HABERLER>POLİTİKA
24 Ekim 2014 Cuma - 16:34

İzmir'in 22 başkanından Kocaoğlu'na destek deklarasyonu

İzmir’in yirmi iki ilçe belediye başkanı Narlıdere Belediyesinde bir araya gelerek bir ortak bir deklarasyon yayınladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na destek mesajlarının verildiği deklarasyonu, ilçe başkanları adına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur okudu.

İzmir in 22 başkanından Kocaoğlu na destek deklarasyonu

İZMİR - Narlıdere Belediye Başkanlığında bir araya gelen ilçe belediye başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na destek için ortak bir şekilde hazırladıkları deklarasyonu kamuoyu ile paylaştı.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Balçova Belediye Başkanı M. Ali Çalkaya, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin olmak üzere yirmi iki ilçe başkanı imzası bulunan deklarasyonda özellikle Özel İdare malları ve Büyükşehir belediyesi ile ilgili sürdürülen soruşturmalar dile getirildi.



YALNIZ OLMADIĞININ BİLİNMESİNİ İSTERİZ
“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu, bu göreve Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak yüzbinlerce İzmirlinin oyunu alarak bir kez daha seçilmiştir.
 
Yeni dönem görev süresinin başlangıç noktasında, ülkenin içinde bulunduğu çok zorlu günlere karşın, kentin barış ve huzur içerisinde hak ettiği atılımları yapması için Hükümetin desteğini almadığı gibi, yıllardır süren baskılar altında çalışmalarını sürdürmektedir.
 
Yasa değişikliğinin ardından tüm ülkede belediyelere devredilen Özel İdare malları maalesef İzmir'de siyasi gerekçelerle belediyelere verilmemiştir. Sayın Büyükşehir belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu bir yandan İzmir halkının haklarını hukuk alanında savunurken,  diğer yandan "Demokles'in Kılıcı" gibi işletilen müfettiş soruşturmaları ve asılsız ihbarlarla başlatılan 397 yıllık hapis cezası tehdidine karşı hesap vermektedir.
 
Tüm bu ağır koşullara karşın son yıllarda İzmir Büyükşehir Belediyesi, ciddi kuruluşların yaptığı değerlendirmelerde dünya sıralamalarında "Ayın en iyi belediyesi" "Dünyanın en iyi belediyeleri arasında üst sıralarda" bulunması dikkat çekicidir. Türkiye'de diğer büyük kent belediyelerin borç batağındaki durumu İzmir'de yaşanmamaktadır.
 
Bu başarılı performansın da yaratıcısı Sayın Başkanımız Kocaoğlu ve ekibidir. İstanbul ve Ankara'da milyar dolarlarca ulaşım ve altyapı yatırımı yapan Hükümet, İzmir'de yıllardan beri dönüp bakmadığı gibi, siyasi temsilcileri, İzmir'e yapılan bu haksızlıkları görmezden gelmektedir.
 
Ancak, İzmir halkı yukarıda özetle anlatmaya çalıştığımız durumu bilmekte ve kentimize bu haksızlıkları yapanlara siyaseten destek olmamaktadır.
 
İzmir'de önümüzdeki sürece önemli projelerle giren, Hükümetin yapmadığı yatırımları kendi öz kaynakları ile yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'nun son günlerde haksız, hukuksuz, mesnetsiz eleştirilerle hedef alınması sürecinde yalnız olmadığının bilinmesini isteriz”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kvncozsy 25 Ekim 2014 Cumartesi 02:35

Siz Aziz Kocaoğlu'nu destekliyorsunuz da! Bakalım halk ta sizi ve Aziz Kocaoğlu'nu destekliyecekmi bir daha :)

Yorumu oyla      18      6  
Bucalı 25 Ekim 2014 Cumartesi 00:49

Bucayı ve izmiri sel götürürken kime ne desteginden bahsediyorsunuz kalkın ordan ilçelerinizin hali görün

Yorumu oyla      24      6  
Yeni foçalı 24 Ekim 2014 Cuma 23:13

eee sen de şimdi destekleyeceksin.Yaptıkları ile yeniden veya yenin Başkan olmaları hayal olan başkanlar şimdi sıra sizde desteklemek gerek:)

Yorumu oyla      24      5  
HÜLOĞ 24 Ekim 2014 Cuma 20:25

iş üretecek ,hizmet yapacak belediye başkanları acilen arnıyorrrrrrrrrrrrr

Yorumu oyla      26      6  
ah izmir 24 Ekim 2014 Cuma 20:08

bunlar yaptığı tek iş basın toplantısı altında çay kek pasta sefası yapmak.Çiğli egekent girişindeki park ocak 2014 yılında yenilenmek amacı ile yıkılıp yerine yenisi yapılacak denildi nerdeyse kasım 2014 geldi ve o parka bir düzenleme yapamadılar.Boş yere toplancaklarına biraz iş ile ilgilensinler

Yorumu oyla      25      6  
reis 24 Ekim 2014 Cuma 18:50

yorumcu babanın yorumunun altına imza atarım,kardeşim bu ne ya hizmet yok icraat yok durmadan hergün biryerde toplantı basın açıklaması...bir iş yaptıkarı yok,izmire yazık ki yazık....

Yorumu oyla      33      8  
YORUMCU BABA 24 Ekim 2014 Cuma 17:43

Sizler Böyle Boş İşlerle Uğraşacağınıza,İlçelerinizdeki Kendi İşlerinizle İlgilenseniz Nasıl Olur Acaba!

Yorumu oyla      37      8  
Mustafa 24 Ekim 2014 Cuma 17:01

Büyükşehir Belediye Başkanı'na destek olmak için bir araya gelip açıklama yapmanız takdire şayan bir dayanışma örneği. Tebrik ederim. Lakin İzmirlilere hakaret eden İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınması için de bir araya gelip seçilmişler olarak bir açıklama yapmanızı beklerdim. Bir atanmışın, kentlilere hakaret etme yetkisinin olmadığını düşünüyorum, bu noktada kent savunmasına dair en önemli görev seçilmişlere düşüyor.

Yorumu oyla      32      22  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de Menemen zirvesi: Yine önseçim çağrısı
İlçe başkanları Ekim ayı toplantısı Menemen’de yapıldı. Ana gündem maddesi ...
Bahçeli: Olmaz dediğimiz oluyor!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Peşmergeye Kobani'ye geçiş izni verilmesine ...
Güven’den Meclis’e ‘engelleri kaldıracak’ teklif
Güven, engellilerin fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerine ulaşımlarının ...
 
Davutoğlu gerçeği açıkladı: Aslında benim soyadım…
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu. ...
Flaş! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘ÖSO’ açıklaması
Kobani'ye gönderilecek Peşmerge sayısının 200'den 150'ye indirildiğini ...
‘Kılıçdaroğlu Kobani Alaska’da diyebilirdi!’
Başbakan Davutoğlu, " İnsan rakibinin denk olmasını ister. Kobani nerede ...
 
CHP İzmir'in Kadınları kardeşlerine kitap gönderiyor!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kadın Kolları Diyarbakır'da bir ay içerisinde ...
Arınç: Esas soru bu Beşiktaş!
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İmralı'ya gidecek heyet ile sekretaryanın ...
Kılıçdaroğlu’ndan sert sözler: Davutoğlu...
Parti Meclisi toplantısında konuşan CHP Lideri, “Davutoğlu Türkiye’yi yönetmekten aciz” dedi.
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva