HABERLER>POLİTİKA
24 Kasım 2015 Salı - 14:20

İzmir’de ‘Yıldırım’ sevinç: Kim/ne tepki verdi?

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan yeni kabineyi yorumladı. Delican, “Ülkemize hayırlı olsun. Binali Bey en uzun süre bakanlık yapan birisi. Kendisi ile gurur duyuyoruz” dedi.

İzmir’de ‘Yıldırım’ sevinç: Kim/ne tepki verdi?

Gökhan KOÇ / EGEDESONSÖZ - Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni kabineyi açıkladı. Hükümette, İzmir’den Milletvekili Binali Yıldırım Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak yer aldı. Yeniden bakanlık koltuğuna oturan Yıldırım’ın dışında Ege Bölgesi’nden Veysel Eroğlu Orman ve Su İşleri Bakanı, Denizli’den Sema Ramazanoğlu da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak kabinede kendisine yer buldu.
 
İzmir’den yeni kabineye ile ilgili ilk açıklama İl Başkanı Bülent Delican’dan geldi. Delican, “Yeni hükümetimiz hayırlı uğurlu olsun. Biz, daha önce üç bakan talebimizi iletmiştik. Tabi ki daha çok sayıda temsil edilmesini istedik. İzmir için son derece önemli olan Binali Bey’in yeniden bakan olması bizi çok mutlu etti. Türkiye’nin en uzun süre ve yüksek bütçeli ulaştırma bakanlığını yapmış birisi. Türkiye’nin problemlerine de çok hakim. Kendisi ile gurur duyuyoruz” dedi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, yeni bakanlar kurulunun belli olmasının ardından Twitter’dan yayınladığı mesajda, “64. Hükümetimiz ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olsun. Yeni dönemde de vatana millete hayırlı hizmetler yapmak nasip olsun. Bakanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.




EFSANE GERİ DÖNDÜ
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, “Efsane geri döndü. Binali Yıldırım bakanımız çok büyük hizmetler yaptı. 35 proje başta olmak üzere takip edip, yönlendiriyor. Türkiye için kazanç olduğu gibi İzmir içinde büyük bir kazanç. 13 yılda birçok yatırımlar yapıldı. Yatırımların sonuna geliyoruz. Yeni yatırımlarla da çok büyük hizmetler yapacağız” diye konuştu.



BÜYÜK TÜRKİYE SEVDASIYLA…
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da , “64. Hükümetin memleketimize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Kabinede görev alan herkesi yürekten tebrik ediyorum. AK Parti, bugüne kadar kurduğu tüm hükümetlerde birbirinden değerli isimlere yer vermiştir. Yeni hükümetimizde de çok kıymetli isimler var. Kabinemizde yer alan değerli isimlerin her biri, millete ve memlekete hizmeti sevda bilen, Büyük Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş isimler. Türkiye, geleceğe olan yürüyüşüne devam edecek. AK Parti, hükümetiyle, milletvekilleri ve teşkilatlarıyla yine milletimizin emrinde olacak.Türkiye'nin güçlü ve lider ülke olma idealini şiar edinen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyoruz. Sn. Bakanımız Binali Yıldırım’ın kabinede yer alması da özellikle bir İzmirli olarak bizlerin ziyadesiyle sevinmesine neden olmuştur. Hizmetleriyle efsane olan, ülkemizde büyük eserlere imza atan Sn. Bakanımız Binali Yldırım hizmetlerine devam edecek” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan ise “64. Hükümetimiz milletimiz için hayırlı olsun. Görev alan bakanlarımızı tebrik ediyor, hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyoruz” dedi.

 
Manisalı girişimciden 'Donsavar' projesi!
 
Yeni kabinede 'damat' var, Babacan yok!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! Davutoğlu kabineyi açıkladı: İzmir’den tek isim
Başbakan Davutoğlu Beştepe zirvesi sonrası kabineyi açıkladı. 64.Hükümette ...
Başak’tan Ankara’ya ‘zafer’ çıkarması
Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ikinci kez başkan seçildikten sonra ...
Başkan Şenol önce oynadı, sonra adayını açıkladı!
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ilçe kongresi öncesinde ...
 
Beştepe’de kritik zirve: Yeni kabine belli oluyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul ...
Başkan’ın ‘Buca mesajları’na AK Partili Dağ’dan yanıt!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Buca’daki fidan dikim ...
CHP'li Çam'dan öğretmenleri sevindirecek teklif!
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, tüm emekçi, fedakar öğretmenlerimizin ...
 
Flaş! Davutoğlu’ndan NATO ve BM talimatı
Başbakan Davutoğlu, Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili NATO, BM ...
CHP İzmir’de kongre mesaisi tam gaz: 3 günde 9 seçim!
Konak ve Urla’da ‘iktidarın’ zaferiyle sonlanan seçimlerin ardından maraton ...
Meral Akşener'den MHP'lilere mesaj var!
MHP'de ismi genel başkan adayları arasında geçen Meral Akşener, sosyal ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva