HABERLER>GÜNCEL
25 Kasım 2015 Çarşamba - 09:21

Gaziemir’de 24 Kasım ayıbı: Başkan uyardı, yardımcısı dövdü!

Gaziemir Belediyesi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği gecede olay çıktı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer bir öğretmene kafa atarak dişi ve burnunu kırdı. Öğretmenler olayı protesto ederken yemeği terk etti.

Gaziemir’de 24 Kasım ayıbı: Başkan uyardı, yardımcısı dövdü!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Öğretmenler Günü tüm Türkiye’de coşku ve sevinç ile kutlanırken Gaziemir’de olay çıktı. Gaziemir Belediyesi’nin bu özel gün için düzenlediği yemekli toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer bir öğretmene kafa atarak burnunu ve dişini kırdı.
 
Olay, İlçe Kaymakamı Yaşar Dönmez,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Usman ve onlarca öğretmenin bulunduğu bir ortamda yaşandı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, salonun kalabalık olması nedeniyle önce öğretmenleri uyardı.



Şenol, yüksek oranda gürültü nedeniyle kendi konuşmasını duyamadığını, öğretmenlerin anlayış göstermesini istedi. Öğretmenlere hitaben, “Birbirimizi dinlemek zorundayız” dedi. Oturduğu yerden öğretmenleri uyaran Şenol daha sonra salonda bulunan sunucu tarafından kürsüye ‘belediye başkanı ve ev sahibi’ olarak ikinci kez davet edildi. Şenol’un bu kez üslubu daha da sertleşti. Şenol, “Öğretmenler yine çok gürültü yapıyorsunuz. Bu kadar da olmaz. Birbirimizi dinlemek lazım.  Sizler eğitimci insanlarsınız. Biraz daha duyarlı olun. Böyle olmaz” ifadelerini kullandı.
 
Bunun üzerine salonda bulunan öğretmenler duruma tepki gösterdi. Şenol’un toplantının başından bu yana öğretmenlere kötü davrandığını ifade eden bazı eğitimciler duruma tepki gösterilmesini istedi. Öğretmenler daha sonra salonu terk etti ve Şenol kürsüdeyken salonun yarısı boşaldı.


 
KAVGA ÇIKTI
Başkan Şenol kürsüdeyken, dışarıya öğretmenler çıkarken bir anda kapının önü karıştı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncer toplantıda bulunan Birleşik Kamu-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Barış Düdü’ye kafa attı.



Düdü’ye, “Sen benim belediye başkanıma ‘terbiyesiz’ diyemezsin. Sen kimsin. Seni fena yaparım’ diyen Tuncer’in attığı kafa sonrası Düdü’nün dişi ve burnu kırıldı. Yüzü kanlar içinde salona gelen Düdü, Şenol kürsüdeyken mikrofona uzandı. Salona hitaben, “ Sayın başkan yanınızda getirdiğiniz itlerinize sahip çıkın. Burada öğretmenler hem azar işitiyor hem de dayak yiyor. Buna sessiz kalıyorsunuz” diye bağırdı.
 
İLÇE BAŞKANI DA TERK ETTİ
Öğretmenlerin mutlu ve güzel başlayan gecesi çıkan olaylar nedeniyle karışırken salonda bulunan CHP İlçe Başkanı Umut Tekin de salonu terk etti. Protokol masasından kalkan Tekin, “Ben de öğretmenim. Bu özel günde öğretmenlere yapılanları kabul edemem. Yapılan terbiyesizliktir. Burada duramam ve durumu protesto ediyorum” dedi. Tekin de yanındakilerle birlikte salondan ayrıldı.
 
ŞİKAYETÇİ OLDU
Öte yandan, Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer’in attığı kafa nedeniyle dişi kırılan ve burnu kanayan Düdü’ye müdahale edildi. Düdü, hastaneye kaldırılırken darp raporu aldı ve Tuncer’den şikayetçi oldu.
 

 
Türkiye'deki mültecilere AB yardımına onay
 
İzmir-Rodos arası dostluk köprüsü
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
25 Kasım 2015 Çarşamba 20:51

Hiç yakışmadı

Yorumu oyla      12      5  
24kasım 25 Kasım 2015 Çarşamba 18:00

eğer bu gaziemirde yaşıyorsan başkanınada saygı duymayı öğreniceksin tamam m.tnin yaptığı yanlış olabilir ama başkanımızıda kimseye yedirmeyiz!!!!!olay çıkarmaya gelmiş bi gurup ortada

Yorumu oyla      12      6  
GAZİEMİR CHP Lİ 25 Kasım 2015 Çarşamba 13:26

YAZIKLAR OLSUN NEDİR BU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARININ DURUMU.DÜN SARNIÇLI BUGÜN ANTEPLİ,SİZLER KENDİNİZİ DEV AYNASINDAMI GÖRÜYORSUNUZ.DAHA ÖNCELERİDE YAZDIM; ZOR BAŞKANIM VALLA BİLLA SENİN İŞİN ÇOK ZOR BU AHMAKLARLA.2019 ÇABUCAK GELSEDE SİZ VE SİZİN YÖNETİMİNDEN BU İLÇE KURTULUP Bİ NEFES ALSA. AMASIZ,FAKATSIZ DERHAL GÖREVDEN ALINIZ.

Yorumu oyla      18      6  
Öğretmen 25 Kasım 2015 Çarşamba 12:26

Haberin videolu içeriğinde Başkan'ın tavrı normaldi bir konuşma programı var ve kimse dinlemiyor resmen uğultu var. Ama Mehmet Tuncer'in tavrı kabul edilemez.

Yorumu oyla      18      6  
MESLEK KURULUŞUN NERDE 25 Kasım 2015 Çarşamba 10:54

EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞSAK ÖĞRETMENNLER GÜNÜNÜ KUTLAMAK.ONLARI ONURE ETMEK EN VERİMLİ ÖĞRETMENİ ÖDÜLLENDİRMEK,BELEDİYENİN GÖREVİ DEĞİL..BELEDİYE **JEST OLSUN**ONURE OLSUNLAR DİYE BU YEMEKLİ TOPLANTILARI YAPIYOR..BUNCA SAYILARI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ KURULUŞLARI *NE İŞ YAPAR DA ÖZEL GÜNLERİNİ ÜLKE CAPINDA YAPMAZ HAYIRLISI OLSUN.

Yorumu oyla      16      9  
EĞİTİMCİ 25 Kasım 2015 Çarşamba 10:19

Yazıklar olsun size, çete misiniz siz yahu?!Öğretmene kalkan eller kırılsın!

Yorumu oyla      32      8  
asıl izmirli 25 Kasım 2015 Çarşamba 09:54

hiç şarşırmadım valla

Yorumu oyla      31      7  
Işık Dikicigil 25 Kasım 2015 Çarşamba 09:31

YAZIKLAR OLSUN. BİZ AKP DİKTASINDAN BAHSEDERKEN. DURUM VAZİYETE BAK.

Yorumu oyla      32      7  
25 Kasım 2015 Çarşamba 07:48

657 ye göre Başkan yardımcısının memuriyetine son verilmesi gerekiyor.Böyle bir terbiyesizlik özelliklede şiddet içeriyorsa asla kabul edilemez

Yorumu oyla      33      11  
Mustafa Kufen 25 Kasım 2015 Çarşamba 00:05

Öğretmenlere, Chp'li bir belediye başkanının davranışı kabul edilemez. Hele ki belediye başkan yrdımcısının saldırısı affedilemez, bu cüreti nereden alıyorlar ! Chp bu adaylarını seçerken hiç mi araştırmaz. Yeter artık yeter bu kadar rezalet, bunlara kim dur diyecek. Bu partide dünya kadar iyi insanı harcadılar, yetmedi mi daha ! Bu şiddeti uygulayan, başkan ve yardımcısı tez elden Chp'den ihraç edilmeli.

Yorumu oyla      35      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cizre'deki operasyonlarda 1 komiser şehit
PKK'lı teröristlerin bir sivil personeli şehit ettiği saldırının ardından ...
İzmir'de yakalanan IŞİD'li Fransa'ya teslim edildi
Fransa'nın başkenti Paris'te IŞİD'in düzenlediği terör saldırılarından ...
Türkiye: Düşürülen uçağın Rus pilotları sağ
Ankara’daki güvenlik birimlerine göre, Türkiye-Suriye sınırında düşürülen ...
 
İzmir’de ‘kaçak otomobil motoru’ operasyonu
İzmir’de, yurt dışından kaçak olarak getirilen hurda lüks otomobil motorları ...
Flaş! Türkmen bölgesine iki cisim daha düştü!
Suriye sınırındaki Türkmen bölgesine iki cisim daha yanarak düştü! Düşen ...
İzmir’de memurlardan ‘Bayırbucak’ tepkisi
İzmir’de Memur- Sen üyeleri, Bayırbucak'ta Türkmenlere yönelik saldırılara ...
 
Fırat Çakıroğlu’nu ölüme götüren anlar kamerada!
İzmir’deki Ege Üniversitesi'nde, Ülkü Ocakları'nın Ege Üniversitesi sorumlusu ...
Flaş İddia: Düşen uçağın pilotlarından biri öldü
Suriye sınırında, sınır ihlali yaptığı belirtilen Su 24 tipi Rus savaş ...
Flaş! Genelkurmay ihlallerin radar izini paylaştı
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında düşürülen savaş uçağı ile ilgili ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva