HABERLER>SEÇİM 2015
26 Mayıs 2015 Salı - 13:18

Delican’dan Serter’e jet yanıt, HDP’ye bombardıman!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican büyük miting sonrası basının karşısına geçti. Kitle üzerinden ‘Çimleri görüyordum’ çıkışı yapan CHP İl Başkanı Serter’e jet yanıt veren AK Parti İl Başkanı HDP ile ilgili de sert konuştu: Önce ellerindeki kanı temizlesin!

Delican’dan Serter’e jet yanıt, HDP’ye bombardıman!

Onur DENİZ / EGEDESONSÖZ – AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kentteki ofis açılışı ve büyük mitinginin ardından basının karşısına geçti.

Miting değerlendirmesi yapan, 7 Haziran yolunda bundan sonraki yol haritasını açıklayan Delican, bugün iddialı açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’e de jet yanıt verdi.


 
NASIL MİTİNG YAPILIR GÖSTERDİK
AK Parti İzmir İl Başkanı Delican, geçtiğimiz Pazar günü Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirdiği mitingi değerlendirdi. Delican, “İzmir’de bugüne kadar yapılmış en güzel mitingi gerçekleştirdik. AK Parti’nin İzmir’de ne kadar güçlü olduğunu gördük. Biz çok disiplinli bir partiyiz birbirimize bağlı bir yapımız var. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Biz bu miting ile bütün İzmir’e nasıl güçlü olduğumuzu gösterdik. Üyelerimizi aradık gönüllerini aldık, İzmirlilere çağrıda bulunduk. İzmir bu sese kulak verdi. Gelen İzmirli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Dış ilçelerden gelen değerli İzmirlileri en iyi şekilde mitinge taşıdık tekrar evlerine ulaştırdık. İzmir olarak mitingin nasıl yapılacağını tüm partilere göstermiş olduk” şeklinde konuştu.
 
İZMİR BAŞBAKANI EŞOFMANLA KORDON’DA GÖREBİLİR
Davutoğlu’nun İzmir programında açılışını yaptığı Başbakanlık Ofisi’nin İzmir’e önemli katkılar sağlayacağını söyleyen Delican, “Başbakanlık ofisi açıldı. Sayın Başbakanımız her ay 2 ya da 3 gün burada olacak. Artık İzmirliler, Alsancak’ta, Göztepe’de Kordon’da Başbakanımızı eşofmanla yürürken görebilir. Bir Cuma namazında görebilirler. Başbakanımız bir İzmir sevdalısı. Şu an ofisin 5’inci ve 6’ıncı katta yakında tüm binada hizmet verecek. Ankara’daki Başbakanlık sisteminin izleyişinin aynısı burada da işleyecek. İzmir’de tüm bürokratik engeller kalkacak. Başbakanımız Aziz Kocaoğlu’yla da görüştü. Tüm sorunlar ortadan kalkacak. Kente dair ne sorun varsa Büyükşehir Başbakanlık Ofisi ile çözecek” ifadesini kullandı.
 


HDP ÖNCE İZMİR’DEKİ KANI TEMİZLESİN!
AK Parti İl Başkanı iki gün art arda gerçekleşen ve kıyaslamamalara neden olan mitingler üzerinden HDP’ye sert mesajlar gönderdi. Delican, “Selahattin Demirtaş demokrasi aşığı gibi konuşuyor. Ama abisi bir PKK militanı... İzmir’de yeter ki AK Parti gelmesin imajı yaratılıyor. HDP’ye oy vermeleri isteniyor. HDP gibi marjinal partileri getirip oy verirseniz sonra nasıl indireceksiniz? HDP’nin önce ellerindeki kanı temizlemesi lazım” dedi.
 
BUNDAN SONRAKİ GÖREV SANDIK
Delican seçime kadar yürütülecek çalışmalar ile ilgili, “Bundan sonraki görevimiz seçim sürecinde sandıklara sahip çımamız, seçmenin sandığa gitmesini sağlayacağız. İzmir bir olduğunda bu havzada en büyük güç olacak kent konusunda kapıda bekliyor. Biz bunu oy alsak da almasak da gerçekleştireceğiz. Akdeniz’de yeni bir yıldızın parlaması gerekiyor. Türkiye’deki kararlı yönetimle İzmir’in çok büyük bir potansiyeli oluştu. İzmir’in çok ciddi kaynakları var. İzmir tekrar eski günlerine dönmek üzere Başbakanlık Ofisi İzmir’i atağa kaldıracak. 2023 yolunda İzmir bir yıldız olacak” diye konuştu.
 
SERTER’E JET YANIT
Pazar günü Gündoğdu Meydanı’nda yaklaşık 200 bin kişinin bulunduğunu söyleyen Delican, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’in miting kalabalığı ile ilgili yaptığı açıklamaya jet yanıt verdi. Serter’in seçim anketinde AK Parti oylarının düştüğüne ilişkin bilgileri vermesine ve  “Ben alana bakınca çimleri gördüm” sözlerine yanıt veren Delican, “Nereye bakmak isterseniz orayı görürsünüz. Onlar herhalde İzmir’de maç yapmak istiyorlar. Biz o sahaya da çıkarız, maç da yaparız. Alandaki kalabalığı herkes gördü. Bir yayın organı miting başlamadan saatler önce çeken fotoğrafları koyuyorlar. O görüntülerde çimleri görmek normal. Gazeteler kalksın habercilik yapsın. Yorum yapmasın! Yandaş habercilik yapmasın. İzmir’de bir algı operasyonunu yapılmaya çalışılıyor. Sayın Bedri Bey öyle bir açıklama yapmış olabilir. Siyasetin havası ısınıyor herkes bir pay çıkartmaya çalışıyor. Biz o tür açıklamalar yapmıyoruz” dedi.
 
KATLAMA İŞİ İLE UĞRAŞIYOR
Delican ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun “İzmir’de AK Parti’nin oylarını ikiye katladık” sözlerine ise, “Kendisi katlama işleriyle, origami ile uğraşıyor galiba... Halkın otoritesi üzerine kimse oynama yapamaz, Partimiz bu zamana kadar ki en yüksek oyu alacak” diye konuştu.

Delican sözlerini şöyle sürdürdü: Kılıçdaroğlu nerede? Açıkladığı projelerde İzmir’le ilgili hiçbir şey yok. Ama Başbakanımız geliyor ne yapılacaksa yerinde yapıyor.  İzmir’de bundan sonra 2 genel başkan var. Biri başbakan. Onlar sadece hayallerinde başbakanlıkla uğraşırlar!

 
Murat Koç'a 'meslektaşları'ndan tam destek
 
Manisa'da sahte para operasyonu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 27 Mayıs 2015 Çarşamba 11:16

bittiniz siz hala konuşuyorsunuz... he canım he he...

Yorumu oyla      11      5  
Mustafa Yıldırım 26 Mayıs 2015 Salı 20:35

Sy il bş sen yürü arkandan gelmeyen namerttir biz AK gönüllüler dava adamıyız küssekte geliriz barışsakta sen SİTEBİL durdukça sevgi çenberin genişliyecektir yapman gereken SİTEBİL dutanlarla ve teşkilattaki dava arkadaşlara sahip çıkmandır

Yorumu oyla      15      14  
26 Mayıs 2015 Salı 14:33

Başbakan Konya'ya 45 km metro sözü verdi, bize de en azından 2 yıldır ödenek ayrılan otogar metrosu (45 değil 4,5 km ) için bir müjde verseydi.

Yorumu oyla      28      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Murat Koç'a 'meslektaşları'ndan tam destek
Kara Nakliyecileri Sitesi'nde verilen kahvaltı, MHP 2. Bölge Milletvekili ...
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva