HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Şubat 2013 Cuma - 10:38

Dündar açıkladı: CHP'nin İzmir ve İstanbul adayları

Uğur Dündar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’yla yaptığı sohbetin detaylarını köşesine taşıdı. Dündar, Kılıçdaroğlu’nun kafasındaki büyükşehir adaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Dündar açıkladı: CHP nin İzmir ve İstanbul adayları

İZMİR – Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla yaptığı sohbeti köşesine taşıdı. Dündar, ‘CHP İstanbul, Ankara ve İzmir’de kimleri aday gösterecek?’ başlıklı yazısında ‘kapıdaki’ yerel seçim öncesi Kılıçdaroğlu’nun kafasındaki isimleri kamuoyuyla paylaştı.

İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kesin olarak yeniden aday gösterileceğini ifade eden Dündar’ın, Kılıçdaroğlu ile sohbetinden izlenimi, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da adaylığının kesin olduğu yönünde...

Dündar yazısında şu ifadelere yer verdi: “Hemen belirteyim, İzmir’de kimse boş yere heveslenmesin! Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile yola devam edilecek. Kılıçdaroğlu tüm İzmirliler gibi Aziz Kocaoğlu’nun açılan davalarda mağdur edildiğine ve yaratılmak istenilen izlenimin aksine, büyük işler başardığına inanıyor. Kamuoyu yoklamalarının da bu görüşünü desteklediğini söylüyor. Kocaoğlu’nun yeri garanti ama bazı ilçe belediye başkanlarının değil! Sorunlu ilçelerde aday değişikliğine gidilecek, başarılı olanlar yeniden aday gösterilecek”
 
ANKARA’DA SÜRPİZ OLABİLİR, İSTANBUL ADAYI SARIGÜL!
Dündar’ın yazısında CHP İstanbul ve Ankara adayları konusundaki son durum ise şöyle belirtiliyor: “Ankara’ya gelince…Henüz biri isim belirlenmemiş. Bazı isimler var ama, biri üzerinde karar kılınamamış. CHP Başkentte sürpriz bir isimle seçmenin karşısına çıkabilir!
Kılıçdaroğlu’na kamuoyunun cevabını merak ettiği o soruyu yönelttim. ‘Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayınız olacak mı?’ diye sordum.
Güldü... ‘Öncelikle Sayın Sarıgül’ün partimize üye olması gerekiyor. Kendisi ben gelirsem 5 bin kişiyle gelirim diyor. Hay hay gelsin 10 bin kişiyle gelirse daha çok seviniriz. Ben önceden açıkladım. ‘Her adayla ilgili olara bir kamuoyu yoklaması yapacağız’ dedim. Sayın Sargül bu yoklamalarda hep önde çıkıyor. Ayrıca parti örgütümüzde bir eğilim yoklaması yapacağımızı da söyledim. Burada da bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ama öncelikle Sayın Sarıgül’ü partimizde üye olarak görmek istiyoruz’ dedi…
CHP Genel Başkanı’na “Peki bu cevabınızdan yola çıkarak, Mustafa Sargül CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayıdır diyebilir miyiz?” dediğimde “Hayır kesinleşmiş bir durum yok” cevabını aldım.
O halde tahminimi söyleyeyim: Eğer bir son dakika sürprizi olmazsa Sarıgül CHP’nin İstanbul adayıdır. İstanbul ile ilgili son bir not: Kılıçdaroğlu’na göre İstanbul’da AKP ile CHP arasındaki fark. 4 puana inmiş durumda.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 37 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
partılı 22 Aralık 2013 Pazar 11:20

dikiliye bakın dıkılıye osman ozguven yargılandı ceza aldı ısvece kactı amamaa affettı akp chp onu aday adayı yaptı bakalım aday yapacakmı.

Yorumu oyla      11      7  
hakan 19 Aralık 2013 Perşembe 02:54

aziz kocaoglu gecen secimler yapildiginda ucyol f.altay arasi metroyu bitirecegi sozunu vermisti sozunde durmadi metro halen devam ediyor 8 yil oldu bitmedi. oy vermeyecegim

Yorumu oyla      25      8  
rıza.kenan 8 Aralık 2013 Pazar 10:26

sevgili yorumcular sizler kendinizi ne zannediyorsunuz vatan elden gidiyor pkk ile işler yolunda siz cıkmışsınız yok kaldrım yok gemi bu ülkenin çivisi cıkmış siz gemi çürümüş diyorsunz biliyorsanız işi buyrun siz yabın

Yorumu oyla      13      17  
dündar lodosaaaaa 27 Şubat 2013 Çarşamba 02:17

sevgili dündar istanbulda akparti ile cehepe arasındaki fark 4 puan demişsin. ben sana bir şey diyeyim. sen son genel seçimde biz sana bolca fosfor takviyesi yapmıştık. anlaşılan o ki tekrar sahilde balık yedirmemiz gerekiyor. fosfor eksikliği tekrar başlamış.

Yorumu oyla      23      9  
26 Şubat 2013 Salı 13:47

Sosyal ve Eşitligi savunan ve yıllarca bunu sırtında taşıyan Cumhuriyet Halk Partisinin İzmir Büyük Şehir Belediyesi, Chp'ye hiç yakışmıcak,işçi ve emekçilerin hiç bir hazırlıgı ve haberi olmadan yaptıgı işten cıkarma eylemlerini KINIYORUM!!! Aldıgı kararlar SOSYAL DEMOKRATLIGIMA,uymadıgı için oyum ADALET VE KALKINMA PARTİSİNE

Yorumu oyla      37      14  
26 Şubat 2013 Salı 12:01

İZMİRDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMETLERİNDEN HİÇDE MEMNUN DEĞİLİM HELE DENİZULAŞIMI TAM BİR ARAPSAÇI GEMİLER BAKIMSIZ BIRAKILMIŞ İZDENİZ ASLA BU İŞİ BAŞARAMAZ İZDENİZ KURULDUĞUNDA BELEDİYENİN KAÇ GEMİSİ VARDI ŞİMDİ KAÇ GEMİSİ KALDI ASLA CHP YE OY YOK

Yorumu oyla      41      17  
25 Şubat 2013 Pazartesi 19:18

chp sinin üyesiyim işçileri işten atan başkana oy yok oyum yüksel çakmur aday olursa chp yoksa oyum akp ye

Yorumu oyla      36      12  
ahmet 24 Şubat 2013 Pazar 21:29

sayın aziz başkan eger kadrosunu ve gül şeneri görevden alıp yeni kadro alt yapısı saglam vizyonu olan kadro kurmassa işi gerçekten çok zor izmiri sanki gül şener yönetiyor önce bunlardan kurtulması lazım gerisi kendiliginden gelecektir

Yorumu oyla      33      9  
ahmet k 23 Şubat 2013 Cumartesi 19:41

aziz başkan %60 minimum

Yorumu oyla      21      34  
ersin 23 Şubat 2013 Cumartesi 14:03

PARTİZAN BEY, AZİZ KOCAOĞLU ADAY OLURSA SEN OY VERMEZSİN OLUR BİTER.BENDE İDDİA EDİYORUM ANCAK AZİZ KOCAOĞLU İLE CHP BÜYÜK FARK YAPAR.HODRİ MEYDAN HERKESE.

Yorumu oyla      25      39  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova’da ‘Komşu’ coşkusu
Farklı kültürlerden müzisyenlerle ortak müzik çalışmaları yaparak başta ...
İzmir’in ulaşımına uluslararası övgü
Merkezi Brüksel’de bulunan Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği’nin ...
Başkan’dan gündeme bakış ve ‘2 Mart’ daveti
Gaziemir'deki yeni fuar alının temel atma törenini 2 Mart 2012'de yapacaklarını ...
 
Özfatura 2014'ün falına baktı: Kocaoğlu aday olursa…
Kentte iki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Burhan Özfatura, ...
Başkan Tartan’dan ‘hoş geldin’ ziyareti
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yeni doğan bebekleri evinde ziyaret ...
CHP’den ‘De Jongh’ isyanı: Peşkeş ve katliam!
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ...
 
Uzundere’de önemli karar: Konut satmak yasak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin TOKİ’den aldığı ve Kadifakale’den gelen ...
Çiğlili kadınlara sağlık brifingi
Çiğli Belediyesi, kadın hastalıkları ve sağlığı konusunda yıllardır yürüttüğü ...
Başkan Şenol’dan ‘Çernobil’ isyanı: Burada bir dolap var!
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçedeki radyoaktif atıklı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva