HABERLER>EKONOMİ
30 Mart 2012 Cuma - 14:48

İzmir Optimum'a kavuştu

Uzun zamandır İzmirlilerin merakla beklediği Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile markalaşan “Optimum Outlet” alışveriş merkezleri Ankara, İstanbul ve Adana’dan sonra İzmir’de bugün açıldı. İzmirlilerin yoğun ilgisi erken saatlerde başladı.

İzmir Optimum a kavuştu

İZMİR - Optimum girişlerinde uzun kuyruklar oluştu. Dun akşam İzmir Valisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Gaziemir Kaymakamı, Tire Belediye Başkanı, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, perakende sektörünün önde gelen isimleri ve basının yoğun katılımıyla açılışını gerçekleştirdi.


Türkiye’nin önde gelen markalarının yönetim kurulu başkanları da İstanbul’dan açılışa katıldılar. Bu isimler arasında Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, İpekyol’un kurucularından Necdet Ayaydın, Batik Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ziyal, Koçtaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Alp Pamukçu, Tamer Haşimoğlu, Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, Enis Hanif, Flo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zilan, Kemal Tanca, Adil Işık açılışa katılan ünlü isimlerdi.



“140.000 m2 lik bir alana kurulu olan Optimum Outlet İzmir, 163 mağazası, 1517 araçlık kapalı otoparkı, sinema salonları, 390 m2 buz pateni pisti, bowling salonu ve eğlence merkezi ile ziyaretçilerine sosyal ve kültürel bir yaşam alanı sunuyor.150 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleştirilen Optimum Outlet İzmir’in  yılda 12 milyon ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.
            
30 Mart’ta kapılarını açan Optimum İzmir, 5M Migros, Koçtaş, Saturn ve Decathlon gibi anchor mağazalarıyla da dikkat çekerken, her yaşa ve her damak tadına uygun lezzetlerin bir arada olduğu Food Court katıyla da ziyaretçilerini sevindiriyor. Çocukların eğlenmesi, eğlenirken de öğrenmesi için tasarlanan özel oyun alanlarında yer alacağı alışveriş merkezinde, sınırsız aktivite ile çocuklar eğlence dolu bir dünyaya açılacak.
           

İzmirlilerin Buluşma Merkezi Olacak
Konsepti, mimarisi, kültürel ve sanatsal aktiviteleri ile birçok yeniliği bünyesinde barındıran, önemli sosyal ve kültürel değişim olarak faaliyet gösterecek olan Optimum Outlet İzmir, sahip olduğu yenilikler sayesinde bölgenin en canlı merkezi olacak. Özgün konseptiyle her zaman fark yaratan Optimum, dünyaca ünlü markalarıyla müşterilerine kaliteyi ve çeşitliliği de aynı çatı altında sunuyor.

Türkiye’nin 3. Büyük şehri İzmir’in, şehir merkezi ve  Adnan Menderes Havalimanı arasında konumlanmış olan Gaziemir ilçesinde yer alan Optimum Outlet İzmir, ilçenin kuzeyinde ve Gaziemir’in ticari anlamda gelişimini sağlayan Ege serbest bölgesinin tam karşısında yer almakta. 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vedat 19 Nisan 2012 Perşembe 11:21

öncelikle gaziemire çok güzel bir avm açıldı çok mutluyuz yanlız dikkatimi çeken bir şey oldu acil bi durumlarda mutlaka yangın merdivenleri vardır yanlız acil durumlarda bunlar yeterlimi bence bir eksiklik var yürüyen merdivenler haricinde neden normal merdivenler yapılmadı acaba yermi kısıtlımıydı ilk açılışda yürüyen merdivenlerde çok sıkışıklık oldu onun için bence normal merdivenlerde olmalı bu gerçekden bir eksiklik ilgineze

Yorumu oyla      11      5  
hüseyin 19 Nisan 2012 Perşembe 11:14

çok güzel bir alışveriş merkezi olmuş yanlız dikkatimi çeken bir şey oldu avmdemigrosun karşısındaki spor magazasında öyle bir koku varki insanın midesini bulandırıyor buna bir çözüm bulunursa çok iyi olur onun yüzünden migrosa giremiyoruz lütfen ilgilenirseniz sevinirim

Yorumu oyla      11      5  
NAZLISU 5 Nisan 2012 Perşembe 16:49

Ben öncelikle teşekkür ederim yorumumu yanıtladığınız için .Ancak sadece trafikle bitmiyor.Öğretmenim ve derslerine yetişemiyorum. Evden 2 saat erken çıkıyorum yetişmek için aynı şekilde evimede p kadar geç gidiyorum. Öğrenciler var küçük çocuklar servislerle taşınan eğerki en kısa ZAMAN DA çözüm bulunmaz ise trafik sorununa yaşam gerçekten çok zor olacak Serbest bölgede çalışan insanlarında sanırım durmuları aynı.trafik polislerine gelince 2.sıra park edilişine yada tanıdıklarını ses çıkarmıyor

Yorumu oyla      14      5  
gaziemirli 2 Nisan 2012 Pazartesi 13:54

izmire yakışır bir alış veriş merkezi gezdim gördüm herşey çok yerinde TRAFİK HARİÇ gercekten buna bir çözüm bulunmalı.. gaziemire büyük bir haraket getirdi bu avm fakat o güzergahta işe giden birçok vatandaş magdur oluyor buna bir çare bulunmalı diye düşünüyorum o magdurlardan biri de benim ,

Yorumu oyla      14      5  
Nazlı SU 1 Nisan 2012 Pazar 00:04

Gerçekten güzel bir alış veriş merkezi ancak yollar trafik felç araçlar kaldırımlarda trafik polisleri ceza yazıyor en ufacık bir şeye şimdi yazsalar yaaa yol kenarlarındaki görüntü kirliliğine yada kaldırımlardaki arabalaraaa.

Yorumu oyla      15      5  
gazimirde oturan vatandaş 31 Mart 2012 Cumartesi 19:41

İzmire güzel yakışır bir AVM yapıldı yapılmasınada bunu yaparkende trafik hiç düşünülmedimi? Niye diye sorarsanız bu güzergahdan herzaman Ambulanslar izmire hasta taşıyor.Lütfen yetkililer buna bir care düşünsün....

Yorumu oyla      15      5  
hakikat 30 Mart 2012 Cuma 23:57

gaziemirin de ipi çekildi..trafik felç..

Yorumu oyla      14      8  
GAZİEMİR'Lİ 30 Mart 2012 Cuma 18:00

Açılış günü olması nedeniyle oluşan yoğun talep sonucu, otoparklar araçları almadığından vatandaşlar araçlarını rastgele parkediyorlar.Yaklaşık 1 hafta sonra milletin merakı azaldığında, otoparkın yeterli olacağını düşünüyorum.

Yorumu oyla      29      9  
İzmirli 30 Mart 2012 Cuma 16:53

Optimum güzel ama İzban tarafındaki karmaşa ne olacak?? Madem kocaman bir otopark var, neden kaldırım üstüne araç konmasına izin veriliyor?? 2012 yılına geldik, artık biraz kafaları çalıştıralım. Kaldırım otopark değildir, kaldırım yayalar içindir!!! Anlayalım artık şunu...

Yorumu oyla      42      11  
Mustafa ÖZDEMİR 30 Mart 2012 Cuma 15:03

Optimum AVM'yi 2 saat önce gezdim,gerçekten muhteşem.İzmir'in her yerinden ziyaretçisi olacağını düşünüyorum.

Yorumu oyla      41      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demirtaş'tan Yenişehir'e özel proje
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 2500 oda üyesinin ...
'Yeni fuar İzmir'i ve Ege'yi plastiğin üssü yapacak'
İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, 1. Plastik Ambalaj ve Teknolojileri ...
Tarihi balık halinde yıkım zamanı
Mahkeme kararı ile 9 ay önce boşaltılan Kemeraltı Çarsısı’ndaki tarihi hal 'tarih oluyor'...
 
İzmirli müteahhitlerden önemli güvenlik zirvesi
İstanbul'daki 11 işçinin öldüğü çadır faciasından ders alan İzmirli müteahhitler, ...
Rönesans Holding İzmir'e dolar yağdıracak
Rönesans Holding İzmir'e büyük yatırımla giriyor. 150 milyon dolara Optimum'u ...
EXPO alanı için 12 firma teklif verdi
İzmir'in EXPO 2020 adaylığı kapsamında organizasyonun yapılacağı alan ...
 
İzmir Fashion Day'a muhteşem açılış
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin öncülüğünde, İzmir Kuaförler ...
İTB meclis üyesinden rakı üreticilerine üzüm çağrısı
İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Üyesi Mehmet Esmer, çekirdeksiz kuru ...
Ev sahipleri dikkat! Bugün son gün!
Kira gelirleri için beyanname verme süresi bu gece sona eriyor. Vergi ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva