HABERLER>POLİTİKA
7 Ekim 2015 Çarşamba - 10:39

Çıray'dan koalisyon açıklaması: Halkımızın refahı için...

Ödemiş'in Kaymakçı mahallesinde bir vatandaşın "Başbakan CHP koalisyon kurmak istemedi, ne diyorsunuz?’’ demesi üzerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkeyi düştüğü darboğazdan çıkarmak için özverili bir koalisyon çalışması yürüttüğünü vurgulayan CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, “AKP’nin yüreği yetiyor ise koalisyon görüşme tutanaklarını açıklayalım; kimin haklı olduğunu halk da öğrensin” dedi. 7 Haziran’daki Genel Seçimin ardından saray sakininin gerçek yüzünü yurttaşların daha net görebildiğini savunan Milletvekili Çıray 1 Kasım’ın demokrasinin şafağı olacağını ifade etti.

Çıray dan koalisyon açıklaması: Halkımızın refahı için...

İZMİR - CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray Genel Seçim çalışmaları kapsamında Ödemiş İlçesini ziyaret etti. İlçe merkezinde partilileriyle bir araya gelen Milletvekili Çıray, daha sonra Kaymakçı’ya geçti. Samimi ortamda Çıray hemşerileriyle gündemdeki konuları değerlendirdi.
 
7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından ülkeyi yeniden yükselişe geçirmek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kadrolarının canla başla çalıştığını, ilkeler üzerinden koalisyon kurulması için tüm fedakârlıkları yaptığını belirten İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray,  “Ülkenin hükümetsiz kalmaması için yurttaşımızın huzur ve refahını arttırmak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Başımızı da koymaya hazırdık. Ama onların koalisyon kurma konusundaki samimiyetsizlikleri her aşamada  kamuoyu tarafından yakinen görüldü. Çünkü mızrak bu kez çuvala girmedi. Halkın sesi olan gazeteciler susmadılar, susturulamadılar. Çektikleri çileler karşısında sesini her geçen gün daha gür çıkaran halkımız bu ülkeyi sokakta bulmadığını bir kez daha sandıkta gösterecek. 1 Kasım Genel Seçimleri haktan yara tavır alan halkımızın gür bir meşalesi olarak tarihe geçecek. Bundan kimsenin endişesi olmasın yeter ki 7 Haziran’da sandıklara sahip çıktığımız gibi sahip çıkalım. Halkımızın iradesi sandıkta tecelli etsin”dedi.
 
BÜTÜN ŞEHİR YASASI KALKMALIDIR
Kaymakçı’daki yurttaşların belde belediyelerinin kapanmasının zorluklarını yaşadıklarını dile getirmesi üzerine konuyu değerlendiren CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, “Biz Bütün Şehir yasasının yanlış olduğunu en başından söyledik. Yerinden yönetim iyidir. Yurttaşlarımıza bu yasa ile maddi manevi büyük zorluklar yaşatacaklarını ilettik. Dün kulaklarını tıkayan AKP’de durumun farkında ama geri adım atamıyor. Olmaz İzmir kent merkezindeki vatandaşlarla Kaymakçı’da yaşayanlar aynı kefeye konulamaz. Su parası, vergisi arttırılmaz. Belde belediyeleri ve Köy Muhtarlıkları kapatılamaz. AKP biz yaptık oldu dedi. Olmadığını onlarda, sizlerde yaşayarak gördünüz. Daha fazla bu soruna katlanmamak için 1 Kasım’da oyunuzu CHP’ye vereceksiniz. İktidar yapacaksınız. Bütün Şehir Yasasını iptal edeceğiz. Belde belediyeleri ve Köy Muhtarlıklarını yeniden modernize ederek açacağız” diye konuştu.

7 Haziran seçimi öncesinde CHP’nin vaatlerini eleştirerek kaynak soranların kendilerinin hesapsız vaatlerle oy devşirme peşinde olduğunu yurttaşların söylemesi üzerine Milletvekili Çıray, “Biz CHP olarak dersimizi çalıştık. Hesabımızı kitabımızı yaptık. 4 ay önce verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Milletvekili listemizi de değiştirmeden 1 Kasım Demokrasimizin şafağına yürüyoruz. Dün nereden vereceksiniz diyenler bugün ne istiyorsanız verelim yeter ki iktidar bizim olsun diyor. Ne sıkıştıklarında verdikleri zoraki vaatleri nede değiştirdikleri Milletvekili aday listeleri onları kurtaramayacak. Yeter ki birlik beraberliğimiz sürsün. 1 Kasım’da sandıklarımıza ve halkımızın iradesine sahip çıkalım” diyerek sözlerini tamamladı.
 

 
Beyindeki tümör, burundan girilerek alındı
 
Başkan Selvitopu'na esnaf desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Şahin: Padişahlığa geri mi döneceğiz?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ...
Babacan’dan flaş mesajlar: Partinin adına ‘AK’ deyip de…
Babacan, “Partinin adına AK deyip de şeffaflık ve yolsuzluklarla mücadele ...
Yıldırım: İzmir’de paralel mağduruyum!
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, 'Paralel yapı' mağduru ...
 
CHP’li Sezer’den Yıldırım’a ‘paralel’ çıkışı: Özür dilesin
CHP İzmir milletvekili adayı Hüseyin Sezer kent siyasetini değerlendirdi. ...
MHP adayları vitrine çıktı… Vural’dan çarpıcı yanıt: Şeboy’a sorun!
MHP 1 Kasım seçim beyannamesini İzmir’de de tanıtırken, milletvekili adayları ...
Hotar sahada tam gaz: Onlarınki vaat, bizimki taahhüt
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı ...
 
AK Parti adayı Sürekli'den esnafa müjde!
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Karşıya ilçesinde ...
Esnaf Başkanı istedi, Yıldırım önce Vali’yi sonra Bakan’ı aradı!
AK Parti İzmir milletvekili adayı ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme ...
CHP Adayı Rodoplu Türkiye için ant içti
Seçim çalışmalarına başlayan CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nın konuğu olan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva