HABERLER>GÜNCEL
20 Kasım 2014 Perşembe - 10:01

İzmir’de hayata sağanak darbe: Araçtan itfaiye kurtardı

İzmir’de, sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle yağmur suyu ile dolan yollarda araçlar mahsur kaldı. Suyun içinde kalan otomobilde, aralarında bir çocuğun da bulunduğu vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı.

İzmir’de hayata sağanak darbe: Araçtan itfaiye kurtardı

İZMİR - Gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sabah saatlerinde etkisini artırdı. İşlerine gitmek isteyenler sularla dolan yolarda zor durumda kaldı.

İtfaiye ekipleri, su basması olasılığına karşı bazı altgeçitlerde önlem aldı. Kemalpaşa Caddesi'ndeki bir bira fabrikasının bahçesinin ve önünün suyla dolması nedeniyle yolun İzmir yönüne olan şeridi kapandı.



Otomobilleri suyun içinde kalan Süleyman Kuru, kardeşi ile onun eşi ve oğlu 3 yaşındaki Süleyman Kuru araçta mahsur kaldı. Kuru Ailesi, otomobilden çıkabilmek için itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi.



İtfaiye ekipleri, olay yerine gelerek aileyi ve küçük Süleyman'ı otomobilden çıkarttı. Suda kalan bir aracın sürücüsü otomobilin sunroof'undan çıkarak, yandan geçen kamyonete binip kurtulmaya çalıştı.

Yolda kalan sürücülerden Faruk Erdağlı, her yağmur yağdığında Kemalpaşa Caddesi'nin bu bölümünün suyla dolduğunu belirterek "İzmir metropol şehri bu" diyerek tepki gösterdi. Cadde, suların çekilmesi, araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİR'Lİ 21 Kasım 2014 Cuma 09:49

Sayın yorumcular,Şehirlerimizde medenice ve güven içerisinde yaşamak hepimizin en doğal hakkıdır.Bunun siyaseti ve taraftarlığı olunmaz.Bahsettiğiniz bütün şehirlerin altyapıları yetersiz.birbirinden ha bir eksik ha bir fazla.Önemli olan biz vatandaşlar çalışmayan ,görevini yapmayan her kim olursa olsun,hangi partiden aday olursa olsun çalışırsa destek verelim,yok çalışmadıysa tek kozumuz olan oyumuz ile derhal sahne dışına çıkaralım.Yani bu konularda parti gözetmeden birlik olalım ve çalışanın da çalışmayanın da hakkını(!) beraber verelim.Böyle olursa seçilen belediye başkanları iş yapmak ve vatandaşa hizmet etmek zorunda kalır.Yoksa laf ebeliği ve siyaset yaparak 5 yılımızı hibe ederler.Ayrıca bu sayede siyasi liderlerde iş yapacak adamları aday göstermek zorunda kalırlar.Hepinize saygı ve sevgiler..

Yorumu oyla      11      5  
Bornovalı 21 Kasım 2014 Cuma 08:14

İzmir de 1995 te 65 vatandaşımızı kaybettiğimiz sel felaketiden hiç ders alınmamış rahmetli PİRİŞTİNA nın dere islah çalışmaları dışında bu konuda proje üretilmedi. Yetkililer çıkıp yeni yağış rejimlerinden söz ediyor.Sende alt yapını ona göre düzenle.Bu işe şimdi başlasanız 10 yıl dan fazla sürer 3km metroyu 10 yılda bitiren ZİHNİYETTEN çok şey istiyorum galiba.

Yorumu oyla      11      7  
20 Kasım 2014 Perşembe 17:35

16.43 Anlamadan yazmak ... İstanbul ya da Ankara'da sel olunca, İzmirli birisinin haberin altına "bunlar geri zekalı, gidip AKP'ye oy veriyorlar, herkes hak ettiği gibi yaşar" diye yazsa, adama derler ki senin şehrin de sel olmuyor mu? Herkes kendi evinin önüne bakacak. Seçim öncesi twitter'da yağmur duasına çıkanları unutmayalım :))

Yorumu oyla      14      7  
20 Kasım 2014 Perşembe 17:23

16.43 partizanlık kimin yaptığı belli. Bazı gazete ve siteler işte CHP belediyesinin yönettiği İzmir diye manşet atıp, haber yapıyorlar. Altta da terbiye sınırlarını aşan yorumlar ... Yahu senin partinin yönettiği diğer şehirler çok mu düzgün? Sel-su nereye basıyorsa önlemini belediye alsın. İşe siyaset-seçim karıştırmak moda oldu. Hani milli iradeye saygı? Daha ne demek istediğimi anlamadan partizanlık gözünü kör etmiş demek ... İzmir'de altyapı sorunu var, diğer şehirlerde de var, bunu söylüyoruz ancak bazıları ısrarla anlamıyor. İstanbullu, Ankaralı işte bunlar geri zekalı, gidip CHP'ye oy veriyorlar diyemez. Senin şehrin çok mu düzgün? Daha bugün Bursa'da yollar göle döndü. Nerede bu CHP'li İzmir belediyesi diye manşet atan siteler? Haber bile vermiyorlar.

Yorumu oyla      15      7  
ibrahim 20 Kasım 2014 Perşembe 16:43

partizanlık pek çok kişinin gözünü kör etmiş.Bir büyükşehirde olumsuz bir durum olsa hemen diğerinde de var deniyor.Ne yani bu kabullenme sebebim oluyor şimdi.İstanbul'un metrosu,Ankara'nın alt geçidi,bilmem nerenin sorunu derken kendi şehrimizi geliştiremiyoruz.Bu didişmelerden dolayı sürekli geriye gidiyoruz.

Yorumu oyla      19      10  
20 Kasım 2014 Perşembe 13:43

3 büyük şehre de su basar ama nedense bazı haber sitelerinin altındaki yorumlar rezalet. "İzmirli geri zekalı, gidip Chp'ye oy veriyor", "herkes hak ettiği gibi yaşar", şöyle böyle ... Pardon da İstanbul'a, Ankara'ya sel basınca nerede bu yorumcular? Sel, su basıyorsa önlemini alırsın. Sanki bir tek su İzmir'de basıyor gibi olayı aktaran yandaşı da geçmiş siteler var. İzmir genelinde yoğun yağışa rağmen fazla da bir sıkıntı da yok. Denizle kara birleşmedi :)))

Yorumu oyla      25      9  
TC misafir 20 Kasım 2014 Perşembe 13:23

O kadar yağmur yağdı nerede bu yorumcular? ben de mantar toplamaya çıkacaktım anlaşılan o ki mantar çıkmamış tüh.

Yorumu oyla      17      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadınların aşması gereken 'engel' daha büyük!
Yüzde 85’i istihdam edilemeyen 8,5 milyon engelli bireyin yaşadığı ülkemizde ...
PKK'lının inalımaz firarı: Başında 4 polis...
Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen PKK dağ ...
Yürek burkan fotoğraf: Oğluna ağlarken ayağında...
Ermenek'teki maden kazasında yaşamını yitiren Tezcan Gökçe'nin babası ...
 
Erdoğan'dan çok sert Mescid-i Aksa çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı barbarca saldırı ...
TSK'dan 'Suriye' açıklaması: Misliyle karşılık!
TSK, Şanlıurfa Mürşitpınar'a 3 havan mermisi düştüğünü ve angajman gereği ...
Kapital'in yazarına Kuran-ı Kerim verdiler
Yirmibirinci Yüzyılda Kapital kitabı tartışma yaratan Fransız iktisatçı ...
 
'Kırmızılı kadın'a iki soruşturma
Gezi eylemleri sırasında "kırmızılı kadın" olarak simge haline gelen Ceyda ...
Pamir Dikdik iddianamesi savcıya iade edildi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, komşu villanın havuzunda boğulmuş halde ...
İzmir’de Suriyeliler’e Türkçe dersi
İzmir'e gelen Suriyeliler için Bornova Halk Eğitim Türkçe okuma yazma ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva