HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Nisan 2013 Cumartesi - 12:16

İnebolu-Bornova dostluk köprüsü

Kastamonu’nun İnebolu İlçesi’nde görev yapan Bornovalı öğretmen Filiz Ulu’nun öğrencileri için yaptığı yardım çağrısına anında karşılık veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a çifte teşekkür geldi. Köy okulundaki öğrencilere ayakkabı, giysi ve kırtasiye malzemelerinin gönderilmesinden sonra İzmir Kastamonulular Derneği Başkanı Muzaffer Buyuran, Sındır’a teşekkür plaketi verirken, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü de kendi web sitesinde Bornova Belediyesi’ne teşekkür mesajı yayınladı.

İnebolu-Bornova dostluk köprüsü

İZMİR - Kastamonu’nun İnebolu İlçesi’ndeki Toklukaya-Yele köyünde öğretmenlik yapan Filiz Ulu’nun, 32 öğrencisi için istediği ayakkabı yardımını, üstüne giysi ve kırtasiye malzemelerini de ekleyerek yapan Bornova Belediyesi’ne çifte teşekkür geldi. Filiz Ulu’nun Bornova Belediyesi’ne yazdığı, yardım talebini içeren mektubun ardından gönderilen paketlerdeki defter, defter kabı, cetvel, ayakkabı, çorap ve bere ile çocuklar mutlu olurken, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Kastamonulular Derneği de bu sevince ortak oldu.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, resmi web sitesinde, ‘Bornova’nın sıcak eli Toklukaya-Yele Köyü öğrencilerimize uzandı’ başlığıyla bir teşekkür mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda, “Toklukaya-Yele Okulu öğretmenimiz Filiz Ulu, öğrencilerinin giysi ve ayakkabı ihtiyacı olduğunu görünce memleketi Bornova Belediyesi’nden yardım istedi. Filiz öğretmenimizin bu talebine duyarsız kalmayan Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza gerekli malzemeleri gönderdi. Bornova Belediyesi’ne bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.
 
Bornova Belediyesi’nin yaptığı yardımı basından takip eden İzmir Kastamonulular Derneği üyeleri de duydukları minnettarlığı Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a bir teşekkür plaketi vererek gösterdi. İzmir Kastamonulular Derneği Başkanı Muzaffer Buyuran ve Onursal Kurucu Başkanı Emekli General Fazıl Bayraktar, dernek merkezine davet ettikleri Başkan Sındır’a teşekkür plaketini takdim ettiler.        
 
İzmir Kastamonulular Derneği Başkanı Muzaffer Buyuran, “Kastamonu’nun İnebolu İlçesi’ndeki Bornovalı kızımız Filiz Ulu’nun yazdığı mektup üzerine köy okulundaki 32 öğrencinin ihtiyaçlarının karşılanması bizi çok duygulandırdı. Bu nedenle Başkan Sındır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür plaketini takdim eden İzmir Kastamonulular Derneği Onursal Başkanı Emekli General Fazıl Bayraktar, “Yaptığınız yardım karşısında çok duygulandık, çok mutlu olduk. Sizi hem derneğimizde görmekten hem de bu plaketi sunmaktan büyük bir onur duyuyorum” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da imkanları doğrultusunda uzaktan da gelse yardım taleplerini karşılamaya çalıştıklarını belirterek, “Kastamonu’da da olsa, lastik ayakkabıda ayakları üşüyen, kırtasiye malzemeleri eksik olan bizim çocuklarımız. Bu çağrıya duyarsız kalamazdık, kalmadık da. Elimizden gelen yardımı yaptık. İzmir Kastamonulular Derneği ve Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda yerine getirdiğimiz bu görevi değerli bularak teşekkür etmesi bizim için çok anlamlı” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da çocuklara hayvan sevgisi ‘aşısı’
Karşıyaka Çocuk Meclisi, Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ...
Sandra Bullock Çeşme'ye uğur getirdi!
Amerikalı ünlü oyuncu Sandra Bullock’un oynadığı filmde sahne olan gemi ...
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde arbede çıktı!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında kavga çıktı. AK Parti ve ...
 
İzmir standına Çin’de büyük ilgi
Çin’in başkenti Pekin’de gerçekleştirilen Çin Yurt Dışı Seyehat ve Turizm ...
BAYDER’in denetim sonucu: Tek sorun 216 liralık stopaj!
Kısa adı BAYDER olan Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün İzmir ...
Çiğli’den 30 kursiyere sertifika
Çiğli’de yaşayan kadınlar ve engelliler için Çiğli Belediyesi’nin KOSGEB ...
 
Belediyeden ilaç gibi kurs
Gaziemir Belediyesi tarafından Yeşil Mahalle Cumhuriyet Semtevinde düzenlenen ...
Bornova'da personele iletişim eğitimi
Bornova Belediyesi vatandaşa sunulan hizmet sırasında yaşanan iletişim ...
‘Yüzülebilir Körfez’e doğru: Günde 2 bin metreküp çamur!
İzmir Körfezi'nde ‘yüzülebilir deniz’ hedefiyle devam eden dip tarama ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva