HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
28 Mayıs 2015 Perşembe - 10:25

Karşıyaka’da Latin rüzgarı

Ege Üniversitesi Latin Dansları Topluluğu (ELADA) ve Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Uluslararası Latin Dansları Festivali’, Karşıyaka’da Latin rüzgarları estirdi. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen organizasyona; Kocaeli, Gazi, İstanbul, Boğaziçi, Marmara, Mimar Sinan, Pamukkale, Katip Çelebi ve Dokuz Eylül Üniversitelerinden 24 grup katıldı.

Karşıyaka’da Latin rüzgarı

Gecede sahneye çıkan 200 genç ve yetenekli dansçılar; cha cha, rumba, paso doble, salsa, bachata ve jive gibi popüler Latin danslarından örnekler sundu. Festivale özel olarak hazırlanan muhteşem şovlar, müzikler ve koreografiler, salonu dolduran sanatseverlerden tam not aldı. 2009 Berlin Salsa Kongresi’nde ‘En İyi Show’ ödülünü kazanan, Avrupa ve dünya çapında sayısız ödülleri bulunan Esin Teke ve Emre Çay çifti de sergiledikleri gösteriyle izleyenlere görsel şölen yaşattı.
 
“KARŞIYAKA SİZİN EVİNİZ”
Organizasyonun Kurul Başkanı Görkem Çitim, destekleri nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Akpınar, “Bu plaket, göreve geldiğim günden bu yana aldığım en anlamlı plaketlerden bir tanesi. Sanata ve sanatçıya her zaman destek veren bir belediyeyiz. Belediye başkanı olduğum gün 'Bu kenti çocuklarla ve gençlerle yöneteceğim' dedim. Çocuklarımız, gençlerimiz için daha konforlu ve daha özgür bir kent yaratmak için çaba sarf ediyoruz. Bu salon sizin eviniz. Karşıyaka sizin eviniz. Her zaman sanat etkinliklerinizi burada düzenleyebilirsiniz. Bu festivali organize eden genç arkadaşları kutluyorum” dedi.

 
Denizci gazeteciler ödüllerini aldı
 
Dört ayda 3 çocuğu ölen anne-babaya çapraz sorgu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Bizim Orkestra’ dinleyiciyle buluşuyor
Sanat yoluyla çocukların eğitilmesine öncülük eden Konak Belediyesi’nin ...
Konak’ta yıldızlar altında tiyatro keyfi
Tiyatro sanatını okullara taşıyarak öğrencilerin sadece seyirci değil, ...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva