HABERLER>POLİTİKA
1 Temmuz 2015 Çarşamba - 11:28

Delican’dan Kocaoğlu’na sert yanıt: Aklını İzmir’e…

Kocaoğlu’nun “Gelsinler bana, İzmir’de nasıl sevileceklerini, İzmir’de nasıl başarılı olacaklarını, oylarını nasıl artıracaklarını söyleyeyim” mesajına sert yanıt geldi. AK Parti İl Başkanı Delican, “Kendisine bize akıl vermek düşmez. Sayın Kocaoğlu aklını İzmir’e faydalı projelerde kullansın” dedi.

Delican’dan Kocaoğlu’na sert yanıt: Aklını İzmir’e…

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir televizyon kanalında söylediği,  “Gelsinler, İzmir’de nasıl oylarını artıracaklarını söyleyeyim” sözlerine yanıt verdi. Delican, Kocaoğlu’na seçim döneminde yaptığı ‘siyaseti bırak hizmete bak’ çağrısını tekrarlarken İzmir’in yararına işlerle uğraşması gerektiğini söyledi.
 
Delican şu açıklamayı yaptı: “Öncelikle şu mesele kesinlikle bilinmelidir ki AK Parti’nin 13 yıldır sürdürdüğü anlayış hizmet anlayışıdır. Bu zaman içinde İzmirli hemşerilerimiz için en iyisini yapmak için büyük gayret gösterdik. Halen daha bu anlayışımızı sürdürüyoruz. Ne yazık ki birileri kısır çekişmeler, basit hesaplar ve siyasi oy kaygıları ile karalama kampanyasını sürdürmektedir. Bunun en iyi örnekleri de seçim döneminde görülmüştür. Partimizin aday gösterdiği isimler üzerinden yapılan algı operasyonlarında bu zamana kadar yaptıkları hizmetler ve Türkiye’de yapılan önemli projeler ne yazık ki görmezden gelinmeye çalışılmıştır. Bu algı operasyonuna sık sık seçildiği koltuğun ve aldığı oyların ne amaçla kendisine verildiğinin farkında olmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu da alet olmuştur. Seçim geçmesine rağmen halen daha siyasi söylemler üzerinden hemşerilerimizi kutuplaştırma amacını sürdürmektedir. Biz, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu tür söylemlere ve tuzaklara düşmeyeceğimizi ifade ettik. Kendisine siyaset yapmamasını, aldığı oyların gereği olarak İzmirli hemşerilerimize hizmet etmesini öneriyorum.
 
Son günlerle kamuoyuna yansıyan açıklamalarından da görüldüğü gibi kendisi bize önerilerde bulunmuş ve başarı şartları sıralayarak kendi açısından durum değerlendirmesi yapmaya çalışmıştır. Bizim kendisine önerimiz aklını İzmir’e faydalı projelerde kullanmasıdır. Bize akıl vermek ona düşmeyeceği gibi önerilerini, fikirlerini kente faydalı işler, bitmeyen projeler, yarım kalan ve yıllardır devam eden çalışmaları tamamlamak için kullanmasıdır. Şehrimizde belediyenin yapması gereken çalışmaları siyasi söylemlerle örterek kamufle etmek kendisine yakışmaz. Siz bu kentin belediye başkanısınız. Belediye başkanının yapması gerekenler de bellidir. Çıkıp siyasi söylemlerle hizmet üretmeden açıklamalar yapmak doğru değildir. Başta Körfez’in temizlenmesi ve rehabilitasyonu projesi olmak üzere İzmir’e yönelik tüm çalışmalara destek vereceğimizi açıkladık. Yasal olarak yapılması gerekenleri yapmadan karalama yapmak, kendi hatalarını görmeden başkalarına kusur bulmak belediye başkanlığı makamının sorumluluğu ile bağdaşmaz. Biz bundan sonra da aynı anlayış ile devam ederek kısır tartışmalardan uzak bir şekilde yapılanların takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim.”

 
‘Maskeli pankart’ davasına erteleme, CHP’li Gümrükçü’den sert sözler
 
Geleceğin doktorları 300 kişilik sınıflarda yetişiyor!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ben de biraz akıl vereyim bari 1 Temmuz 2015 Çarşamba 17:32

Vatandaş olarak ben söyleyim: 1-Ankara-İsatnbul'a para yağdıran hükümet İzmir metrolarını ele alıp bitirmeli, 2- Özel İdare Mallarından Belediyenin hakkı olanlar verilmeli. 3- Körfez projesine çıkarılan engeller bitmeli, 4 Konak, Üçkuyular Çeşme vb yerlere aklına estiği gibi İmam Hatip Lisesi yapılmaktan vazgeçilmeli.

Yorumu oyla      16      7  
ercan 1 Temmuz 2015 Çarşamba 13:41

Sayın delican neden bir özeleştiri yapma ihtiyacı hissetmiyorsunuz.Bu şehrin projelerinde ne kadar engel çıkarıldığını herkez biliyor.En son körfez projesi.İki yılı geçti onay için.Bunun için bir kelime bile duymadık sizden Özel idarenin mal paylaşımı.Orda bile yoksunuz .İşte izmirdeki başarısızlığınızın en büyük nedenleri.Biraz özeleştiri lütfen.Bu tarz konuşmalar inanın bir yere götürmüyor sizi.

Yorumu oyla      24      8  
Hakan TEKİN 1 Temmuz 2015 Çarşamba 13:35

Ozaman Sn.Kocaoğlu gitsin o aklı Kemal Kılıçtaroğluna versin de Türkiye genelinde nasıl başarılı olacaklarını ve oylarını nasıl artıracaklarını söylesin. Sanıyorlar ki İzmir de başarılı oldukları için oy alıyorlar yok öyle bir başarı. Akpartinin kaç ilde 1.olduğu belli CeHaPe nin kaç ilde 1.olduğu belli. Kocaoğlu o aklını Türkiye genelinde uygulasın ozaman.

Yorumu oyla      17      21  
misafir 1 Temmuz 2015 Çarşamba 12:35

Aklınız varsa Kocaoğlu'nun dediklerinden faydalanırsınız sayın Delican! Partinizin oyu %10 düştü, üstelik sizin döneminizde!

Yorumu oyla      27      9  
muhalif 1 Temmuz 2015 Çarşamba 11:42

sn.delican, maalesef başkan haklı bence dediklerini dikkate alın,

Yorumu oyla      33      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Maskeli pankart’ davasına erteleme, CHP’li Gümrükçü’den sert sözler
17-25 Aralık operasyonlarını protesto için 4 eski bakanın maskeli pankartlarını ...
Demirtaş’tan MHP’ye ‘örtülü destek’ çıkışı
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, partilerine yönelik sert eleştirilerde ...
Baykal'dan fire hesabı: Mikrofonu açık unutunca...
Birinci tur oylama sonuçları açıklanırken, geçici başkan Deniz Baykal, ...
 
Bahçeli'den flaş Baykal mesajı: HDP...
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den TBMM Başkanlığı için flaş bir açıklama geldi. ...
Flaş! Meclis'in başkanını son 2 tur belirleyecek
Meclis Başkanlığı seçimlerinin ilk 2 turunda yeterli çoğunluk sağlanamadı. ...
AK Parti Milletvekili Sürekli’den üreticiye müjde
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Kınık’ta yoğun yağış ve ...
 
Kılıçdaroğlu koalisyon için şartlarını açıkladı
Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Asgari ...
HDP’ye İzmir şoku: Yasa dışı miting soruşturması!
HDP İzmir İl Eş Başkanı Cavit Uğur, 23 Mayıs'ta Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda ...
Tire’de direnişin öncüsü Özen’den bir de Muğla çağrısı!
Tire’de köy mallarına satışa karşı duruşuyla dikkat çeken ve ‘parti yasası’ ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva