HABERLER>POLİTİKA
25 Ocak 2015 Pazar - 21:13

Delican’dan kongre için çağrı: Fire vermeden…

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican 31 Ocak’taki il kongresi için delegelere katılım çağrısı yaptı. Delican, “Mutlaka ve mutlaka tüm delegeler sandığa gelip oy kullansınlar. İzmir’in gücünü göstermek için herkesin fire vermeden oy kullanması lazım. Bu 3 yılda bir gelen bir süreçtir. Birlik, beraberliğimizi kardeşliğimizi göstermeliyiz” dedi.

Delican’dan kongre için çağrı: Fire vermeden…

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Genel seçimler öncesi ilçe kongrelerini tamamlayarak çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatı 31 Ocak’taki il kongresi öncesinde il delegeleriyle bir araya geldi.

- DELİCAN MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Kaya Termal Otel’de gerçekleşen toplantıya İzmir Milletvekilleri, Denizli Milletvekili İzmir İl Koordinatörü Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İl yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.



FİRE VERMEDEN OY KULLANILMASI LAZIM
İl Başkanı Bülent Delican’dan 31 Ocak’ta yapılacak il kongresi için tüm delegelere fire vermeden katılım çağrısı geldi. Delican, “Sizlere çok değerli ailem diyorum. Bizim gibi Türkiye’nin her metrekaresinde mazlumların sesini temsil eden bir partinin mensubu olarak ne kadar övünsek azdır. Sizler parti üyelerini temsilcilerisiniz. O sorumlulukların bilincinde olarak, omzundaki yükle cumartesi günü sandığa gideceksiniz. Şimdiden oyların hayırlı uğurlu olmasını Türkiye’ye hayır getirmesini diliyorum.  Sayın başbakanım Ankara ziyaretimde İzmir’le ilgili çeşitli sorular sordu. Başarılı sonuçlara alacağımızı iletti. 31 Ocak’ta çok güzel müjdelerle geleceğini söyledi. İnşallah bu seçim bizlere çok daha fazla milletvekili kazandıracak. Daha öncesinde sizlerden bir şey istiyorum. Şu an vekillerimizle çok büyük bir uyum içinde çalıştık. Teşkilatımıza her konuda destek oldular. Çaba gösterdiler. Bizi daha fazla çalışmamız için motive ettiler. İzmir’den hem bakanlar çıkacak hem de daha fazla milletvekili çıkacak. İnandığımız bir davamız var. Bu dava uğruna çok büyük hizmetler verdik. İzmir’de daha fazla nasıl başarılı olabiliriz diye anket çalışması yapıyoruz. Hangi katkıları koyabiliriz, hangi formülleri üretebiliriz diye bir firmayla da konuşuyoruz. Partimizde kan değişimi süreci yaşandı. Ben bayrağı eski il başkanımız Ömer Cihat Akay’dan alırken cumhurbaşkanımız o zamanki başbakanımız bana ‘Bülent İzmir’de gönüllere gireceksin’ dedi. Ama algı duvarları örüyorlar. İşleri güçleri fitne fesat olan insanlar bizim halkımızla bütünleşmemizi istiyorlar. Bu kumdan duvarları darmadağın edeceğiz. 2015 seçimlerinde İzmir’de bunu başarmış olacağız. Sizden özellikle isteğim kongremizde İzmir’in ateşini Türkiye’ye gösterelim. Bu teşkilatın canla başla nasıl çalıştığını gösterelim. İzmir her zaman güzel kongreler yapmıştır. Bu zincire bir halka daha ekleyelim. Türkiye’de çalışmaları tetikleyecek bir hamle yapalım.  İl başkanları toplatışında İzmir özenle takip edilen bir yer. Kongremizi hıncahınç yaparsak İstanbul ve Ankara’da ses getirecek. Mutlaka ve mutlaka tüm delegeler sandığa gelip oy kullansınlar. İzmir’in gücünü göstermek için herkesin fire vermeden oy kullanması lazım. Bu 3 yılda bir gelen bir süreçtir. Birlik, beraberliğimizi kardeşliğimizi göstermeliyiz. 31 Ocak’ta sizleri coşkulu bir kalabalıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı.  

       
 
ÖZGÜVEN VURGUSU
İzmir Milletvekili Mehmet Saim Tekelioğlu genel seçimleri kastederek salondaki kalabalığın kendisine 2002, 2007, 2011’i hatırlattığını söyledi. Tekelioğlu, “Biz bir büyük davanın insanları olarak çok önemli işler yaptık. Türkiye’yi nerden alıp nereye getirdiğimiz ortada. Daha yapacak çok işimiz var. Kara yolları, demir yolları pek çok alan işler yaptık. AK Parti genel başkanıyla tüm kadrolarıyla Türkiye’de özgüveni sağladık. Dünyaya, hadiselere, muhataplarınızla özgüvenle konuşmak bizim için önemlidir. Zor dönemleri başarılı atlatmış bir partiyiz. Nice darbe teşebbüslerini atlattık. Son olarak cumhurbaşkanımıza kumpaslar kuruldu. Paralel yapı olmadık işlere kalktı. Özgüven bize çok büyük işler yaptırdı. Sizler bu özgüvenin bir parçası olarak bu partiye çok önemli işler yaptınız. Bir partinin herhangi bir organında aksama varsa bu kan kaybına yol açar. Bu telafi edilmezse daha büyük zararlar gelebilir. Ana kadememizle ve diğer kadrolarımızla biz AK Partiyiz. Bunun kıymetini bilmeliyiz” diye konuştu.

AK PARTİ’YE DÜŞMANLIK TÜRKİYE’YE DÜŞMANLIKTIR
Teşkilat olarak ilerleyen dönemde iki hedefe ulaşmalarının gerekli olduğunu söyleyen Tekelioğlu, “Şimdilik önümüzdeki iki hedefimiz var. Haftaya cumartesi kongremizi yapacağız. AK Parti’nin gücü herkes tarafından görülmeli. Dostlar sevinmeli, düşmanlar korkmalı, üzülmeli. AK Parti’ye düşmanlık Türkiye’ye düşmanlıktır. Diğer hedefimiz AK Parti’yi 2015 seçimlerine doğru, doğru anlatmak.  AK Parti ülkeyi yaptığı işlerle düzgün yola getirdi ama o yolda hala hendek ve engebe var. 2015’te AK Parti’nin Türkiye’de çok başarılı olması lazım. Üstümüze düşen görevler ve sorumluluklar var. AK Parti’yi arkadaşlarımıza anlatmaktan vazgeçelim. Muhalefet edenlere anlatalım. Tanıdıklarımıza anlatmanın kıymeti yok. AK Parti’yle tanışmamış olanlara ya da yanlış tanıyanlara anlatmamız lazım. Yaptığımız toplantılarla kendi kendimize vaaz vermenin faydası yok. İzmir’de gündemi tayin edecek duruma gelirsek. AK Parti’nin ortaya koyduğu çözümler İzmir’in gündemini oluşturursa bizim için başarıdır. Bu AK Parti’yi konuşturmaktır. Vazifelerimiz bunlardır. Nasıl gündemler yaratabiliriz bunlara çalışmamız lazım. Stratejimiz olması lazım. Boşa kürek çekmeden çalışmalıyız. Türkiye’yi dünyada nasıl hatırı sayılır bir ülke yaptığımızı anlatmalıyız.  İzmir’de 6 tane belediyeye sahip olduğumuz ilçelerde farklı çalışmalıyız. Teşkilat olarak bu başkanların üstünde titremeli, yalnız bırakmamalıyız” dedi.         
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HÜSEYİN AHMETOĞLU 26 Ocak 2015 Pazartesi 11:11

YENİ TÜRKİYENİN SN GENEL GENEL BŞK. VE BAŞBAKANIMIZINEN GÜZEL BİR ŞEKİLDE AĞIRLACAĞIN İL KONGRESİNDE SN İL BAŞKANIMIN OLUMLU VE BAŞARILI YÖNETİM ŞEKLİ İLE İZMİRİN KORKU SİYASETİNDEN UZAKLAŞIP AK HİZMETLERİN ELLERİNDE GÜZEL İZMİRİMİZİ TESLİM EDİLECEĞİ GÜZEL BİR KADRONUN OLUŞMASI CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM VE İL BŞK. SN. BÜLENT DELİCANA BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Yorumu oyla      11      5  
teskilat 26 Ocak 2015 Pazartesi 10:45

bülent delican siz kime neyi anlatıyorsunuz aklı basında olan teskilat mensuplarımız sizin yaptıgınız yanlısların farkında eksiksiz oy kulanmamızı istiyorsunuz korkunuz neden zaten delegeleri siz yazmadınızmı? hale korkunuz varsa durum düsündürücü

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdoğan: Başkaları 'Duran Adam' olur...
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, ''Başkaları 'Duran Adam' olur, bizler 'Durdurulamayan Adamlarız'' dedi.
Delican mahalle temsilcileriyle buluştu: Pert olmuş araba...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 2015 seçimleri için 330 milletvekili ...
Diyarbakır'da konuştu: Kobani'deki her kardeşimin...
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Diyarbakır 5. Olağan İl Kongresi’nde ...
 
Davutoğlu'ndan İzmir'e mesaj: Çalışmalarınızı...
AK Parti İzmir İl Kongresi için kente gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu ...
MHP'de kongre maratonu: İki ilçe daha tamam
MHP İzmir İl Teşkilatı yoğun bir kongre süreci yaşarken bu hafta sonu ...
AK Partili Ulema'dan 'Atatürk şemsiyesi' çıkışı
AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ...
 
Bakanlık talimatı aldı iddası: 5 yıl içinde...
Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bilal Erdoğan'ın 1 milyon imam hatipli talimatını ...
CHP'li aday adayı Kolay'dan 1 Şubat daveti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Serdar ...
CHP’li Çıray’dan Dışişleri’ne tepki: 'Gerçeği...'
CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Dışişleri Bakanlığı’nın Avrupa ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva