HABERLER>SEÇİM 2015
30 Mayıs 2015 Cumartesi - 16:53

Gündoğdu'da CHP günü: Kılıçdaroğlu söz istedi, söz verdi!

CHP Lideri aday olduğu kentte on binlere seslendi. Gündoğdu’da partisinin vaatlerini tek tek anlatan Kılıçdaroğlu alandan oy için bir kişiye ikna etme sözü isterken, “Size söz veriyorum… Sizin için çocuklarımız için torunlarımız için alın teri dökeceğim” dedi.

Gündoğdu da CHP günü: Kılıçdaroğlu söz istedi, söz verdi!

Fatih YAPAR - Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ -  7 Haziran’da yapılacak genel seçime 1 hafta kala Gündoğdu Meydanı’nda CHP bayramı yaşandı.

- FOTO GALERİ: GÜNDOĞDU'DA CHP GÜNÜ...

- MİTİNG ÖNCESİ BAYRAK İSYANI...


Kent, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ardından CHP’nin İzmir Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırladı.

CHP İl Örgütü büyük miting öncesi hazırlıklarını son ana kadar sürdürdü. Başkan Bedri Serter’den 1 milyon İzmirli’ye tele-davet giderken, kentin dört bir yanı mitinge çağrı yapan afişlerle donatıldı. Partinin rekor beklediği miting için Gündoğdu Meydanı öğlen saatlerinden itibaren CHP’lilerin akına uğradı.

On binlerce CHP’li ellerinde bayrak ve pankartlarla alana akın etti. Mitinge denizden de teknelerle destek verildi.



Üçkuyular ve Karşıyaka tarafından yaklaşık 200 tekne Gündoğdu Meydanı'na çıkarma yaptı. Kılıçdaroğlu'nun alana gelişi öncesi teknelerde yakılan meşaleler coşkuya farklı bir renk kattı.



CHP İzmir'in milletvekilleri, belediye başkanları, il yönetimi, ilçe başkanları ve milletvekili adaylarıyla tam kadro yerini aldığı miting parti marşları ve şarkılarla başladı. Alandaki coşkulu kalabalık şarkı aralarında "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganları attı.  

Kılıçdaroğlu’ndan önce kürsüye CHP’nin İzmir milletvekili adayları çıktı. Adaylar partilileri tek tek selamladı.

VE CHP LİDERİ KÜRSÜDE
Büyük buluşmanın 2 gün öncesinde kente gelerek İzmir Ticaret Borsası’nda ‘Merkez Kent’ projesini tanıtan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çankırı ve Zonguldak’ta halka seslendikten sonra havayoluyla İzmir’e hareket etti. CHP Lideri Gündoğdu Meydanı'nda 'Başbakan Kemal' sloganları ve 'Alkışlıyoruz' şarkısıyla karşılandı.

İzmir Adayı CHP Lideri alanı, “Yaşanacak bir Türkiye için iktidara yürüyoruz… Demokrasinin başkenti İzmir, çağdaşlığın başkenti İzmir, İzmir selam olsun sana!” sözleriyle selamladı.



GÜNDOĞDU MEYDANI’NDAN SÖZ…
Kılıçdaroğlu, “İzmir’den Türkiye’ye sözüm var. Türkiye’yi bu baskıcı rejimden kurtaracağım. Türkiye’yi aydınlık ufuklara taşıyacağım. Birinci sınıf demokrasiyi getireceğim. Madem ki uygar dünyanın bir parçası olmak istiyoruz, madem ki AB’ye girmek istiyoruz, madem ki kadın-erkek eşitliği istiyoruz, o zaman size Gündoğdu Meydanı’ndan söz, bu ülkeye birinci sınıf demokrasiyi getireceğim” dedi.

BENİ ŞİKAYET EDİYORLAR!
Medya ve iş dünyası üzerinde baskı olduğunu söyleyen CHP Lideri, “İş dünyasına sesleniyorum. Beni zaman zaman gelip toplantılarda size şikayet ediyorlar. Bana tepki göstermenizi istiyorlar. Ama iş dünyası son derece sorumlu davrandı. Demişim ki asgari ücret bin 500 lira olacak. Evet asgari ücret CHP iktidarında bin 500 lira olacak. Beni böyle şikayet ediyorlar. İşverenlere ‘Kılıçdaroğlu’na karşı çık’ diyorlar. Sen çık karşıma, cesaretin yok mu! Açlık sınırı bin 349 lira… Biz ne veriyoruz? Bin 500 lira… Malı götürüyorsunuz, köşeyi dönüyorsunuz, asgari ücretliye gelince ‘Verilmez bu para’ diyorsunuz. Sözüm söz, ben vereceğim! Birisi ‘İşçiye bin 500 lira vermek işçi için zulümdür’ diyor. Sıcak koltuğunda oturan o beyefendiye soruyorum; Sen ayda 14 bin lira alıyorsun bu zulüm değil de Kılıçdaroğlu bin 500 lira verince mi zulüm oluyor?” dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: Hiç kimse unutmasın, Davutoğlu Erdoğan için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Kılıçdaroğlu işçi için çalışır, esnaf için çalışır, memur için çalışır, işsiz için çalışır.  İş dünyasının saygıdeğer insanları… Siz ürettiğiniz sürece kimse size engel çıkaramayacaktır. Sizden tek isteğim, üretin, çalışın! Kimse işsiz kalmasın, kimse yoksul olmasın, tek isteğim bu... Madem ki ben bu ülkeye birinci sınıf demokrasiyi getireceğim diye söz verdim, eğer biz yanlış yaparsak çıkıp özgürce konuşabileceksin. Senin kapına ertesi gün müfettiş ordusu göndermeyeceğim. Senden sadece vicdanlı olmanı ve üretmeni isteyeceğim. ‘Üreten Türkiye’ dedik, ‘Zenginleşen bir Türkiye’ dedik, ‘Emekliye Ramazan ve Kurban Bayramı’nda ikramiye’ dedik, ‘Taşeron işçilik kaldırılacak’ dedik.



AKP DE ‘YANLIŞ’ DEMİYOR!
Kılıçdaroğlu, “Bunlar bizim kısa dönemli politikalarımız ama bir de uzun vadeli bir planımız var. 13 yılda ülkeyi bir çıkmazın içine soktular. Türkiye’ye şu sözü veriyoruz. Biz sorun yaratan değil sorun çözen bir hükümet kurmak istiyoruz. Köşeyi dönmek için değil, yandaşı zengin etmek için değil, şanlı bayrağımızı onurla dalgalandırmak için iktidar olmak istiyoruz. Eskiden ‘CHP proje üretemez, sadece eleştirir’ derlerdi. Seçim programında iktidara gelince yapacaklarımızı tek tek sıraladık. ‘Yüzyılın Projesi’ni açıkladık. Dünyada sadece 3 yerde uygulanan projeyi Türkiye için açıkladık. Hiç kimse ‘Bu proje yanlıştır’ demiyor. AKP de ‘yanlış’ demiyor, ‘Kaynağı nereden bulacaksın?’ diyorlar. Gündoğdu Meydanı’ndan Ankara’daki beylere söylüyorum. Hiç meraklanmayın, CHP iktidarını bekleyin. Nasıl yapıldığını santim santim öğreteceğim. Onlara bir de devlet nasıl yönetilir kursunu açacağım” diye konuştu.

Kabalalığa “Ben sizden birisiyim. Siz nasıl yaşıyorsanız, ben de öyle yaşıyorum” diye seslenen Kılıçdaroğlu, “7 çocuklu bir aileden geliyorum. 6 kardeşimin ne yaptığını kimse bilmez. Hepsi kendi mütevazı hayatlarını sürdürürler. Ben üniversiteyi bitiren tek kardeşim... Türkiye bütçelerinden sonra en büyük bütçeyi yönettim. Elimden trilyonlar geçti ama hiçbir kardeşim, amcam, yeğenim köşeyi dönmedi. Herkes kendi işiyle uğraşıyor. Para hırsım, yok saray hırsım yok! Vatandaş nasıl yaşıyorsa ben de öyle yaşamak istiyorum. ‘Nasıl yapacaksın?’ diyorlar, çok basit… Millete her kuruşun hesabını vereceğim, kul hakkı yemeyeceğim. Ankara’daki beylere hatırlatmak istiyorum, ben sabahın 6’sında oğlumu arayıp ‘Paralı sıfırla’ demeyeceğim. Benim bakanlarımın çocuklarının evinde boy boy para kasaları olmayacak. Bu benim namus, vicdan borcumdur” dedi.

CHP Lideri şöyle devam etti: Refahı tabana yayacağız. Herkes büyümeden payını alacak. 2002 yılında nüfusun yüzde 1’i toplam servetin yüzde 30’una sahipti, 2014 yılında yüzde 54 oldu. Bu ülkenin kaynağı hakça, adilce bölüşülmüyor. Rahmetli Ecevit’in bize miras bıraktığı bir düşünce var: Ne ezen ne ezilen, insanca hakça bir düzen! İnsanca, hakça bir düzeni getireceğim. Emeklimiz perişan, 8 milyon emekli bin liranın altında aylık alıyor. 11 milyon emekliye Ramazan ve Kurban Bayramı’nda birer maaş ikramiye vereceğiz. Çatlasalar da patlasalar da ikramiyeyi vereceğim. 11 milyon emekliden bir tek fire istemiyorum. Senin hakkını miting meydanlarında, sokakta, tarlada, fabrikalarda, TBMM’de kim savunuyor? Hepinizin oyunu istiyorum. ‘Yeter, bıktık’ deyin. Saraya gelince para var, Suriyeli kardeşlerimize para var, emekliye gelince yok! O zaman sana da oy yok kardeşim. Bu kadar basit! Asgari ücretliler için de aynılarını söylüyorum. ‘Bu parayı veremezsin’ diyorlar, sen de ‘Bana gelince yok diyorsun, kusura bakma benden de sana oy yok’…

GENÇLERE VE KADINLARA SESLENDİ
Alandaki gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, “Umudumuz olan gençler, ilk kez oy kullanacak olan gençler... Size sesleniyorum. Babanız emekliyse durumu ona sorun, annenize sorun. Gençlerin hakkını sonuna kadar savundum. Gençliği bu ülkenin umudu olarak gördüm, ‘Merkez Türkiye’ projesiyle 2 milyon kişiye istihdam yaratıyoruz. Avrupa’da genç işsiz sayısında Türkiye’ye 1 numara… En pahalı mazotu satmakta da 1 numara… Gençler için çok güzel projelerimiz var. Mezun olduğunda yüzde 100 işiniz hazır olacak! Çalışacaksınız, üreteceksiniz, alın teri üreteceksiniz. Darbe hukukunun kalbi olan YÖK’ü kaldıracağım. Harçları da kaldıracağım. 13 yılda çözülemeyen sorunu 1 yılda çözme sözü veriyorum. 1 yılda yurt sorunu kalmayacak. Üniversitede okuyan gençleri baş tacı yapacağım. Onlar bu ülkenin kaderini belirleyecek. Üniversite yönetiminde söz ve karar sahibi yapacağım” dedi.

Kılıçdaroğlu kadınlara da mesaj verdi. CHP Lideri, “Ev kadınlarının sayısı bir hayli fazla... Aslında ben sizin yaşadığınız gibi yaşıyorum. Rahmetli annem okuma-yazma bilmezdi. Ama bir evde tencere kaynamıyorsa en büyük acıyı anneler hisseder. Türkiye’de 17 milyon yoksulumuz var. ‘Efendim CHP gelirse sosyal yardımlar kesilecek’ diyorlar. Ben sosyal yardımları niye keseyim? Hiçbir sosyal yardımı kesmeyeceğim, en az 2 katına çıkaracağım. Sevgili anneler... Aile sigortasını getireceğim. Hiç kimsenin ben yoksulum deme hakkı olmayacak. 4 yıllık yetkiyi verin, yoksulluğu tarihe gömeceğim. Ankara’daki beyler mağdur edebiyatı yapıyor. Size saraylar yapıldı, uçaklar alındı, altınıza altın kaplama tuvaletler yapıldı. Siz nasıl mağdur oldunuz? Asıl mağdur vatandaş… 17 milyon yoksul yarattınız…” dedi.
 
“Ortadoğu politikasının yanlışlığını biliyorum” diyen CHP Lideri, “‘Merkez Türkiye Projesi’yle bölgeye değil dünyaya barışı getireceğiz. Bizim temel felsefemiz yurtta barış dünyada barış! Ben bunu sağlayacağım. Suriye’de neler yaptıklarını dünya öğrendi. Müslüman’ı Müslüman’a kırdırıyorlar. Silah veriyorlar. Ben yangını söndüreceğim” diye konuştu.


 
SÖZ İSTEDİ, SÖZ VERDİ…
Kılıçdaroğlu mitingi alandan söz isteyip, ülkeye söz vererek noktaladı. CHP Genel Başkanı şunları söyledi: Başbakanlık meselesini konuşalım. Türkiye’nin yaşadığı en ciddi sorunlardan birisi de israftır. Arabalara ‘çerez parası’ derseniz bu ülkenin insanına hakaret etmiş olursunuz. Kendi soygununuzu meşrulaştırmak için dini kullanıyorsunuz. Papa’yı örnek veriyorlar. Papa, ‘benim uçağım yok israfı sevmem’ dedi. Bunlar bir de Müslümanız diye geçiniyorlar. İsraf konusunda niye Peygamberimizi örnek göstermiyorsun? Ağızlarına alamazlar. Milleti nasıl soyduklarını çok iyi biliyorlar. Saltanatın ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Bin 100 odalı saray yapıp, ‘araba çerez parası’ diyorlarsa bu milletin onlara vereceği ders var. Herkesin inancına, kimliğine saygılıyım. Hiç kimsenin yaşam tarzını siyaset konusu yapmadım yapmayacağım da. Ben insanı seviyorum. Onun için çalışıyorum. Mütedeyyin kardeşlerim israfı sizin sırtınızdan meşrulaştırmak istiyorlar. Onların çocukları KPSS’ye girmez. Bu gerçeği artık öğrenin. Bu gerçeği artık bilin! Eski algılarınızı eski düşüncelerinizi bir taraf koyalım. Kim bu ülkeye hizmet edecek. Bunu düşünün. ‘Yol yapıyoruz’ diyorlar yol yapmayan hükümet mi var? 13 yılda 17 milyon yoksul nasıl ortaya çıktı? Yabancıların çalışması hakkında kanun tasarısı getirdiler. 6 milyon 250 bin işsiz kardeşime sesleniyorum. Senin hakkını ben koruyacağım. Benim bir özelliğim var mütedeyyin kardeşim iyi dinle. Ben kul hakkı yemem, yedirmem. Ben senin hakkını sonuna kadar savundum ve savunacağım. 7 Haziran’da sandığa gidiyoruz ama bizim arzumuzun gerçekleşmesi için kadın-erkek eşitliğinin sağlanması için yoksulluğun bitmesi için Türkiye’nin orta gelir tuzağından kurtulması için tek başına CHP iktidarına ihtiyaç var. Geçen seçimlerde CHP’ye oy vermemiş bir vatandaşı ikna edeceksiniz. ‘Ben CHP’ye oy vermiyorum’ derse ‘Geçen seçimde vermedin. 13 yılda 17 milyon yoksul oldu, 6 milyon 250 bin işsiz oldu, 2 milyon Suriyelimiz oldu’ deyin ve ikna edin. İster tarlada, ister fabrikada ister kahvede ister sokakta ikna edin. Bu Türkiye’nin haramilerden kurtuluşu demektir.  Bizim bu toplantımızı güvenlik içinde geçmesini sağlayan polis kardeşlerimizin sorunları var. Onlar da CHP’yi umut görüyorlar, ‘iktidarın polisi değil halkın polisi olduğunuz sürece sizi baş tacı yapacağım’ dedim. Halkın polisi. İktidarın sopası değil, halkın güler yüzlü polisinin başımızın üstünde yeri var.  Halkın polisi olsunlar. Bunu istiyorum. Gündoğdu Meydanı’ndan size söz veriyorum. Hortumları kesmek gibi bir adetim var. Kaçak saraya bağlanan hortumları keseceğim. Size söz veriyorum, gün 1 saat diyorsunuz 1 saat 24 saat diyorsunuz 24 saat. Sizin için çocuklarımız için torunlarımız için alın teri dökeceğim. Dökeceğim her alın teri için de ‘helal olsun’ diyeceğim.

Miting Kılıçdaroğlu'nun alanı tüm İzmir adaylarıyla birlikte bir kez daha selamlamasıyla sona erdi.



ALANDA KAÇ KİŞİ VARDI?
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'ndan 1 hafta sonra Gündoğdu'ya çıktı. Alanda benzer bir kalabalık vardı. CHP kaynakları mitingi 100 bin kişinin takip ettiğini ifade ederken, Emniyet de Gündoğdu'da 50 binden fazla vatandaşın olduğunu bildirdi.

‘YUH’A ENGEL OLDU!
Kılıçdaroğlu konuşması sırasında “Beni iş dünyasına şikayet ediyorlar” deyince alandan büyük bir ‘yuh’ sesi koptu. CHP Lideri kitleye engel olarak ‘Yuha çekmeyin arkadaşlar’a dedi.         
 


KÜRSÜDE EŞ DESTEĞİ
Kılıçdaroğlu Gündoğdu’daki coşkulu kalabalığa seslenirken eş desteği de aldı. CHP Lideri’nin eşi Sevim Kılıçdaroğlu konuşmayı kürsüde takip etti.

 
Davutoğlu'ndan flaş 'MİT TIR'ları açıklaması
 
Flaş! Gezi alarmı: Taksim'e tüm çıkışlar kapalı
YORUMLAR
Toplam 32 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merve 31 Mayıs 2015 Pazar 16:20

hdp diyenler öcalana oy verecek. Ölen, öğretmenlerimizin,askerlerimizin,mühendislerimizin çocuklarımızın kemiklerini sızlatacaksınız. Yazıklar olsun.

Yorumu oyla      13      5  
Egeli 31 Mayıs 2015 Pazar 16:18

Mitng alanına gelmeyenler yine ahkam kesmiş çok büyük bir kitle vardı yine alanda.CHP daha fazla milletvekili çıkaracak izmir den.

Yorumu oyla      11      7  
ulku 31 Mayıs 2015 Pazar 12:03

partiyi saga acip fetullahanyancinolan bu ekibe oy yok. deniz baykali mumla.ariyoruz. ha sahi baykala kaset komplosunu kim kurdu

Yorumu oyla      15      6  
vatandaş.. 31 Mayıs 2015 Pazar 11:59

izmirde chp bu seçimlerde şok yaşayacak dünkü miting bunun sinyallerini verdi,çünkü hdp çok fazla oy koparacak chpden,kılıçdaroğlu hala akplileri ikna edin diyor,sen önce hdpye kaçacak oylarını koru hdp ye oy vermek demek teröre destek olmaktır.

Yorumu oyla      15      6  
zahter 31 Mayıs 2015 Pazar 11:18

beceriksiz izmirin yerel yonetimlere aktarma rezaletine her yagmurda venedike donen izmire cevabini kikicdaroglunun mitingine gitmeyerek gosterdi izmirli.

Yorumu oyla      15      6  
erkan 31 Mayıs 2015 Pazar 10:50

hdpyi baraji gecirmek.icin dibe vuracak chp. atamin partisi diye gezip bolucu pkknin baraji gecmesi icin calisanlara oy yok. hdp demek boluculuk demek. hdp demek kan siddet sehot demek. atamin kemiklerini sizlatan chpye hayir

Yorumu oyla      26      15  
bülent ışık 31 Mayıs 2015 Pazar 09:56

Zayıf takım oynayacağınız ile sonucu belli maça fazla seyirci gitmez.24 Mayıs'ta AKP mitinginde ancak HDP mitingi kadar insana miting yapar isen CHP liler yedek oyuncularla maça çıkar ve seni yine yener.

Yorumu oyla      17      17  
izmirli 31 Mayıs 2015 Pazar 09:53

cumhuriyet mitinglerinden sonra toplanan en kalabalık mitingti katılım sayısı milyona yakındı izmirde CHP 17 - 18 akp 4 MHP 2 -3 HDP 1 milletvekili çıkarır

Yorumu oyla      18      21  
bitti 31 Mayıs 2015 Pazar 09:06

AKP iktidarı bitti... 276 yı bulamıyorlar. hatta ikinci parti olabilirler.

Yorumu oyla      18      21  
selda yıldız 31 Mayıs 2015 Pazar 02:08

Vah vah CHP'nin kalesi hdpye geçti sen 1milyon davet et 50 bin gelsin il başkanı ve ilçe başkanlarının götürür bu rezillik

Yorumu oyla      28      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Eroğlu’ndan ofis mesaisi: Dördüzlere karşı millet!
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Buca Gediz Mahallesi’nde bulunan ...
Balbay: Çiftçi o kıskaçtan kurtulacak
CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Balbay ...
İzmir’de AK Parti’den CHP’ye ‘Alkışlıyoruz’ göndermesi
CHP’nin genel seçim sürecinde ses getiren ilk reklam filmi sloganına Ödemiş ...
 
CHP İzmir’de büyük miting öncesi bayrak isyanı!
Gaziemir’de Gündoğdu mitingine gelecek Kılıçdaroğlu’nun yol güzergahına ...
Sürekli: İşçiler ekonominin en güçlü yapıtaşı
Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş yerlerine ziyaretlerde ...
İzmir’in kadınlarına CHP Adayı Bakan için mektup
İzmirli 80 kadın, adaylık sürecinde tanıdıkları ve sosyal medya hesabından ...
 
Kemeraltı’nda Yıldırım rüzgarı
Miting öncesi tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda esnafları ziyaret eden Binali ...
AK Parti Adayı Hotar’dan Karaburun çıkarması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar ...
MHP Adayı Onar: Engellinin engeli AK Parti!
MHP İzmir Adayı Av. Ali Onar, engelli vatandaşlarımızın önündeki tek engelin ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva