HABERLER>SPOR
29 Eylül 2014 Pazartesi - 14:55

Göztepe’de derbiye ekstra motivasyon!

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 3 haftada beraberliğe abone olan Göztepe, çarşamba oynanacak Altay derbisine ekstra motivasyonla hazırlanıyor.

Göztepe’de derbiye ekstra motivasyon!

Teknik direktör Suat Kaya, 35 yıldır rakiplerini yenememelerinin futbolcuları daha da hırslandırdığını belirterek, "Hepimiz Altay maçına kilitlendik. Hatayspor deplasmanından sonra tek tek futbolcularıma derbinin önemini anlattım. Bu maçların havasını iyi bilirim. İstanbul'da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş rekabeti nasılsa, İzmir'de de bu müsabakalar aynı heyecanla oynanıyor. Futbolcularım rakiplerini yenerek 35 yılın özlemini bitirecek" dedi.
 
Altay'ın iyi bir ekip olduğunu da belirten Suat Kaya, derbi öncesi favori gösterilmelerinin yanlış olduğunu dile getirdi, "Altay genç ve dinamik bir takım. Kupada Karşıyaka'yı elediler. Derbilerde favori olmaz" yorumunu yaptı. Santrforları Mustafa Tiryaki'nin belindeki sakatlığının iyiye gittiğini belirten Suat Kaya, "Mustafa, Altay maçında bizimle olacak. Ancak Metin Depe ve Cihan Yılmaz'ın durumu zor" diye konuştu.
 
Suat Kaya'nın cezalı olan Ramiz'in yerine sağ bekte Matteus'u oynatacağı ifade edildi. Öte yandan teknik ekip ve futbolcular, Altay karşılaşması öncesi bugün Alaçatı'da moral yemeği yedi.
 
ALTAY İSTEDİ GÖZTEPE VERMEDİ
Çarşamba günü saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda oynanacak derbi öncesi, ev sahibi takım konumundaki Göztepe'nin Altay taraftarına kale arkasında yüzde 5'lik yer ayıracağı açıklandı. Altay Profesyonel Şube Sorumlusu Umut Köroğlu, Göztepe'den açık tribünü istediklerini söyledi, "Göztepe yönetimine talebimizi ilettik. İkinci yarıdaki maçta da aynı uygulamayı biz yapalım dedik. Ancak kabul etmediler. Yarın İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında konu netleşecek" diye konuştu.
 
GÖZTEPE İNCİRALTI'NA TAŞINDI
Göztepe, Urla'da hizmete giren Adnan Süvari Tesisleri'ndeki saha bakım çalışması yüzünden geçici olarak İnciraltı'na taşındı. Teknik direktör Kaya, yaptığı açıklamada, "Urla'daki tesislerimize yeni çim ekilecek. Bu nedenle 1 hafta boyunca antrenmanlarımızı İzmirspor'un İnciraltı Tesisleri'nde sürdüreceğiz. Adnan Süvari Tesisleri'nin çimleri daha da güçlenecek" dedi.
 
TARAFTARDAN KÜFÜR ÖNLEMİ
Göztepeli taraftarlar, Altay derbisinde küfürü önlemek için sosyal medyada kampanya başlattı. Geçtiğimiz sezonlarda kötü ve çirkin tezahürat yüzünden sahalarının sıkça kapandığını hatırlatan taraftarlar, "Göztepe'yi seviyorsan küfür etme, ettirme" çağrısında bulundular. Taraftarlar, küfür edenlerin uyarılacağını belirtirken şöyle dediler: "En küçük bir kötü tezahüratta, kulübümüz para cezasına çarptırılıyor. Son 3 sezonda kulübümüz büyük cezalar ödedi. Altay maçının ligde oynayacağımız diğer müsabakalardan farkı yok. Dikkatli olalım, sevdamıza sahip çıkalım."
 
HENTBOLDAN SÜPER BAŞLANGIÇ
Hentbol Erkekler 1'inci Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Göztepe, sezona galibiyetle başladı. Ligin ilk maçında Rize Gençlikspor'a konuk olan sarı kırmızılılar, salondan 37-19 galip ayrıldı. Göztepe'de Soner Yakar 9, Murat Güder ve Cem Köker de 7 gol atarak başarılı bir performans gösterdi. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye Akigo’yu konuşuyor: İşte Gekas’ın sırrı
Akhisar Belediyespor Yunan golcüsünün muhteşem sezon startıyla ligde zirveye ...
Flaş! Ve ‘şok Alsancak kararı’ yargıya taşındı
Altay Spor Kulübü yöneticileri, Alsancak Stadı ile ilgili alınan “sportif ...
Tribünler kararlı: Mücadeleye devam!
Yeni uygulama sezon başından bu yana tribünleri boş bırakırken, Taraftar ...
 
Bayern Münih’te yangın paniği!
Şampiyonlar Ligi maçı için Moskova'ya giden Bayern Münihli futbolcular, ...
Potanın Perileri ‘uzatmadan’ çeyrek finalde
FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda milli takımımız Fransa'dan sonra Kanada'yı ...
Yine Gekas destanı: Akigo Fener'i de devirdi
Yine Akhisar deplasmanı yine Fener'in yüzü gülmüyor! Son yenilgisini geçen ...
 
Filetin Sultanları 2. turda
İtalya'da düzenlenen Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları, ...
Karşıyaka filede Derya'yla anlaştı
Kadınlar Voleybol 2'nci Lig ekiplerinden Karşıyaka Asrın Grup, geçen sezon ...
Karşıyaka'nın rakibi Şanlıurfaspor
PTT 1'inci Lig'de ilk 3 haftayı 4 puanla kapatan Karşıyaka, yarın kendisiyle ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva