HABERLER>SAĞLIK
27 Mayıs 2015 Çarşamba - 11:42

İzmir’in hastanelerine ambulans dopingi

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı hastanelere, hastaların evden sağlık kurumuna, sağlık kurumundan eve ve gerektiğinde sağlık kurumundan sağlık kurumuna nakli için tam donanımlı “Evde Sağlık Hizmetleri Hasta Nakil Ambulansları" verildi.

İzmir’in hastanelerine ambulans dopingi

Yakında hizmete girecek olan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde gerçekleşen çevre halkın da yoğun ilgi gösterdiği Evde Bakım Hizmetleri ve Nakil Ambulansları anahtar teslim törenine Ak Partili Milletvekili Nesrin Ulema, İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Nil Hıdır, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, hastane yöneticileri, Kuzey KHB çalışanları ve Çiğli EAH. yapımında çalışanlar katıldı.
 
İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu “Evde yatan yatalak hastalarımız kayıt altına alınacak ve taburcu olduktan sonra kontrole geliş gidişleri sırasında tam donanımlı yeni ambulanslarımız onlara eşlik edecek" dedi.
 
Evde Sağlık Hizmetlerinin üç ayağı olduğunu belirten Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Nil Hıdır “İlk ayağının İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından evlerinde kimsesiz kalmış olan çoluğu çocuğu, yakını, komşusu artık onu taşıyamaz hale gelmiş olan vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza ve kimsesizlere sahip çıkması sonucu verilen sağlık hizmetidir. İkinci ayağı hastanelerde tedavisini görmüş hastalarımızın taburcu olduktan sonra evinde bakımını devam ettirme sürecidir. Üçüncü olarak ise ve nihayet evde son günlerini geçireceği veya tedavilerini sürdürebileceği Palyatif Bakım Kliniklerimiz var. Bu üç ayağın hastane ayağını yani ambulanslarımızı bugün çok değerli Genel Sekreterimizin katkılarıyla hayata geçiriyoruz. Bu ambulanslar hastalarımızın gerek hastaneden eve gerekse evden hastaneye taşınmasında çok önemli bir hizmet sunacaklar" dedi.
 
AK Parti milletvekili Nesrin Ulema da "600 yataklı hastanemiz 2 ay içinde İzmirli vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Sosyal devlet ve büyük ülke olma yolunda bu millete yakışan 14 yeni Evde Bakım Hizmetleri ve Nakil Ambulans aracının tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.
 
Evde Sağlık Hizmetleri Hasta Nakil Ambulanları Sağlık Bakanlığı desteği ile üzerinde Sağlık Bakanlığı ve Evde Sağlık Hizmetleri Logosu, Evde Sağlık Hizmetleri Başvuru Numarası (444 3 833) ve “Hasta Nakil Ambulansı" ibaresi ile hizmete özgü giydirilmiş şekilde tam donanımlı olarak hastanelerin yöneticilerine teslim edildi. (dha)

 
Yıldırım’dan tünel çıkışı: CHP klasiği, ilk onlar geçti!
 
Alsancak esnafından Vatan’a büyük ilgi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Depresyon ölüm riskini artırıyor
Avrupa Kardiyoloji Derneği'nin araştırmasına göre depresyon, kalp yetmezliğinde ...
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva