HABERLER>GÜNCEL
23 Temmuz 2014 Çarşamba - 13:09

İzmir’de işçi servisi devrildi: 1 ölü, 24 yaralı

İzmir’in Bergama İlçesi'nde, tarım işçilerini taşıyan midibüsün kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

İzmir’de işçi servisi devrildi: 1 ölü, 24 yaralı

İZMİR - Kaza, Soma- Bergama Karayolu'nun 40'ıncı kilometresindeki Dağıstan Mahallesi yol ayrımında meydana geldi.

Manisa'nın Soma İlçesi İstasyon Mahallesi'nden aldığı tarım işçilerini günlüğü 27 lira yevmiye ile çalıştıkları İzmir'in Dikili İlçesi'ndeki mısır tarlasına götüren 38 yaşındaki İsmail Sevend yönetimindeki 45 YB 5482 plakalı midibüs, kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada, midibüste bulunan işçiler yaralandı. Kazayı görenler, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, sol tarafına devrilen minibüsün altında kalan evli ve 3 çocuk annesi 45 yaşındaki Hanife Elma'nın kaza yerinde öldüğü belirlendi.



Yaralanan midibüs şoförü İsmail Sevend ile tarım işçileri; Mehmet Eyüp Atar (19), Firdevs Tekin (50), Abdullah İzem (16), Seda Sevend (15), Aynur Sevend (46), Esra Aydın (23), Gürkan Çetiner (17), Ramazan Elma (44), Duygu Elma (18), Seda Güreleç (17), Elvan Kılınç (18), Alican Aydın (18), Muammer Karaca (17), Sevilay Aydın (34), Enes Özcan (12), Hasan Çeker (23), Raif Akadaş (43), İsmail Temel (16), Atakan Eryılmaz (18), Ayşegül Özcan (16), Halilcan Çal (16), Mehmet Kılınç (48) ve Ümmühan Kılınç (16) ambulanslarla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumların iyi olduğu belirtildi. Kaza yerinde yapılan inceleme sonrası Elma'nın cesedi morga kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 Öte yandan, Hanife Elma'nın ilk eşi Orhan Elma'nın da 1991 yılında trafik kazasında öldüğü öğrenildi. Hanife Elma'nın ikinci evliliğini yaptığı Ramazan Elma'nın, geçen mayıs ayında 301 ikişinin öldüğü facianın meydana geldiği Soma'daki madende çalıştığı belirtildi. Ocağın kapanması üzerine Hanife Elma'nın, kızı Duygu Elma ile birlikte tarım işçiliğine başladığı öğrenildi. Hanife Elma'nın, bugün ikindide kılınacak cenaze namazının ardından, Bergama'nın eskiden köy olan Ilgındere Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sömürü düzeni 23 Temmuz 2014 Çarşamba 23:04

Bu ülkede nasıl bir acımasız sömürü düzeninin olduğu ortada,27 tl yarım kilo et parası,bu düzen insanları açlığa mahkum etti,insanlar tarımda tarlada güneşin altında 15 saat 27 tl ye sigortasız çalışıyor,bu insanların sigortası nerede,bu insanları bir öğün yemek parasına nasıl çalıştırıyorsunuz diye toprak ağalarına hesap soran yok,toprak ağaları,sanayi ağaları,hizmet sektöründeki ağalar bu insanların kanını emmektedir, bu ülkenin güzel insanları garibanlığa mahkum edilmiş,bilerek eğitilmeyen ve sermayaye ucuz iş gücü olarak altın tepside sunulan bu dürüst fakir insanları bu acımasız kapitalist düzen iliğine kadar sömürüyor bunun hesabını soran yok,yüzde doksan dokuzunun müslüman olmasıyla öğündüğünüz bu ülkede müslüman müslümanı sömürüyor,müslümana bu dünyada cehennem hayatı yaşatılmaktadır,sönra bunun adı demokrasi oluyor, bu kurduğunuz sömürü düzeninin adı ne zamandan beri demokrasi düzeni oldu,olmaz olsun böyle demokrasi,bu gariplere bu rezil hayatı reva görenlere,bu sömürü düzeninin savunucularına,koruyucularına binlerce defa yazıklar olsun,Allah tez zamanda bu insanların yaşadığı acıları onlara da tattırsın............

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemalpaşa kavşağında dehşet: 4 ölü, 2 yaralı
İzmir’in Torbalı İlçesi'nde, 2 otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Bergama muradına erdi darısı Efes’in başına!
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girmeyi 4 yıl süren çaba ardından ...
Vali açıkladı: 3 şehit verilen yerde çatışmalar sürüyor
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Suriye sınırında Mehmetçik ile PYD arasında ...
 
Agora’da turiste korsan park işkencesine son
İzmir’in kent merkezindeki tarihi ören yeri Agora'da, turistlerin tur ...
Hiçbir fil bu kadar sevilmedi: ‘Beni onun yanına gömün!’
İzmir’in sevimli fili Pak Bahadır’ın ölümünün üzerinden 7 yıl geçti. Tam ...
Çeşme’de RES isyanı!
İzmir’in Çeşme İlçesi'nde, bir araya gelen ve ilçede yaşayan yaklaşık ...
 
İzmir’e şehit ateşi düştü: Terhisine 3 ay kala…
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi'nde Suriye tarafından gelen silahlı grupların ...
Yılmazer: Rezalara yapılmamış polisliğe maruz kalıyoruz!
Gözaltına alınan İstanbul'un eski İstihbarat Şube Müdürü, “Rezalara yapılmamış ...
Bakan Eroğlu’ndan sahurda açılış
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya'da sahur vaktinde DSİ tarafından ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva