HABERLER>EKONOMİ
30 Eylül 2014 Salı - 10:41

Flaş! Elektriğe ve doğalgaza büyük zam

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekim ayından geçerli olmak üzere doğalgaz ve elektrik fiyatlarına yüzde 9 zam yapılacağını açıkladı.

Flaş! Elektriğe ve doğalgaza büyük zam

ANKARA - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında artışa gidilip gidilmeyeceğine yönelik gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
Türkiye'nin son 24 aydır herhangi bir fiyat artışına gitmediğini dile getiren Taner Yıldız, oluşan maliyet artışının yerli kaynaklarla telafi edilmeye çalışıldığını söyledi.
 
Bakan Yıldız, "Ancak bu yıl içerisinde su rejimindeki düzensizlikler ve yağış azlığı bizi bunları dengeleyemeyecek bir noktaya getirmiş bulunuyor. Hem elektrik hem doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla, ekim, kasım ve aralık aylarını içermek kaydıyla, yüzde 9'luk fiyat artışına gidiyoruz" diye konuştu.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
eğitimde ülke nereye gidiyor 1 Ekim 2014 Çarşamba 10:32

ülkenin her eksiğini hallettiniz,sıra buna geldi,bravo diyorum,her yerde ilahiyet fakültesi,her yerde imam hatip ortaokulu ve lisesi var,her yerde cami yapılıyor,ülkede okuldan çok cami var,ülke nereye gidiyor bu halkın silkelenip kendine sorması lazım,camiye karşı değiliz ama laik normal eğitimde bir sürü halledilmeyen derslik,öğretmen,okulların bütçe sorunu,okulların depreme ne kadar dayanaklı oldukları bile bilinmezken,eğitimde halledilmeyen büyük problemler dururken varken boyuna sadece dini ağırlıklı eğitime kayılması halkta neden dikkati çekmiyor,devlet denetiminde kuran kursları var bir o kadar da merdiven altı denetimsiz var,ilkokullara bile mescit açıldı, reişt olmayan kendi insiyatifiyle karar verme yetisi olmayan ve hukuki işlemleri velisi vasıtasıyla yapan çoçuklara başörtüsü getirildi,ortaokulluya bile başörtüsü getirildi,çoçuklar normal okullarda fiziki yersizlik yüzünden sabah öğlen ikili eğitim görüyor,sabah çoçuklar sabah saat altı da ezanla kalkıyor,sınıflar en az 30 40 kişilik 50 60 kişilik sınıflar var,ülkenin kaynakları din referanslı eğitim harcamalarına gidiyor,dini eğitimi en kötü şartta evde aile çoçuğuna verebilir,ama beşeri ilimleri normal laik eğitimi okullarda vermek zorundasınız,ülke büyük bir hızla bir yol ayrımına gidiyor,halkımızın bu gerçekleri silkenerek görmesi ve ona göre değerlendirmesi zamanı geldi geçiyor bile.........

Yorumu oyla      13      5  
Yorumcu 1 Ekim 2014 Çarşamba 06:25

Sayın AKP il yöneticilerinin bu zammı değerlendirerek hemen geri alınması için Ankara ile temasa geçmesini bekliyorum.İşte o zaman gerçekten birşeylere inancımız kalır.

Yorumu oyla      11      5  
Yorumcu 1 Ekim 2014 Çarşamba 06:25

Sayın AKP il yöneticilerinin bu zammı değerlendirerek hemen geri alınması için Ankara ile temasa geçmesini bekliyorum.İşte o zaman gerçekten birşeylere inancımız kalır.

Yorumu oyla      11      5  
TC. Öz Vatandaş. 30 Eylül 2014 Salı 20:12

Emekliye % kaç zam verdiniz de utanmadan Elektriğe ve doğalgaz'a % 9 zam yapıyorsunuz, bizlere geldimi bütçe hazretleri müsait değil ama Ülkeme getirdiğiniz 2 milyonu aşkın Suriyelilere açın muslukları yesin içsin yan gelip yatsınlar, makarnacı bulgurcunuza bol keseden dağıtın sonrada bütçe bu yükü kaldırmaz diye bize bindirin zammı. Sahi siz kul hakkı yiyerek nasıl Müslümanız diyebiliyorsunuz a iblis takımı. Sahi Megaköylü klavyaşör kardeşim çıkıp iki satır yazıversene bu konu hakkında. Bakıyorum AKP yandaşları hepiniz tam siper araziye uydunuz, başka zaman olsa methiyeler döşerdiniz partinize.

Yorumu oyla      14      5  
makarnacı 30 Eylül 2014 Salı 18:58

az yapmışlar yüzde elli yapsalardı,makarnacı kömürcülere ucu dokunmaz onlar nasıl olsa bizim sırtımızdan avantadan ısınıyorlar yiyiyor içiyorlar,bakın bir tane makarnacıdan tepki var mı,olmaz çünkü adam bedava geçiniyor sonra gidiyor akp ye oyunu veriyor ve göbeğini kaşıyor,dürüst vatandaş çalışsın bu gemi birgün duvara çarpacak ama onunda günü ve saati var o saatte yaklaşıyor,çok az zaman kaldı......

Yorumu oyla      14      5  
bucalı 30 Eylül 2014 Salı 17:35

İnsanların ihtiyaçlarından faydalanmasını nasıl iyi beceriyorlar. Kış kapıya dayandı elektrik ve doğalgaza zam tebrikler t.c hükümeti

Yorumu oyla      14      5  
30 Eylül 2014 Salı 16:39

Yüzde9 az yapın yüzde20 bişeye benzesin beter olun

Yorumu oyla      15      5  
GAZİEMİR 30 Eylül 2014 Salı 14:23

Bu millet bu hükümeti seçmişse söylenecek söz yoktur. Elektriğe, doğalgaza, carta curta yaptığınız zamları maaşlarımızda da görmek isteriz.

Yorumu oyla      21      6  
davut 30 Eylül 2014 Salı 14:20

Yeni Türkiye'ye eski fiyatlı elektrik ve doğalgaz yakışmazdı zaten.Bunları da Yeni Türkiye ye göre ayarlamak lazımdı. Durmak yok yolmaya devam :)

Yorumu oyla      20      6  
30 Eylül 2014 Salı 13:54

zam yüzde 9 dan daha fazla. birim fiyat arttığı için vergilerde artacak ve fiyatlarda katlanacak.

Yorumu oyla      22      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Torbadan rekabet çıktı: İTO’yla EİB’in milyonluk yarışı
Torba Yasa ile odaların gelirlerine ihracatçı birlikleri de ortak olurken, ...
EBSO’da gergin meclis: Taşınma çıkmazı!
Ege Bölgesi Sanayi Odası'na 10 yıl önce İzmir Atatürk Organize Sanayi ...
Bakan Zeybekçi dolarda güven verdi!
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kurdaki dalgalanmanın endişe verici olmadığını söyledi.
 
Mövenpick Hotel İzmir'den bayram indirimi
Ege Denizi'nin nefes kesen manzarasına hakim konumda yer alan Mövenpick ...
İZKA’da başkanlar kapıştı: Demirtaş Mutlu’ya karşı!
Kalkınma Bakanlığı’nın İzmir Kalkınma Ajansı’na 3 yıldır mali destek vermemesi ...
İzmir'de kış öncesi doğalgaza zam
İZMİRGAZ'ın doğalgaz dağıtım bölgesi için yeni sistem kullanım bedelleri ...
 
Liman ve lojistik sektörü Aliağa’da buluşuyor
İzmir'in Sanayi ve Deniz Ticaret kenti Aliağa, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği ...
Gıdada yaprak dökümü: Bir dev daha satılıyor
İzmir'deki gıda markalarında yaprak dökümü devam ediyor. Özsüt ve Tukaş ...
İzmir’in rüyasını İstanbul kaptı!
İzmir'in 2004 yılından bu yana istediği kruvaziyer turizminde home port ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva