HABERLER>POLİTİKA
25 Ocak 2015 Pazar - 12:32

Davutoğlu'ndan İzmir'e mesaj: Çalışmalarınızı...

AK Parti İzmir İl Kongresi için kente gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu İl Başkanı Bülent Delican ile görüştü. Delican’ı Ankara’ya çağıran Davutoğlu’nun, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim” dediği öğrenildi. Davutoğlu’nun İzmir programı da netleşirken akşam yemeğinde kanaat önderleri ve STK temsilcileri ile bir araya gelecek.

Davutoğlu ndan İzmir e mesaj: Çalışmalarınızı...

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Genel seçim öncesinde ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra 31 Ocak Cumartesi yapılacak il kongresine hazırlanan AK Parti İzmir İl Başkanlığı bir yandan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ağırlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. İl Başkanı Bülent Delican başkanlığında kurulan ekip hazırlıkları devam ederken Davutoğlu, Delican’ı Ankara’ya çağırdı. AK Parti Genel Merkezi’nde Delican ile görüşen Davutoğlu’nun İzmir’e yönelik mesajlar verdiği öğrenildi.

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ege Bölgesi Koordinatörü Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, İzmir Koordinatörleri Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Eskişehir Milletvekili Salih Koca’nın da hazır bulunduğu toplantıda Davutoğlu’nun İzmir teşkilatına başarı dilediği ifade edildi.  Davutoğlu, İzmir’de parti faaliyetleri ve teşkilatların durumunu sorduğu Delican’ı yakından takip ettiğini de söyledi. İzmir’de yapılan faaliyetlerin kendisine iletildiğini dile getiren Davutoğlu’nun ‘kongreye katılıp İzmirlilerle buluşmayı bekliyorum’ dediği belirtildi.  Delican ise İzmir’e yönelik bilgileri paylaştı.

MÜTHİŞ BİR SEVGİ VE ÖZLEM VAR
Davutoğlu’nun kendilerini çok sıcak karşıladığını belirten İl Başkanı Bülent Delican, “Kongre hazırlıklarımız sürüyor. Sayın başbakanımızı bekliyoruz. İzmir kendisini ağırlamak için bekliyor. İzmir’e yönelik müthiş bir sevgisi ve özlemi var. Pazar günü geldiğinde İzmir’e yönelik müjdeler de verecek” dedi.

İZMİR İŞ DÜNYASI DAVUTOĞLU'NU PAYLAŞAMIYOR

YEMEKTE BULUŞACAK
Davutoğlu’nun Cumartesi günü yapılacak il kongresi için yapacağı İzmir ziyareti kentteki sanayici ve işadamı dernekleri ile STK temsilcilerini de harekete geçirmişti. Davutoğlu’nu akşam yemeğinde yada bir toplantıda ağırlamak isteyen odalar ve STK’lar başbakanlığa talep iletmişti. Davutoğlu’nun kongre sonrası programı da yavaş netleşmeye başladı. Bir oda, dernek ya da STK’nın talebini karşılamak yerine organizasyon il başkanlığı bünyesinde yapılacak. Akşam yemeğine İzmir’in tüm STK’ları, kanaat önderleri ve oda başkanları davet edilecek. Böylece bir etkinlikte Davutoğlu, kentin geneline hitap etmiş olacak. Öte yandan programın uygun olması halinde Davutoğlu’nun Kemeraltı ya da Alsancak Bölgesi’nde de ziyaretlerde bulunması planlanıyor.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ufuk 27 Ocak 2015 Salı 14:01

Hitabim Anlayana!!! Bakın ne güzel söylüyorsunuz. Bu şehir AKP li olsada olmasada bu şehire vaad edilen yatirim ve kaynak aktarımlari yapılmalıydi. Hükümet olarak değil Parti Genel Başkanı ve kendi ideolojileriniz olarak sizin olmayana hizmet yok mantığı bir ülke Başbakanı yada Cumhurbaşkanı tarzı olmamalı. Diğer husus ise halk ve muhalefet ne derse biz bildiğimizi yaparız mantığı bir Dikta varlığını ve herseyden önemlisi de gerçekten bir Rejim değişikliği tehlikesinin altını cizmektedir. Önce Cumhuriyet olmalı ve konuşabilen insanların susturulmadigi dinlendiği fikir aydınlarınin söylem ve görüş ayriliklarindan içeri alınmadığı bir ülkede yaşadığımızı bilmemiz gerekiyor. Neden mi İzmir çünkü bu söylediğim özgürlüklerin kültürün eğitimin insanlığın olduğu yer... sevgi ve saygılarımla.

Yorumu oyla      11      5  
ozan 26 Ocak 2015 Pazartesi 13:40

Yunan halkına bravo, iktidar partisi % 3 oy alabildi. Halkın kalitesine bakın. Bizde olsa o iktidar yüzde 45 oy alır halk ezilmeye devam ederdi.

Yorumu oyla      13      5  
İZMİR'Lİ 26 Ocak 2015 Pazartesi 09:25

Arkadaşlar kimin milletvekili olacağı mı önemli,yoksa İzmir için çalışacak kişilerin tespiti ve desteklenmesi mi önemli.Daha da önemlisi eğer akp tekrar tek başına iktidar olursa İzmir yine yatırım fakiri kalır,Manisa'ya verilen teşvik İzmir'e asla verilmez.Bunu da unutmamak gerekir değerli İzmir'liler.Zaten belediye de doğru düzgün yatırım yapmıyor,İzmir ve İzmir'liler bunları hak etmiyor.Üstelik ülkenin en çok vergi veren 2.ili olarak.Allah yardımcımız olsun.

Yorumu oyla      12      7  
Seydibaba 26 Ocak 2015 Pazartesi 00:41

Keremiş daha gaziemiri alamayan biri nasıl olurda milletvekili olucak il delegesi dahi olamadı çok komiksiniz be izmirli

Yorumu oyla      14      5  
25 Ocak 2015 Pazar 14:21

İzmir'e geldiğinde İzmir'e 24 milyar yatırım yaptık der :))

Yorumu oyla      25      6  
İzmirli 25 Ocak 2015 Pazar 14:17

Sayin Davutoğlu izmir vekili olarak Kerem baykalmis i ankarada görmek isteriz.saygilar

Yorumu oyla      15      22  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'de kongre maratonu: İki ilçe daha tamam
MHP İzmir İl Teşkilatı yoğun bir kongre süreci yaşarken bu hafta sonu ...
AK Partili Ulema'dan 'Atatürk şemsiyesi' çıkışı
AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ...
Bakanlık talimatı aldı iddası: 5 yıl içinde...
Milli Eğitim Bakanlığı'nın Bilal Erdoğan'ın 1 milyon imam hatipli talimatını ...
 
CHP'li aday adayı Kolay'dan 1 Şubat daveti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Serdar ...
CHP’li Çıray’dan Dışişleri’ne tepki: 'Gerçeği...'
CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Dışişleri Bakanlığı’nın Avrupa ...
AK Parti'den seçim startı: Fidan istifa edecek mi?
AK Parti 7 Haziran’daki seçim için çalışmaları başlattı. Milletvekili ...
 
Kılıçdaroğlu azınlık liderleriyle görüşecek
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Rum, Ermeni, Süryani ve Musevi liderleriyle ...
Dağ'dan Aliağa'ya destek Kocaoğlu'na salvo
Bir dizi ziyaret, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Aliağa’ya gelen ...
AK Partili Kaya sahaya indi
AK Parti İzmir Eski İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Atilla ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva