HABERLER>GÜNCEL
18 Kasım 2012 Pazar - 12:43

Hakkari'den yine acı haber: 5 asker şehit oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar köyü kırsalında çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 5 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı bildirildi.

Hakkari den yine acı haber: 5 asker şehit oldu

HAKKARİ Şemdinli’nin Derecik Beldesi'nde bulunan Irak sınırındaki Balkaya Dağları'ndaki çatışma devam ederken şehit haberleri geldi. Saldırıda şehit olan askerlerin kimlikleri belli oldu. Şehit askerlerin isimleri şöyle: Üsteğmen Gökhan Korkut, Astsubay Çavuş Nihat Gün, Uzman Çavuş Mehmet Bostancı, Uzman Çavuş Bekir Çavuş, Uzman Çavuş Bilal Akgün.
 
Balkaya Dağları'nın Habeşli Yaylası kesimindeki çatışmada 5 askerin şehit düştüğü ve bazı askerlerin yaralandığı belirtildi. Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, Şemdinli' deki çatışmada 5 askerin şehit olduğunu ve yaralıların bulunduğunu söyledi.
 
Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ayrıca; "Şemdinli ilçesi kırsalında yürütülen operasyonlar sonucunda 4 terörist öldürüldü, 1' i yaralı 4 terörist sağ olarak ele geçirildi. 2 terörist ise güvenlik güçlerine teslim oldu" denildi.
 
ADANA
Çatışmada şehit olan 32 yaşındaki Jandarma Astsubay Bekir Çavuş’un ölüm haberi, hasta olan anne-babasına verilmeden önce sağlık durumları ile ilgili önlemler alındı. Osmaniye’nin Kadirli nüfusuna kayıtlı olan ve Adana’da oturan baba Ali ile annesi Hürü’nün bir süredir rahatsız olduğu belirtildi. Şehit Çavuş’un eşi Eşeme ve oğlu Ataberk’in de Hakkari’deki evlerinde olduğu bildirilirken, şehidin ailesine acı haberin verilmesinden önce yakın akrabaları bilgilendirildi.

KONYA
25 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün’ün memleketi Konya’ya ateş düştü. Astsubay Çavuş Nihat Gün’ün şehit olduğunu haberi, merkez Karatay İlçesi’ndeki ailesine Konya Garnizon Komutanlığı yetkililerince verildi. Acı haberi alan aile fertleri gözyaşına boğuldu. Şehit Gün’ün, 1 ay önce evlendiği ve eşinin Ankara’da yaşadığı öğrenildi. Şehit Gün’ün baba evine ise Türk bayrakları asıldı.

ANTALYA
Çatışmada şehit düşen 5 askerden 27 yaşındaki Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut’un Antalya’daki baba evine ateş düştü. Nişanlı olan Üsteğmen Korkut’un Hakkari’ye 3 ay önce gönüllü gittiği, 2 yıl sonra evlenmeyi planladığı belirtildi.Antalya’da Erenköy Mahallesi 4851 Sokak’ta oturan aileye acı haberi, Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz verdi. Oğullarının şehit olduğu haberiyle baba Veli ve anne Leyla Korkut fenalaştı. Evin önünde hazır bulunan sağlık ekipleri, Korkut çiftine müdahale etti. Haberin duyulmasıyla şehidin yakınları ve arkadaşları, evin önünde toplandı. Şehidin baba evine 3 Türk bayrağı asıldı.


2 YIL SONRA EVLENMEYİ PLANLIYORDU
Bu yaz nişanlanan Üsteğmen Gökhan Korkut’un, Kayseri’de görevliyken aldığı komando eğitiminin ardından gönüllü olarak 3 ay önce Jandarma Özel Harekat Birliği’nde görevlendirildiği ve Hakkari’ye gönderildiği kaydedildi.Üsteğmen Korkut’un, Hakkari’de 2 yıl görev yaptıktan sonra Antalya’da nişanlısıyla evlenmeyi planladığı belirtildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİRLİ... 18 Kasım 2012 Pazar 15:13

Açılım...:(

Yorumu oyla      14      5  
partizan 18 Kasım 2012 Pazar 13:45

CİNAYET ŞEBEKESİNİN LİDERİ KILIKSIZ APOYLA GÖRÜŞÜN CEZAEVİNDEKİ AÇLIK GREVİ YAPAN PKK LI KATİLLERİ MUTLU EDİN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRİN DİĞER TARAFTA COCUKLARIMIZ PKK LI HAİN YARATIKLARCA ŞEHİT EDİLSİN... OYUN ÇOK GÜZEL OYNANIYOR KURGU ÇOK İYİ İŞLİYOR AH ASKERLERİM AH OLAN HEP SİZE OLUYOR..

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'da şüpheli ölüm: 8. kattan düştü!
Buca’da eğlence dönüşü arkadaşının evine giden anaokulu öğretmeni 23 ...
Karşıyaka'da can pazarı: 4 yaralı!
Karşıyaka’da bir apartman dairesinde çıkan yangında dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.
Şöför otobüsün el frenini çekmeyi unuttu: 1 yaralı
Bornova’da şoförünün el freni çekmeyi unuttuğu, içinde yolcu bulunmayan ...
 
'Yardım paraları metreslere gitti' sözü damga vurdu!
Deniz Feneri davasının son duruşmasına ‘’Paralar metreslere gitti’’ sözü ...
Açlık grevleri 68 gün sonra sona erdi
İmralı'dan açlık grevlerinin bitirilmesine yönelik gelen dünkü çağrının ...
İmralı'dan 'açlık grevlerini bitirin' çağrısı
İmralı'dan açlık grevlerinin bitirilmesine yönelik bir çağrı geldiğini ...
 
İzmir’de açlık grevine kefenli eylem
Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) İzmir İl Örgütü üyeleri, cezaevlerindeki ...
İzmir Emniyeti’nden çevre mesaisi
Gürültü ve çevre kirliliği oluşturan ''açık egzozlu'' araçlara yönelik sıkı denetimler yapılıyor.
CHP Gazeteci Ünal’ın 90 günlük esaretine son verdi
3 aydır Suriye'de rehin tutulan gazeteci Cüneyt Ünal CHP’nin girişimleriyle ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva