HABERLER>GÜNCEL
22 Eylül 2014 Pazartesi - 09:12

İzmir'de mutlu son: IŞİD'ten kurtulan polisler evlerinde...

Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu'nda IŞİD tarafından rehin alınan ve 101 gün sonra serbest bırakılan 49 kişi arasında bulunan İzmirli özel harekat polisleri evlerine geldi.

İzmir de mutlu son: IŞİD ten kurtulan polisler evlerinde...

İZMİR - Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu'nda IŞİD tarafından rehin alınan ve 101 gün sonra serbest bırakılan 49 kişi arasında bulunan Özel Harekat Polisi Alpaslan Yel, eşiyle birlikte karayoluyla İzmir'deki evine geldi.

Irak'ta IŞİD tarafından serbest bırakılan Musul Başkonsolosluğunda görevli Özel Harekat Polisi Alpaslan Yel, Ankara'da Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine katıldı. Eşi Ayşe Yel ile katıldığı davet ardından polis memuru Alpaslan Yel, karayoluyla İzmir'e geldi.


 
Saat 04.00 sıralarında İzmir'in Buca İlçesi'ndeki adresine otomobiliyle gelen Alpaslan Yel ve eşi Ayşe Yel'i yakınları karşıladı. Yakınlarına sarılarak hasret gideren Alpaslan Yel, "Mutluyuz, sağ olsun devletimiz. Devletimiz, kurtardı bizi geldik buraya. Şükürler olsun. Dua edenlere, herkese teşekkür ediyorum" dedi. Alpaslan Yel'in oturduğu sokakta, apartman girişinde ve evinin balkonuna Türk bayrakları asıldı.



EVİNİN ÖNÜNDE YERİ ÖPTÜ
İŞİD'in elinde rehin tutulduktan 101 gün sonra serbest bırakılan Türkiye'nin Musul Konsolosluğu personelinden Özel Harekat Polisi Yaşar Dalkılıç, evine geldi. Minibüsten indikten sonra evinin girişindeki yeri öpen Yaşar Dalkılıç dua etti. Gözyaşlarına hakim olamayan Yaşar Dalkılıç'ı mahalle sakinleri alkışlayarak karşıladı. Evinin önünde konuşan Yaşar Dalkılıç, " Bütün Ülkemizden allah razı olsun. Bize dua ettiler. Bizde hiç inancımızı kaybetmedik. Geldik çok şükür. Emeği geçenlere devlet büyüklerimize Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızdan allah razı olsun yaptıklarından dolayı. Türk milletinden Allah razı olsun, hiç ümidimizi kaybetmedik. Geleceğimizden emindik. Orada gerekeni yaptık. Yapmaya da hazırız, hala da ayaktayız dimdik. Çok şükür evimize geldik" dedi. Yaşar Dalkılıç'ın annesi Kezban Dalkılıç, "Allaha çok şükür. Ben sevindim herkes sevinsin. Türkiye'nin devletine polisine askerine dert vermesin" diye konuştu. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
22 Eylül 2014 Pazartesi 12:23

önceden tedbirinizi alıp insanları başlarına bela gelmeden getireceksiniz,devlet olmanın gereğidir bu,sonra terör örgütüne de terör örgütü diyeceksiniz,terör örgütünün ateisti,müslümanı olmaz bunlar hepsi uluslar arası terör patronlarının taşeronlarıdır,ortada hükümetin bir başarısı yoktur,takas vardır,bu da halka başarı diye sunulmaktadır..........

Yorumu oyla      14      8  
reis 22 Eylül 2014 Pazartesi 10:28

şu hazımsızlara allah fırsat vermesin halada konuşabiliyorlar,amerikan ,ingiliz gazetecilerin kesilerek öldürüldüğünü gördük,amerika niye kurtaramadı vatandaşını,bu hazımsızlar,işbirlikçiler vadantaşlarımızın öldürülmesini nerdeyse sevinecekler ve burdan devlate hükümete yüklenip isyan çıkaaracaklar,ama büyük ALLAH sizlere fırsat vermeyecek bunu böyle bilin...

Yorumu oyla      13      13  
Işık Dikicigil 22 Eylül 2014 Pazartesi 09:34

İŞİD TERÖRÜ BAŞLADIĞINDA, BÜTÜN YABANCI BÜYÜK ELÇİLİKLERDE GÖREVLİ PERSONEL İLGİLİ ÜLKELER TARAFINDAN GERİ ÇAĞRILDI. SİZ ORADA BİLEREK BIRAKILDINIZ. NEDEN TEŞEKKÜR EDİYORSUNUZ. SİZİN HAYATINIZLA KUMAR OYNANDI. İŞTE ÖNCE EŞEĞİ KAYBETTİRİYORLAR. SONRA BULDURUP, SEVİNDİRİYORLAR. KALDI Kİ.. SİZİN SALIVERİLMENİZ TAKAS İLE OLDU. HİÇ BİR CİDDİ DEVLET BİR TERÖR ÖRGÜTÜ İLE PAZARLIĞA GİRMEZ. AMA BU PAZARLIK KOŞULLARINI YARATAN DA KENDİLERİDİR.

Yorumu oyla      20      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Polis lojmanlarına molotoflu saldırı
Siirt'te terör örgütü yandaşları, polis lojmanına el yapımı patlayıcı, ...
Bozcaada’da imar şoku: ‘Betonada’ oluyor!
Geçtiğimiz yıl hazırlanan ve Bozcaada’nın neredeyse yüzde 90’ınında yapılaşmayı ...
Selvi anlattı: Rehine operasyonunda çok önemli detaylar
Yeni Şafak gazetesi yazarı ve Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi: IŞİD ...
 
'Tezek' kavgasında silahlar çekildi!
Batman'da komşu iki aile arasında "ev önüne tezek bırakma" nedeniyle çıktığı ...
Vahşet: Kafası ve kolları yok!
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, deniz kenarında kafası ve kolları olmayan ceset bulundu.
İstanbul’da büyük panik: Apartman yerinden oynadı
İstanbul Esenyurt'ta bir binanın temel atma çalışmaları sırasında yanında ...
 
Flaş! Suriye'den Türk jetine taciz
Devriye görevi yapan Türk F-16 uçağı Suriye hava savunma sistemi tarafından ...
İzmirli kadınlar bisiklet turunda
İzmir'de sanal alem üzerinden örgütlenen kadınlar, 'Yollar egzoz değil, ...
Kaçak kömür ocağında göçük
Şırnak'ta kaçak olarak işletilen kömür ocağında meydana gelen göçük sırasında, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva