HABERLER>SPOR
26 Nisan 2015 Pazar - 17:40

Göztepe şampiyon, Yalı bayram yeri!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Göztepe, Kırklarelispor'u 3-1 yendi ve şampiyon oldu. Bandırmaspor, Hatayspor’dan son dakikada yediği golle maçı 1-0 kaybedince Göz-Göz ligin bitimine 1 hafta kala şampiyon oldu ve yeniden PTT 1. Lig’e yükseldi.

Göztepe şampiyon, Yalı bayram yeri!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 33. hafta mücadelesinde lider Göztepe ile Kırklarelispor karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan ve Mustafa Aydın'ın düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 3-1'lik skor ile Göztepe oldu.

GÖZ-GÖZ'ÜN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

NÜVİT TOKDEMİR YAZDI: IŞIYAN SAHİLDE

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 33. ile 59. dakikalarda Mehmet Erdem Uğurlu ve 77. dakikada Timur Kosovalo kaydederken; konuk takım Kırklarelispor'un tek sayısı ise 75. dakikada Lokman Akyıldız'dan geldi.



GÖZ GÖZ PTT 1. LİG'E YÜKSELDİ
Alınan bu sonucun ardından puanını 66'ya yükselten Göztepe, sezonun başından beri zirve yarışı yaptığı Bandırmaspor kaybedince ligin bitimine bir hafta kala matematiksel olarak PTT 1. Lig'e yükselmeyi garantiledi.

35 BİN BİLET SATILDI
Göztepe'nin alınacak sonuçlara göre "şampiyon" olacağını düşünerek Atatürk Stadı'na koşan futbolseverler, tribünlerde karnaval havası estirdi. 35 bin biletin tümü satılırken biletsizlerle birlikte 40 bine yakın taraftar açık ve kapalı tribünü tamamen doldurdu.

TRİBÜN ŞOV
Maçta Mersinli yönündeki kale arkası da açılırken, kapalı tribünde yer alan taraftarlara müsabaka öncesi kırmızı ve sarı flamalar dağıtıldı. Futbolseverler, Göztepe sahaya çıktığı anda koreografilerle tribün şov yaptılar, takımlarını bağırlarına bastılar.



BAŞKAN TARAFTAR OTOBÜSÜYLE GELDİ
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Kırklarelispor maçına Bodrum Tayfa Grubu ile birlikte geldi. Bodrum'da Göztepeli 2 futbolseverin açtığı kafeteryanın açılışına katılan Başkan Sepil'in İzmir'e taraftar otobüsüyle geldiği, yolda sarı-kırmlızılılarla şampiyonluk şarkıları söylediği öğrenildi. Başkan Sepil, maç öncesi basın tribününde basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Tribünlerin büyük ilgi gösterdiği Başkan Sepil, taraftarlarla bol bol resim çektirdi.

TİMUR İLK DEFA
Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, takımın en skorer oyuncusu Timur'u ligin ikinci yarısında ilk kez ilk 11'de sahaya sürdü. Emrah'ı kulübeye çeken Diyadin, ileri uçta Ümit-Timur ikilisine görev verdi.  Tecrübeli teknik adam, sarı kart cezalısı Cemil ve Erkan'ın yerine de savunmada Burak'la Sabutay'ı oynattı. Gümüşhane maçı öncesi idmanda tartıştıkları için kadro dışı bırakılan Halil ve İsa, 18 kişilik kadroda yer aldı. Taraftarlar, maça yedekler arasında başlayan iki futbolcuyu maçtan önce el ele tribünlere çağırdı.
 
ZAFERİ KUTLADILAR
U11 Ligi'nde İzmir şampiyonu olan Göztepe'nin U11 takımı, karşılaşma öncesi tribünleri dolaşarak zaferi kutladı. Minik futbolcuları alkış yağmuruna tutan taraftarlar, hep birlikte "Göz-Göz"çekti. Daha sonra kapalı tribüne çıkan minik futbolcular ağabeylerini büyük bir heyecanla izledi.

ÜÇLU ÇEKTİRDİ
Göztepe'nin eski amigosu İsmail Kocaoğlu'nun oğlu olan ve sarı kırmızılı renklere tutkusuyla bilinen ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, Kırklarelispor randevusunda takımını yalnız bırakmadı. Müsabaka öncesi oturduğu protokol tribününden kapalı tribündeki taraftarlara üçlü çektirip seyirciyi coşturan Kocaoğlu'na futbolseverler, büyük ilgi gösterdi.



VALİ MAÇI İZLEDİ
Göztepe-Kırklarelispor karşılaşmasında protokol tribününde maçı izleyenler arasında Başkan Mehmet Sepil'le birlikte İzmir Valisi Mustafa Topak, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, MHP Milletvekili adayı Senem Kılıç, CHP Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, CHP Milletvekili adayları Tuncay Özkan ve Tacettin Bayır da vardı.



 PRİM 100 BİN TL
Başkan Mehmet Sepil karşılaşma sonrası soyunma odasına inerek şampiyonluk primini 100'er bin TL olarak açıkladı. 23 kişilik kadroda yer alan tüm oyuncuların primden yararlanacağını belirten Sepil'i omuzlara alan futbolcular, "Büyük başkan tezahüratı" yaptı. Sarı kırmızılılar daha sonra teknik direktör Metin Diyadin'i omuzlara aldı.
 
GÖNDERMEYİ UNUTMADILAR
Göztepeli futbolcular, İzmir'de kendilerini 4-1 mağlup eden Bandırmasporlu futbolcuların maç sonrası soyunma odasındaki taktik tahtasına yazdıkları, "Şampiyonluk sardı 4-1 yanımızı" ifadesini unutmadılar. Sarı kırmızılılar, karşılaşma sonrası taktik tahtasına, "Şampiyonluk sarmış 4-1 yanımızı. Ban-Ban ciki ciki Ban-Ban" yazarak rakiplerine gönderme yaptı.
 
DİZİ OYUNCUSU KOCAOĞLU KUCAKLAŞTI
90 dakikanın bitiminde sahaya inen ünlü dizi ve tiyatro oyuncu Rıza Kocaoğlu, Göztepeli futbolcularla tek tek kucaklaştıktan sonra takımı kapalı tribününün önüne getirip hep birlikte "İsyan Marşı"nı söyletti. Futbolcular daha sonra bu maç için özel hazırlanan "Şampiyon Göztepe" yazılı tişörtleri giyerek, teknik heyetle birlikte taraftarları selamladı. Bu arada bir grup futbolcu, santra noktasına sarı kırmızılı bayrak dikti. 



GÜZELYALI'DA BÜYÜK COŞKU
Göztepeli taraftarların Atatürk Stadı'nda başlayan şampiyonluk coşkusu, kentin tüm cadde ve sokaklarından dalga dalga taşıp, Güzelyalı'ya ulaştı.
 
TRAFİĞİ KİLİTLEDİLER
Kırklarelispor maçından çıkan sarı kırmızılı taraftarlar, akın akın Güzelyalı semtine giderek burada marşlar ve tezahüratler eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Göztepe Köprüsü'nde ve çevresinde biriken ve trafiği kilitleyen binlerce futbolsever takım otobüsünü beklemeye başladı.
 
TİMUR'U ARACINDAN İNDİRDİLER
Takım otobüsünden önce Timur'un özel otomobiliyle geçtiğini gören futbolseverler, golcü oyuncunun önünü kesip araçtan indirdiler. Taraftarların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu futbolcu gruba üçlü çektirdikten sonra yoluna devam etti.
 
TAKIM OTOBÜSÜNDE HAYAL KIRIKLIĞI
Bu arada takım otobüsünün görünmesiyle köprünün üzerinde ve çevresinde meşalelerini yakıp tezahürata başlayan taraftarlar, aracı durdurduklarında futbolcuların otobüste olmadığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşadı. Şoförden teknik heyet ve oyuncuların stattan yakınlarının araçlarına ve taksilere binerek ayrıldıklarını öğrenen bazı taraftarların tepki gösterdiği gözlendi. Buna rağmen coşkularından bir şey kaybetmeyen sarı-kırmızılar, geç saatlere kadar kutlama yaptı. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali Osman 27 Nisan 2015 Pazartesi 08:48

Helal olsun tüm İzmire,Göztepeye.Şampiyonlukta emeği geçen başkana yöneticileer,hocamıza ,çalışanlara,futbolcularımıza ve tabiiki tüm taraftarlarımıza.Helal olsun.tebrikler.Yakışır Göztepemize...

Yorumu oyla      19      5  
Işık Dikicigil 27 Nisan 2015 Pazartesi 08:45

BİR ALTAYLI OLARAK TEBRİK EDİYORUM BÜTÜN İZMİR TAKIMLARINA ÜST LİGLERDE BAŞARILAR DİLİYORUM .

Yorumu oyla      18      7  
Oğulcan Cengiz 27 Nisan 2015 Pazartesi 08:29

Bir Bucasporlu olarak tüm Göztepeli kardeşlerimizi ve futbolcuları kutluyorum

Yorumu oyla      18      6  
İZMİR'Lİ 26 Nisan 2015 Pazar 23:45

Hela olsun Göz Göz.Başarılarını devamını dilerim.Aynı zamanda bütün İZMİR takımlarına da başarılar dilerim.

Yorumu oyla      17      6  
imam 26 Nisan 2015 Pazar 22:43

tebrikler

Yorumu oyla      17      5  
eskiizmirli 26 Nisan 2015 Pazar 20:41

aziz başkan maçtamıydı

Yorumu oyla      19      11  
Ozan 26 Nisan 2015 Pazar 18:19

İzmir'imizin gururu Şanlı Göztepe...

Yorumu oyla      26      6  
26 Nisan 2015 Pazar 18:04

2.ligde ki maça bile 40 bin kişi geliyor ama hala daha 15 bin lik stat yapmaya çalışıyorlar. en az 25 bin kişilik stat Fuar İzmir'in karşısına yapılmalı. monorayı da uzatırlar, mis gibi olur. İzmir futbolu artık gelişmeli.

Yorumu oyla      33      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka taraftarı evine veda etti!
Karşıyakalılar eski statlarına şampiyonluk kutlamaları gibi veda etti. ...
Başkan Sepil Bodrum'da kafe açtı
Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil dün işletmeciliğini Serkan Özcan ve ...
Karşıyaka'da antrenör baba kulübede oğlu sahada
Karşıyaka'nın salı günü oynanacağı Giresunspor maçında takımın atrenörü ...
 
Altınordu koptu gidiyor: Play-Off göründü!
PTT 1'inci Lig'de sahasında, Şanlıurfaspor'u 1-0 yenerek 5'te 5 yapan ...
Şampiyon Bal Spor'a coşkulu karşılama
Erkekler Voleybol 2nci Ligi'nden 1'inci Lig'e çıkmayı başaran Bornova ...
Karşıyaka teknik direktörü Tuyuran'ın apandisiti patladı
PTT 1'inci Lig'de sıkıntıları aşmaya çalışan Karşıyaka, bu sezon göreve ...
 
Altınordu’dan beşi bir yerde: 1-0
Müthiş bir form yakalayan İzmir ekibi, Şanlıurfaspor’u da Cengiz'in golüyle ...
Kaf-Kaf’ın play-off şansı mucizelere kaldı
PTT 1'inci Lig'de bu sezon takımın başına geçen üçüncü teknik direktör ...
İzmir’deki gençler maçında ambulans isyanı!
İzmir’de, Buca Belediye Gençlik Spor Kulübü ile Genç Karşıyakalılar Spor ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva