU.

Yorumu oyla      35      9  
YORUMCU BABA 17 Şubat 2014 Pazartesi 15:03

Aşağıdaki Sahte TC DEMOKRAT ! Benim Rümuzumu Taklit Ediyorsun Diye Sırf Senin Yüzünden YORUMCU BABA Olarak Yazıyorum.Başka Rümuzmu Bulamadın Arkadaş Yahu.

Yorumu oyla      21      8  
onuncu köy 17 Şubat 2014 Pazartesi 14:47

güzel etkinlik aday buca belediye başkanı, kendisi alsancaklı tanıtan büyükşehir belediye başkanı kendisi tokatlı destek veren tokat erbaalılar derneği başkanı salonda chpli ve bucalı varmıymış davet ettinizde gelmedilermi

Yorumu oyla      42      8  
TC DEMOKRAT 17 Şubat 2014 Pazartesi 14:30

Bucada Ahmet Priştinaya vefa borcunuzdan dolayı.Ercan Başkanının hakkını yediniz.Bucalı sizi affetmeyecek.Bu yanlıştan dönün sizin ve Levent Priştinanın sayesinde CHP Bucada kaybedecek.AKP'nin yapamadığını Aziz başkan yaptı.Merhum Büyük Başkan Ahmet Priştina'yı rahmetle anıyoruz.Aziz Başkana Bucadan oy yok....

Yorumu oyla      41      18  
YORUMCU BABA 17 Şubat 2014 Pazartesi 14:16

Böyle Zorlama İle Buca"da Seçmenlere Aday Dayatmış Olmuyormusunuz.Levent Beyin Günlük Hayatta Ne Gibi Bir Başarısı Olmuşta,Onu Buca"ya Bizlere Gökten Paraşütle İndiriyorsunuz.Sırf Babasının Soyadını Taşıyor Olması Yüzünden Oy Vermek Zorundamıyız.Üstelik Şu Anki Mesleği İtibarı İlede Buca"da Pek Sempati Gördüğü Söylenemez.Kaldıki Elle Tutulur Hiç Bir Projeside Yok.Bir Şeyi Çok İyi Yaptınız.Seçmenleri Bölmeyi Başardınız.Bu Yüzden CHP-DSP Çekişmesi Yüzünden Bazı İlçelerde AKP Kazanacak.Bucayı Kesinlikle Şeboy Alır.Konak-Karşıyaka-Bayraklı"da Gitti Diyebiliriz.Eee 30 Marttan Sonra Bakalım Millete Ne Gibi MASALLAR Anlatacaksınız,Çok Merak Ediyorum Doğrusu!

Yorumu oyla      49      11  
TC.İSİMSİZ 46 17 Şubat 2014 Pazartesi 14:10

levent piriştina hakkında günlerdir bazıları iyi bazıları da kötü yorumlar yapmaktalar..Kendisini çok tanımam..Bildiğim birşey var , o da yerel seçime Buca ' da mevcut belediye başkanıyla girmiyor olmanın doğruluğudur.Tatı ' nın değiştirilmiş olması bile CHP nin oy oranını arttıracağını düşünüyorum..Fakat mevcut 5 yıllık kötü yönetimin de CHP yi kötü etkileyeceğini göz ardı etmemek gerek..Umarım her iki olasılık da birbirini dengede tutar..

Yorumu oyla      16      29  
bucalıyız 17 Şubat 2014 Pazartesi 13:18

hangi odaklara vefanızdan dolayı bucaya seçim kaybettirecek bir adayda direttiniz sayın kocaoğlu????

Yorumu oyla      49      11  
bucam 17 Şubat 2014 Pazartesi 13:16

kocaoğlu konuştukça chp'yi bucada batırıyor. siz, iki dönem sizi yerelde iktidara taşıyan bucalıya vefa borcunuzu, nasıl ödeyeceksiniz? Diyarbakıra, açılıma destek olmak için giderken mi CHP seçmenine vefa borcunuzu ödediniz yoksa?

Yorumu oyla      47      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'den 30 Mart hatırası!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanları ...
Kocaoğlu'dan Yıldırım'a 17 Aralık göndermesi: Buna örtü yetmez
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 100 yeni araç ve iş makinesinin ...
CHP'li Yelekli'den adaylık krizine çözüm önerisi!
CHP İzmir Büyükşehir ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi, Güzelbahçe Belediye ...
 
DSP'den hamle üstün hamle: Sırada kimler var?
CHP'de adayların açıklanmasından sonra yaşanan krizde istifa edenlere ...
Aslan da CHP'den DSP'ye geçti: Nereden aday oldu?
CHP’den Büyükşehir Aday Adayı olan, Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan partisinden ...
Tartan'dan istifa açıklaması: Kırgınlıklarım var...
CHP’den istifa eden Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan yaptığı açıklamadı ...
 
MHP'li Taşer: İzmir’e at gözlüğüyle bakıyorlar
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Üç ilçe programlarına devam ediyor.
Yıldırım kız istedi yüzük taktı: ‘Koltuk şahane İzmir bahane’
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir’in ...
Ünuz'dan adaylık sürecine farklı bakış:
Yazarımız Hanzade Ünuz, İzmir CHP'de büyük krizlere neden olan adaylık ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva