HABERLER>POLİTİKA
24 Kasım 2012 Cumartesi - 15:51

Keskin’den bir salvo da Günay’a: Tayyip’in sadık kulu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bayraklı’da yaptığı konuşmada Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ı hedef aldı, AK Parti’ye geçişe sert sözlerle yüklendi.

Keskin’den bir salvo da Günay’a: Tayyip’in sadık kulu!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, belediye binasındaki toplantının ardından toplu rozet takma törenine katıldı.
 
AK Parti’den 250, Demokrat Parti’den 150, MHP’den 50, diğer partilerden de 100 kişinin katıldığı törende konuşan Keskin, “İnsanlarımız her gün sıkıntı içinde yaşamaya maruz kalıyor. Her karanlığın bir aydınlığı vardır. Vatandaşlarımız CHP’ye katılıyorlar. Türkiye’nin sivil harekete ihtiyacı var. Bu haramzade iktidardan kurtulmamız gerekiyor. Türkiye’de bu sicil hareketi götürecek bir yapı var. O da CHP’dir. Yeni genel başkan önderliğinde bu durum gerçekleşecektir. Merkez sağda siyaset yapan insanlara sesleniyorum. Emek ile alın teri ile geçimini sağlayan insanlara her zaman kapımız açıktır. Ahlaki değerleri olan insanlar CHP’de saygı görecektir. Biz bu iktidarı göndermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizim merkez sağdaki insanlarımızla vazgeçilmez değer yargılarımız var. İktidar kendi ütopyasını yaşama geçirme peşindedir. O yüzden ülkenin yazarlarını, askerlerini Silivri’ye götürmektedir” dedi.

 
GÜNAY’A: TAYYİP’İN SADIK KULU!
Konuşmasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Antalya eski Belediye Başkanı Menderes Türel’i eleştiren Keskin, Türel’in kaybettiği onuru İzmir’de aradığını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ı da ‘küçük hesaplarla’ AK Parti’ye geçmekle suçlayan Keskin, “Buradan Bakan’a da mesajım var. Siyasette bakan olabilirsiniz, en üst noktalarda yer tutabilirsiniz ama önemli olan makamlardan ayrıldıktan sonra insanların yüreğinde sevgi meşalesi yakabilmektir. Tayyip’in sadık kulu olarak değerlendirme yapmak sana hiçbir şey kazandırmayacaktır. O koltukları kaybettiğinde kırmızı koltuktan indiğinde yine karşılayacağız. O zaman sana selam verenler senin yüzüne bakacak mı göreceğiz?” diye konuştu.
 
Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye konusunda yaptığı eleştirileri de mantıksız olarak nitelendindi. Keskin, “CHP kendi içinde iktidar olmaktan vazgeçmiştir. Merkezi iktidarı hedeflemektedir. Herkes emeğinin karşılığını alacak. Adaleti yeniden sağlayarak toplumsal barışı sağlayacağız. İnsanlar düşüncelerinden, değer yargılarından dolayı cezaevine atılmayacak” dedi


 
ARZULARI HAYAL OLARAK KALACAK
Sözlerine “Sizlere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim” diyerek başlayan Genel Sekreteri Bihlun Tamayligil, “Son günlerde üye kayıt söylentileri var. Bilgisi, isteği, talebi olmadan bazı CHP’liler iktidar partisi tarafından üye yapılmış. Buraya gelip kendi isteğiyle üye olan insanlar var. Yolumuz açık olsun. İzmir üzerine siyasi hedef koyanlar var. Bu kent her zaman CHP’nin iktidar olduğu bir yer olacak. Onların arzuları bir hayaldi hayal olarak kalacak” dedi.

Konuşmasında hükümete yüklenen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ben belediye başkanı olsam ne olur olmasam ne olur. Önemli olan Türkiye’yi aydınlık, cumhuriyetçi insanlara açmaktır. Okul da, cami de, kilise de bizim dedik.   Bizimle uğraşanlar Bayraklı’da CHP iktidarı devam edecek. Belediye asla karanlık güçlerin eline geçmeyecek. Dini siyasete alet etmiyoruz. Camile evimiz gibi temizliyoruz. Belediye hizmet binasının temelini atıyoruz. Kamu kurumları binaları nerede? Hepsini biz verdik size. Utanmıyor musunuz? Burada gelen AKP’li bakanlara ‘kaç kişiye iş verdiniz, ne yaptınız’ diyerek yüzlerine çatır çatır soracağız” diye konuştu.

İKİNCİ DURAK ÇİĞLİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamayligil’in Bayraklı’dan sonraki durağı Çiğli oldu. Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin, Belediye Başkanı Metin Solak ve partililer tarafından karşılanan ikili sorunları dinledi, yapılanları öğrendi.
 
CHP’ye emek veren herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Metin Solak, “Çiğli, CHP’ye İzmir’de en çok sahip çıkan bir ilçedir. Göreve geldiğimiz günden itibaren çok önemli işler yaptık. Belediye hizmet binamızı bitirdik Şimdi daha modern bir binada hizmet veriyoruz. Ayrıca spor sahalarını yaptık. Şu anda yapımı devam eden büyük bir şantiyemiz var. Onun da yüzde 70’ini tamamladık. Tabi ki bunlar yetmez. İzmir’in parmakla gösterilecek çekim merkezleri de yine ilçemiz sınırlarında bulunuyor. Sasalı Doğal Yaşam Parkı, Kuş Cenneti ve Organize Sanayi Bölgesi’ne sahibiz” dedi. Solak, belediyenin yaptığı projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
İlçe Başkanı Nihat Gültekin de sandık sayısını, mahalle örgütlenmelerini ve çalışmaları anlattı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Karabağlar büyüklüğünden çok başarısıyla örnek ilçe'
AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı, İlçe Danışma Meclisi toplantısını ...
Musa Çam yıllar sonra ilk öğretmeniyle buluştu
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ilkokul öğretmenini yıllar sonra Buca’da buldu.
'Teftiş'te ikinci gün: Günay ve Türel'e 'Keskin' mesajlar
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ...
 
Keskin ve Tamaylıgil ‘Bayraklı’yı dinledi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamayligil, ...
Afrika EXPO’da İzmir’den yana!
AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, İzmir'in EXPO 2020 adaylık süresiyle ...
CHP Karşıyaka öğretmenleri unutmadı
Her fırsatta Karşıyaka halkıyla bir arada olmaya özen gösteren CHP Karşıyaka ...
 
Türel o soruya yanıt verdi: İzmir için aday mı?
Adı Büyükşehir adayı olarak geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel, ...
Güven’den Kıbrıs gazileri için kanun teklifi
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Kıbrıs Barış Harekatı şehit, ...
“Başbakan Erdoğan 10 yılda 25 yıl yaşlandı”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan'ın yoğun ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva