HABERLER>POLİTİKA
23 Kasım 2012 Cuma - 20:09

CHP’nin İzmir yerel seçim hedefi 30’da 30!

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin yerel seçimlerde 30 ilçenin tamamını kazanacaklarını söyledi.

CHP’nin İzmir yerel seçim hedefi 30’da 30!

Cihan DURAK/EGEDESONSÖZ - CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Genel Sekreter Bihlun Tamayligil metropol ilçe ziyaretlerini birinci gününü Bornova İlçe Örgütü ile sonlandırdı.

- AK Parti’ye ‘Keskin’ çıkış: Üye hırsızları…

- CHP Sevilay Öğretmeni okulunda andı…

- Hodri meydan: Altı oklu bayrağı yine dikeceğiz…

Gün boyunca partililer ile brifing gerçekleştirerek yoğun bir program izleyen Kılıçdaroğlu’nun kurmayları, ilk gün programının son durağı olan Bornova İlçe Örgütü ziyaretine bir saat gecikmeli olarak geldi. Tüm ilçe ziyaretlerinde iktidarı sert bir dille eleştiren CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Bornova’da üslubunu değiştiremeyerek AK Parti hükümetine yüklendi. İzmir üzerinde oynanan senaryoyu yerel seçimlerde bozacaklarını söyleyen Keskin, CHP’nin İzmir hedefini açıklayarak yerel seçimlerde “30’ta 30” yapacaklarını açıkladı.
 
“ORTAK ÇALIŞMAYI YANSITACAĞIZ”
CHP’nin geçmiş dönemlerinde var olmayan bir süreci başlattıklarına dikkat çeken Keskin , “Partimizde çok uzun zamandır birlik ve beraberlik içinde çalışmayı devreye sokacak düşünce askıdaydı. Bu durum önemli eksiklik ve aksaklıktı. Bunu aşmak ve tabanımıza ortak çalışmanın ürününü oluşturmak için ve kolektif akılla birlikte başarının kaçınılmaz olacağının bildiğimiz için böyle bir çalışma için yola çıktık. İlk önce çevre ilçelerimizden 22 sini gezdik. Şimdi üç gün sürecek metropol programımıza başladık” dedi.
 
“AK PARTİ SENARYOSUNU BOZACAĞIZ”
CHP önümüzdeki günlerde oluşturacağı siyasi yeni üslubu ile toplum ile daha yakın bir yapı içinde olacaklarını söyleyen Keskin, “Bir siyasi parti toplum ile ne kadar iç içe olursa ve toplumun beklentilerine ne hızlı cevap verirse yani çabuk şekilde sorunlara çözüm üretirse başarıyı yakalama şansı o kadar yüksektir. Bu çalışmalar ile amacımız ana kademe, ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kolları ve partililerimizden görüşlerini alarak önümüzdeki günlerde oluşturacağımız siyaset üslubunun daha ayakları yere basan bir şekilde toplum ile buluşturmayı hedefliyoruz. Gezilerimizde gözlemlediğim kadarıyla belediye başkanlarımız ile ilçe örgütlerimizi son derece uyum içersinde bir çalışma sergiliyorlar. Bu durum yerel seçimlerde partimize büyük başarı olarak yansıyacak. Gelecek günlerde çalışmalarımızı hızlandırarak AK Parti tarafından İzmir’de oynanmaya çalışılan senaryoyu bozacağız. Yerel seçimlerde ise 30’da 30 yaparak bu senaryonun en iyi şekilde bozulmasını sağlamış olacağız” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bucalı 25 Kasım 2012 Pazar 02:24

evet artık daha bilgili insanlar gelmeli,halk edebiyat değil icraat bekliyor,birde cahpye gelen belediye başkanları atamızın üzerinden siyaset yapmasınlar artık,örnek bayraklı belediyesi,karşıyaka gibi,bornova gibi,balçova gibi,artık iş yapma zamanı yeter artık izmirede kaybetmek üzerzsiniz..?

Yorumu oyla      11      5  
SEYDİBABA 24 Kasım 2012 Cumartesi 18:10

BEN SADECE BEL.BŞK.ADAYLARI DEMİYORUM ÇÜNKİ BİR BEL.BŞK.NINI DEĞER YAPAN VE YAPACAK MECLİS ÜYELERİDİR.MECLİS ÜYELİĞİ EVDE OTURMAK DEĞİL BULUNDUĞU İLÇENİN YURTTAŞLARI İLE SIK SIK BİR ARAYA GELMEKTİR.MECLİS ÜYELERİ KESİNLİKLE O İLÇEDE OTURAN KİŞİLERDEN PARTİLERCE SEÇİLMELİDİR.

Yorumu oyla      11      5  
mahmut 24 Kasım 2012 Cumartesi 14:05

chp 10 tane ilceyi alırsa bence basarılıdır. çünkü 30 da 30 hyaldir. böyle tembel belediyelerle hayal kurmaktır

Yorumu oyla      14      8  
Vatandaş 24 Kasım 2012 Cumartesi 12:41

Bayraklı - Karşıyaka - Gaziemir - Buca - Menderes Adayları değişmesi lazım...mevcut belediye başkanlarınla seçime girilirse...30 da 30 bende HAYAL...Saygılar

Yorumu oyla      15      6  
İZMİRLİ 24 Kasım 2012 Cumartesi 12:41

3O DA 30 U RÜYADAMI GÖRDÜNÜZ YOK ARTIK ÖYLE Bİ RÜZGAR

Yorumu oyla      13      9  
tırıvırı 24 Kasım 2012 Cumartesi 10:54

Gerçekçi olalım. Biraz güç. Şimdi kaç belediye başkanınız başarılı? Kaçı seviliyor? İlçe örgütleri hala birliği sağlayamadı. Birçok ilçe karpuz gibi ikiye bölünmüş. Bu ilçe örgütlerine neden çeki düzen vermiyorsunuz? Ayrıca bu dönemdeki gibi meclis üyelerine hep sağcıları ve CHP'li olmayanları mı atayacaksınz? Bunları düşünün ve öyle konuşun. Yoksa seçim sonrasında önünüze bakmak durumunda kalırsınız.

Yorumu oyla      13      6  
bucalı 24 Kasım 2012 Cumartesi 01:00

artık kolat değil öyle 30 da 30 yapacağız demek çok zor beyav çalışmadan bütün izmire almak çokzor belki 10 tane alır...?

Yorumu oyla      17      10  
murat 24 Kasım 2012 Cumartesi 00:29

Sayın Parti Büyüklerim. İzmir'e verdiğiniz önemin farkındayız ki İzmir buna layık bir kenttir. Ancak Türkiye İzmir'den ibaret değil. Artık ayda bir İzmir'e değil de Urfa'ya, Mardin'e, Van'a, Hakkari'ye, Siirt'e,Trabzon'a, Rize'ye, Bitlis'e...gidin.

Yorumu oyla      21      7  
Bilal-İzmirli 23 Kasım 2012 Cuma 23:01

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin yerel seçimlerde 30 ilçenin tamamını kazanacaklarını söyledi.....hazır bahçeyi kim olsa biçer Sayın Keskin siz Hakkariye Konyaya Karsa Diyarbakıra Rizeye gidin ve kaçta kaç yaparsınız söyleyin SHP OLAN BELEDİYELER NEDEN ŞİMDİ CHP DEĞİL DİYE BİRDE ÖZELEŞTİRİ YAPINDA KAMUOYU BİLGİLENSİN.ANKARA İSTANBUL MESELA ????

Yorumu oyla      19      5  
Halil ibrahim Kökten 23 Kasım 2012 Cuma 22:30

30da30 başarı ancak öncelikle partiliüyesiyle belediye ve il genel meclisi,ilçe başkanı ile v e en önemlisihalkı ile barışık,uyumlu başkan adayı ile mümkündür.

Yorumu oyla      18      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan yıllar sonra öğretmenleriyle
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski öğretmenleriyle Dolmabahçe'deki Başbakanlık ...
Keskin’den hodri meydan: Altı oklu bayrağı yine dikeceğiz!
İzmir’in demokrasinin kalesi olduğunu anlatan Keskin, siyasal iktidar ...
AK Parti zirvesinde CHP'ye salvo teşkilata uyarı!
İzmir’de düzenlenen 8. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ...
 
CHP Sevilay Öğretmeni okulunda andı…
Bir dizi temas için kente gelen Genel Başkan Yardımcısı Keskin ve Genel ...
Erdoğan’a destek Aygün’e ‘Seyit Rıza’ uyarısı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Dersimli Seyit Rıza ve arkadaşlarının itibarlarının ...
'Büyükşehir' Anayasa’ya da ulusalararası yasalara da aykırı
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, İzmir ...
 
Tacizden aklanmak için dokunulmazlığından vazgeçti!
Meclis’te Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile “cinsel taciz” tartışması ...
AK Parti’ye ‘Keskin’ çıkış: Üye hırsızları!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İzmir’in Egedesonsöz aracılığıyla ...
Çıray ‘merkez sağı’ CHP’de buluşturuyor
Geçmiş dönemlerde merkez sağda siyaset yapan Bucalılar Aytun Çıray’ın ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva