HABERLER>POLİTİKA
26 Ekim 2014 Pazar - 10:26

Erdoğan'ın özel danışmanı Yıldırım: Önceliğim İzmir

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir’in ihtiyaçları ve İzmirlilerin öncelikleri doğrultusunda hız kesmeden tam performans çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Her zaman önceliğin İzmir olduğuna dikkat çeken Yıldırım, “Durmak yok, İzmir için yola devam” dedi.

Erdoğan ın özel danışmanı Yıldırım: Önceliğim İzmir

İZMİR - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “İzmir benim için çok önemli. Bunu İzmirli hemşehrilerim bilirler. Onlarla aramızda güçlü bir gönül bağı var’ diye konuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı sonrasında İzmir’e daha az geldiği yönündeki iddiaları yanıtlayan Yıldırım, “İzmirli hemşehrilerim bize böyle sitem ediyorsa ‘sitem sevgiden doğar’ deyip, ‘ne mutlu’ deriz. Ancak farklı tartışma gündemleri ortaya atılıyorsa görünmekten ziyade İzmir için neler yaptığımızı konuşmak daha gerçekçi ve yerinde olur” şeklinde konuştu.

AÇILIŞLAR YAKINDA
Gereksiz tartışmalar içerisinde kaybedecek zaman olmadığını dile getiren Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; ‘İzmir’e sık gelip gitmem değil, İzmir için yaptıklarımız, yapacaklarımız daha önemli. Yapılacak çok iş, atılacak çok adım var. Gündemimizde İzmir hep en önde. Doğusuyla batısıyla kuzeyi ve güneyiyle tüm Türkiye’deki vatandaşlarımız gibi İzmirli hemşehrilerim de beni icraatlarımdan bilirler. Yapacağımı söyler, söylediğimi yaparım. Olmayacak bir şeyi dile getirmem. Ne söz verdiysek onları yapıyoruz. Projelerin çoğunda adım adım sona yaklaşıyoruz. Açılışları kısmetse güzel İzmirlilerle birlikte yapacağız. Şimdiden herkesi davet ediyorum”.

“YOĞUNLUK VAR AMA ÖNCELİK İZMİR’İN”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Danışmanlığı görevi nedeniyle de son dönemde yoğunluk yaşadığını hatırlatan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ancak ben İzmir Milletvekiliyim. İzmirli hemşehrilerim bana ve partime güvenini İzmir’de de ortaya koydu. Bu nedenle ne yapılırsa yapılsın, nerede olursam olayım öncelik İzmir’in. Geçtiğimiz hafta Ekrem Demirtaş başkanlığındaki İzmir Ticaret Odası (İTO) heyeti ile bir araya geldik. Hazırladıkları raporları sundular. Konu İzmir olunca ve konuklar İzmir’den gelince her şartta, hatta hükümet nezdinde elimden gelenleri yapacağımı kaydettim. Bu şimdiye kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak”.

“PROJELERDE SONA GELİYORUZ”
Genel seçimler sırasında ortaya konulan projelerin çoğunda adım adım sona gelindiğine vurgu yapan Yıldırım, “Her proje ile ilgili gün gün rapor alıyorum. Çoğunda sona yaklaşıldı. İzmirli hemşehrilerimle kısa süre sonra açılıştan açılışa koşacağız” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
27 Ekim 2014 Pazartesi 10:35

ne açılışlarıymış bunlar ya ? restoran mı açacaklar yoksa internet kafe mi ? son günlerde konuşulan sadece konak tüneli, o da ulaşım sorununa sadece bir bölge açısından çare olacak. ya izmirdeki diğer bölgeler.

Yorumu oyla      14      5  
İZMİR'Lİ 27 Ekim 2014 Pazartesi 09:25

İzmir'in de Manisa ile aynı kapsamda teşvik kapsamına alınması,Buca,Otogar metroları,Kadifekale tüp geçit,Çandarlı limanı,Liman bölgesinin restorasyonu,Kentsel dönüşümde icraat,Körfez temizliği için ÇED raporunun onaylanmasına ilişkin çözümleri ve sonuçları görmediğimiz sürece size asla güven duyamaz ve destek veremeyiz.Hele bunları yapın,sonrasında İzmir'liler takdir hakkını kullanmasını iyi bilirler.

Yorumu oyla      16      5  
TC misafir 26 Ekim 2014 Pazar 20:19

Yaptığın tek iş kadifekalenin altını oymak oldu Halkapınar-Otogar arası hattan hala ses yok yapacağınız iş de Pamukova'ya benzemesin.

Yorumu oyla      21      9  
Siz İzmir Milletvekili mi idiniz? 26 Ekim 2014 Pazar 20:05

Doğru Yahuuu . Tüüüh unutmuşum.

Yorumu oyla      20      7  
adem 26 Ekim 2014 Pazar 20:00

adamsın başkan

Yorumu oyla      14      16  
kvncozsy 26 Ekim 2014 Pazar 18:44

yahu durmak yok yola devam,Önecilik izmir diyor sonrada söz verdiği hiç bir şeyi yapmıyor . Destekçileride burada olumlu şeyler yazıyor. bu ne perhiz ,bu ne lahana turşusu!

Yorumu oyla      22      9  
BAYRAKLI SEVDALISI 26 Ekim 2014 Pazar 17:24

BAYRAKLI İÇİN HASTANE OLMASSA OLMAZIMIZDIR BAŞLAYIN

Yorumu oyla      13      6  
26 Ekim 2014 Pazar 15:46

haftaya çandarlı limanı, öbür hafta bayraklı şehir hastanesinin açılışlarına herkes davetlidir :))) ne ibb den hayır var ne de bakanlıklardan, izmir vekillerinden. bir tanesinin bile izmirle alakaları yok. izmir e yapılacak en hayırlı iş manisa yla olan teşvik adeletsizliğinin ortadan kalkmasıdır. bir de istemezükçü tayfasını yok edeceksin :)))

Yorumu oyla      17      13  
l'gavur de İzmir 26 Ekim 2014 Pazar 14:33

Yahu madem İzmir önceliğin, fazla bir şey istemiyoruz, şu TCDD külüstür trenlerini İzban hattına sokmayın deyiver de, onun yerine İzban daha sık çalışsın. bir cümle, sonra unut İzmir'i. Daha doğrusu gölge etme yeter.

Yorumu oyla      26      8  
Tülin bal 26 Ekim 2014 Pazar 13:05

Sayın binali yıldırım İzmir"in inciraltını kazanması için lütfen devreyte girin..Yoksa belediye ve bakanlığın inatları yüzünden moloz yığınlarına dönen değersiz topraklarımız,yok fiyatlarına arsa tefecilerinin elinde eriyecek.Destek olun..

Yorumu oyla      14      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'PYD'nin tezgahı, tuzağı bozulacak
Türkiye'nin sınırlarında bir oyun oynandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
Başkan Soyer'den AK Partili Nişancıya sert yanıt!
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı’nın ...
Erdoğan'ın HSYK'ya atadığı isimler belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HSYK'ya 4 ismi atadı.
 
Başbakan Davutoğlu’ndan ‘Milli aşı’ açıklaması
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Aşı geliştirmeyle yüzde 100 milli bir aşı sektörü, ...
AK Parti İzmir’de ‘koordinatör’ mesaisi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü, ...
Mahçupyan Başbakan Davutoğlu'nun A Takımı'nda
Akil İnsanlar Heyeti'nde de yer alan gazeteci-yazar Etyen Mahçupyan, Başbakan ...
 
CHP’li Vekil’den ‘cami’ çıkışı: Arsamı bağışlayacağım…
CHP İstanbul Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyon Üyesi Mahmut ...
Güler: Görevimiz karşı devrimi püskürtmek!
Eğitim – İş şube başkanları CHP’li Güleri Meclis’te makamında ziyaret ...
İzmir'in 22 başkanından Kocaoğlu'na destek deklarasyonu
İzmir’in yirmi iki ilçe belediye başkanı Narlıdere Belediyesinde bir araya ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva