HABERLER>EKONOMİ
31 Ekim 2014 Cuma - 11:27

EGİAD’ta Başkan Kaya yeniden aday

Ege Genç İşadamları Derneği'nin 8 Kasım'daki seçimlerinde yeniden aday olan Başkan Seda Kaya, aday yönetim kurulu üyelerini ve projelerini açıkladı. 25. yıla özel projeler hazırladıklarını belirten Kaya, Kültürpark'tan sonra Kordon raporunu da hazırlayacaklarını söyledi.

EGİAD’ta Başkan Kaya yeniden aday

Sinan DOĞAN/EGEDESONSÖZ - Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, 13. dönemde de başkanlığa aday oldu.

Geçtiğimiz dönem Kenan Doğan'ın listesi ile yarışan Kaya'nın karşısına bu seçimlerde rakip çıkması beklenmiyor. 8 Kasım'da Swissotel Büyük Efes'te yapılacak genel kurul öncesi Karaca Otel'de düzenlenen basın toplantısı düzenleyen Kaya, Takım 13'ün projelerini ve 13. dönem aday yönetim kurulu üyelerini açıkladı.



Kaya'nın 22 kişilik yeni dönem aday yönetim kurulu üyeleri Ahu Salgar Kanat, Ali Barçın, Anıl Yüksel Gül, Alper Koçak, Aydın Buğra İlter, Cenk Öztap, Ceren Sertdemir, Didem Veryeri, Emre Tüjümet, Gökçe Baysak, Gökmen Ulusoy, Mustafa Aslan, Mutlu Can Günel, Onur Gözümoğulları, Övünç Emre, Özgür Kılınçlar, Serkan İpek, Uğur Altuğ, Vefa Reşat Moral, Yağız Serter, Zehra Demirakça oldu.

YÖNETİMİN YARISI YENİLENİYOR
Kaya, yarısını yenilediği yeni yönetimi ile daha birçok projeye imza atacaklarını kaydetti. Kaya, toplam 22 kişilik yeni yönetimde 11 kişinin yine görevini sürdüreceğini belirterek, bir önceki seçimlerde söz verdikleri 12 projeyi tamamladıklarını söyledi. Kaya,  Koşan Genç İşadamı Anıtı ile beraaber tüm projeleri hayata geçireceklerini vurguladı. Kaya, “Bugün 600 üyesi ve 50 bin çalışan olan derneğimizin yeni yönetimdeki en önemli işi Arama Konferansı düzenlemek olacak. Bu konferans ile önümüzdeki 25 yılın stratejisini oluşturmak istiyoruz. Ayrıca kulüp binası için de bu dönem çalışacağız” dedi.



25. YIL PROJELERİ
EGİAD'ın 2015 yılında 25. yılını kutlayacağını belirten Kaya, seçimlerde başka bir liste çıkmadığını belirterek, "Biz 600 kişilik aileyiz. Aktif çalışan 200 arkadaşlarımız var. Tüm arkadaşlarımızla güç birliği şeklinde çalışıyoruz. EGİAD bu, her zaman sürprizler olur" şeklinde konuştu.

25. yıla özel çok farklı projelerinin olacağını vurgulayan Kaya, yeni çalışma dönemindeki projeleri hakkında şu bilgileri verdi: "12. dönemde sektör toplantılarını başlatmıştık. Yeni dönemde bu toplantıları daha detaylı şekilde planlıyoruz. Üniversite öğrencileri başta olmak üzere parlak fikri olanları destekleyeceğiz. Özgün fikir ve projelere kavuşma imkanı bulacağız. EGİAD Uluslararası projesi ile yurtdışı temsillerini daha aktif olarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz. KOBİ danışmanlık birimini hayata geçireceğiz. Ar-ge&Yenilik ve İş Geliştirme Merkezi ile üyelerimiz üniversite-sanayi işbirliğini geliştirecek. Ticaret Köprüsü ile üyelerin birbirleriyle ticaret hacmini geliştirmeyi hedefliyoruz. Kent raporlarına devam edeceğiz. Kültürpark'tan sonra Kordon raporumuz en kısa sürede açıklanacak. Bizim Çocuklarımız projesi ile İzmir çevresi okullardaki ihtiyaçları tespit edip gidermeyi amaçlıyoruz."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bahattin 31 Ekim 2014 Cuma 15:54

Hazırladıkları ancak komedi olarak tanımlanabilecek, vizyonsuzluk akan Kültürpark raporunu okudum. İnternetten aşırma baştan savma bilgilerin olduğu şeye ne kadar rapor denilirse artık. Bence hiç zahmet edip Kordon için rapor hazırlamaya uğraşmayıp enerjilerini başka işlere harcasınlar.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
FED altını yere serdi: 4 yılın en düşüğü
Fed kararlarının ardından altında düşüş durmuyor. Altın ons başına 1167 ...
TOMA bombası: Katmerciler’e İzmir’den büyük rakip!
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün TOMA ihalelerini kazanan İzmirli Katmerciler'e ...
Moody’s Türkiye'ye geliyor
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, 5 Kasım'da, İstanbul’da, ...
 
Gökdelen tartışması: İZKA Başkanı Yeşil’den Dağ’a jet yanıt
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın gündeme getirdiği Karşıyaka’daki ...
AKGİAD’dan Vali Toprak’a ziyaret
Alüminyum Koruma Kapatma Gölgelendirme Üreticileri ve İşadamları Derneği ...
İzmir evlerinde 3 boyutlu duvar dönemi!
İzmir’e yeni yeni uygulanmaya başlayan 3 boyutlu duvar teknolojisi modern ...
 
Ege’de 500 milyonluk teşvik ‘rüzgarı’
Ekonomi Bakanlığı’nın verdiği yatırım teşviklerinde aslan payını rüzgar ...
Liman raporu: Alsancak irtifa kaybediyor!
İzmir'de Alsancak Limanı'nın geleceği tartışılırken, limandaki kan kaybı ...
İTO Sicilya'da ofis kuruyor
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ve Sicilya’nın ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva