HABERLER>POLİTİKA
30 Mart 2015 Pazartesi - 00:45

CHP'de il il sonuçlar: Baykal, Sav ve Sarıgül'e şok!

CHP'de Parti Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda 45 seçim bölgesinde hakim denetiminde önseçimler yapıldı.

CHP de il il sonuçlar: Baykal, Sav ve Sarıgül e şok!

CHP Parti Meclisi (PM), 55 seçim bölgesinde önseçim kararı aldı. adıyaman, Malatya, Mersin, Zonguldak, Kahramanmaraş, Muğla, Kayseri, Adana ve Tekirdağ'da önseçimi gerçekleştiren CHP'de, bugün ise aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 45 bölgede daha hakim denetiminde sandığa gidildi..
 
CHP'DE ÖNSEÇİM SANDIĞINA DAMGA VURAN KADINLAR...

İşte önseçim sayımlarından ilk sonuçlar:


 
ANKARA’DA ZAFER NAZLIAKA’NIN
CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, ön seçim yapılan Ankara birinci bölgede, yüzde 40'ı açılan sandık sonuçlarına göre, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve eski Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz'ın ilk sıralarda bulunduğunu bildirdi. Keskin, partinin eski genel sekreterlerinden Önder Sav ile CHP Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) eski üyelerinden Hakkı Süha Okay'ın ise listede daha geri sıralarda olduğunu kaydetti.
 
Keskin, yaptığı açıklamada, Ankara'nın merkez ilçelerindeki oy sayımının devam ettiğini, çevre ilçelerdekinin ise tamamlandığını söyledi.
 
Oyların tamamının sayılmasının gece saatlerini bulacağını ifade eden Keskin, "Ankara birinci bölgede yüzde 40'ı açılan sandık sonuçlarına göre, listenin ilk dört sırasında sırasıyla CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, eski Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz, Ali Haydar Hakverdi ve Hikmet Tepe bulunuyor" dedi.
 


İSTANBUL: SARIGÜL 5.SIRADA
İstanbul’da, CHP üyelerinin 7 Haziran'daki Genel Seçim'de yarışacak milletvekilli adaylarını önseçimle belirlemek için kullandığı oyların sayımı ve ilçelerden gelen tutanakların birleştirilmesi işlemi büyük oranda tamamlandı. Alınan bilgiye göre, saat 02.00 itibariyle, 1. Bölge'de Mahmut Tanal, 2. Bölge'de Aykut Erdoğdu, 3. Bölge'de de İlhan Cihaner ilk sırada yer aldı.

170 aday adayının yarıştığı 1. Bölge'de Mahmut Tanal ilk sırada yer alırken, Gamze İlgezdi ikinci, Barış Yarkadaş da üçüncü durumda…
 
2. Bölge'de ilk sırada Aykut Erdoğdu, ikinci sırada Dursun Çiçek, üçüncü sırada Gülay Yedekçi Arslan, dördüncü sırada Didem Engin yer aldı. 2. Bölge'de, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 5. sırada yer bulabildi. Sarıgül ile 6. sırada yer alan Yüksel Mansur Kılıç arasında az bir fark olduğu belirtildi. Bu bölgede henüz kesin sonuç açıklanmadı.

3. Bölge'de ise İlhan Cihaner birinci oldu. Cihaner'i, Ali Şeker ve Zeynel Emre takip ediyor.



ANTALYA BAYKAL’A BİRİNCİLİĞİ VERMEDİ
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da 96 milletvekili aday adayının yarıştığı önseçimde, ikinci sırada yer aldı. 46 yaşındaki Dr. Niyazi Nefi Kara, Baykal'a 1390 oy fark attı.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kontenjan teklifini reddederek memleketi Antalya'da ön seçime giren Deniz Baykal, 'Halkın doktoru' olarak tanınan Niyazi Nefi Kara'nın ardından yarışı ikinci sırada tamamladı. Seçimin resmi olmayan kesin sonuçlarına göre, CHP'nin Antalya'da 14 kişilik milletvekili listesinin birinci sırasına 9 bin 905 oyla Niyazi Nefi Kara yerleşirken, onu Deniz Baykal 8 bin 515 oyla izledi. Baykal'ın ardından ön seçimde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Akaydın 8 bin 140 oy alırken, Akaydın'ın sıralamadaki yeri 4 oldu. CHP Genel Merkezi Antalya'da 3'üncü sırada kontenjan hakkını kullandı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Çetin Osman Budak'a 3'üncü sırayı bıraktı.
 
Akaydın'ın ardından eski İl Başkanı Devrim Kök 7 bin 319 oyla listenin 5'inci sırasını alırken, sırasıyla Figen Çalıkuşu 6 bin 433, Rafet Zeybek 5 bin 813, Nusret Bayar 5 bin 344, Deniz Filiz 5 bin 330, Sultan Yeğen 5 bin 310, Sevindik Gizli 4 bin 881, Cavit Arı 4 bin 725, İbrahim Keser 4 bin 418, Murat Bulat 4 bin 362 oy aldı.
 
BAYKAL'IN OYU GEÇERSİZ
Deniz Baykal, oy kullandığı sandıktan ise 3'üncü çıktı. 92 oyun geçerli sayıldığı Muratpaşa Telekom Anadolu Lisesi 11 numaralı sandıkta Niyazi Nefi Kara 38 oyla birinci olurken, onu 34 oyla eski İl Başkanı Devrim Kök takip etti. Baykal'a kendi sandığından 33 oy çıkarken, Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Akaydın 32, Deniz Filiz 30 oy aldı. Ayrıca CHP eski liderinin fazla sayıda işaretleme yapıp, "'Gereken düzenlemeyi yaptım" dediği oy pusulası geçersiz sayıldı.

İŞTE İL İL RAPOR

ISPARTA
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Isparta milletvekili adaylarını belirlemek için gittiği ön seçim sayımları sona erdi.
 
Ön seçim kesin olmayan sonuçlara göre, İrfan Bakır birinci, İsa Önder Dinçtürk ikinci, Mustafa Ceyhan üçüncü, İzzet Beydoğan dördüncü oldu.
 
Isparta merkez ve 12 ilçede yapılan ön seçimde 18 aday adayı için 3 bin 626 partilinin oy verme işlemleri sona erdi. Açılan sandıklardan İrfan Bakır bin 267, İsa Önder Dinçtürk bin 103, Mustafa Ceyhan bin 17 ve İzzet Beydoğan 727 üyenin oyunu aldı.
 
NİĞDE
CHP’nin 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde yarışacak adaylarını belirlemek üzere sandık kurduğu 55 ilden biri olan Niğde’de ön seçim heyecanı yaşandı. Sandığa giden CHP’liler hakim huzurunda yapılan seçimde 7 aday adayı arasından, milletvekili adayı olarak görmek istediği 3 ismi belirledi.
 
7 aday adayının yarıştığı ön seçimde 2 bin 403 oy alan mevcut milletvekili ve milletvekili aday adayı Doğan Şafak birinci sırada, Sevgi Özbek aldığı bin 963 oy ile ikinci, Ramazan Ertan ise bin 474 oy ile üçüncü sırada yer aldı. Bu sıralamayı üyelerden bin 48’inin oyunu almayı başaran Mümin Akgül, 650 oy alan Durmuş Songur, 404 oyla Nail Gündüz ve aldığı 339 oyla Ali İhsan Angı takip etti.
 
BİLECİK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nin vermiş olduğu karar doğrultusunda, Bilecik teşkilatı tarafından hakim huzurunda üye bazlı yapılan ve 4 aday adayının yarıştığı ön seçimde Bilecikli CHP'liler Yaşar Tüzün ile 7 Haziran Genel Seçimleri'ne girme kararı aldı.
 
Bilecik merkez Atatürk İlköğretim Okulu ve merkeze bağlı 7 ilçede yapılan seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre ön seçimin galibi Yaşar Tüzün oldu. Bilecik il genelinde 3 bin 490 üyenin oy kullandığı ön seçimlerde 2 bin 159 üyenin oyunu alan Yaşar Tüzün, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlere CHP Bilecik 1’inci sıra adayı olarak seçime girecek. 964 üyenin oyunu alan Çağatay Karaahmet ise; 2’nci adayı olarak seçime girecek. Seçim sonrası görüşlerini bildiren Yaşar Tüzün, yapılan bu ön seçimin kaybedeni olmadığını, kazananın CHP olduğunu söyledi.
 
GİRESUN
Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili adaylarını belirlemek amacıyla Giresun’da gerçekleştirdiği ön seçim sonuçları açıklandı.
 
CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre il merkezi ile birlikte ilçelerde gerçekleştirilen ön seçimde 16 sandıkta 7 bin 500 üyeden 6 bin üye oy kullandı.
 
Açılan sandık sonuçlarına göre Bülent Bektaşoğlu 2 bin 535 oy ile ilk sırada yer alırken, CHP’nin mevcut milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu 2 bin 135 oyla ikinci, İbrahim Akgün bin 668 oyla üçüncü, Basri Gülsoy bin 608 oyla dördüncü sırada aday oldu.
 
Aday adaylarından Nilay Pınar bin 588, Rüştü Kurt bin 98, Eşref Karaibrahim bin 36, Sevgi Umut Güngör 795, Dursun Karahasan 668, Eyüp Çiftçi 667 ve Niyazi Hotmanoğlu ise 664 oy aldı.
 
İl Başkanı Sinan Kitapçı, bütün aday adaylarına teşekkür ederek üyelerin iradesine saygı gösterileceğini söyledi. Kitapçı, “Cumhuriyet Halk Partisi tarafından uygulanan ön seçim ile vatandaşlarımız mecliste görmek istedikleri vekillerini seçme şansı yakaladılar. Alınan ön seçim kararı ile ilgili için kişisel görüşüm, yerinde bir uygulama olduğu yönündedir. Ön seçim sonuçlarının milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
 
Ön seçimden birinci çıkan Bülent Bektaşoğlu ise parti binasına gelerek partililerine teşekkür konuşması yaptı.
 
Bektaşoğlu, “Bütün partililerime teşekkür ediyorum. Üyelerimizin gösterdiği bu teveccühe her zaman layık olmaya çalışacağım. Partimiz içerisinde gerçek bir demokrasi örneği yaşanmıştır”
 
NEVŞEHİR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) delegeleri, Nevşehir’de yaptığı ön seçimle adaylarını belirledi.
 
İl merkezinde ve ilçe merkezlerinde kurulan sandıklara giden parti üyeleri, sabah 08.00 ile 17.00 saatleri arasında en az 2 en çok 3 aday adayına oy kullandı. 4 bin 606 oyun kullanıldığı CHP ön seçiminde Hilmi Bülent Tekiner bin 129 oy alırken partinin ilk sıra adayı oldu. Oylamada Dr. Cuma Yorgancı 978 oy alarak ikinci sırada yer alırken, eski il başkanlarından Mehmet Değirmenci ise 700 oy aldı. Sıralamada Osman Fahri Ertik 699, Mehmet Seyhan Duru 488, Serkan Sağlamer 312, Hakim Demirci ise 300 oy aldı.
 
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, demokrasi şöleni şeklinde geçen ön seçimde oy vermeye sandık başına giden tüm partililere teşekkür etti. Ön seçimden birinci sırada çıkan Hilmi Bülent Tekiner ise Nevşehir’den en az bir milletvekili çıkaracak güçleri bulunduğuna dikkat çekerek, tüm partililere teşekkür etti.
 
ÇORUM
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çorum’daki ön seçimi sonuçlandı.
 
9 aday adayının katıldığı ön seçimde delegeler milletvekili aday listesinde görmek istedikleri isimleri yazdılar. Akşam 17.00’de sona eren oy kullanımı sonrası 4 kişilik aday listesi belirlendi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılan üyeli önseçim sonucu CHP Çorum milletvekili ve aday adayı Tufan Köse 5 bin 243 oy alarak birinci olurken, Muharrem Bozdoğan, 4 bin 607 oyla ikinci, Dinçer Solmaz 4 bin 26 oyla üçüncü, Saim Topgül ise 3bin 820 oyla dördüncü oldu. Seçimde milletvekili aday adaylarından Cengiz Atlas 2 bin 948, Ulaş Yıldırım 2 bin 740, Turgut İlgü 2 bin 510, Halis Durkaya bin 874, Nejdet Sülünoğlu ise 887 oy aldı.

BARTIN
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Bartın'da yapılan ön seçimlerinde kazanan isimler mevcut Milletvekili Rıza Yalçınkaya ile Aysu Bankoğlu oldu.
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Merkezin aldığı karar sonrası milletvekili adaylarının belirlenmesi için partililer sandık başına gitti. Yapılan ön seçimlerde Milletvekili Rıza Yalçınkaya ile partinin 26 yaşındaki genç adayı Avukat Aysu Bankoğlu kazanan isimler oldu. Yapılan oylama sonucunda partililer 758 oyla Yalçınkaya’yı birinci, 716 oyla da Bankoğlu’nu ikinci adayları olarak belirledi. İki aday arasında birinci sıra için çekişmeli geçen seçimlerde diğer adaylar ise açık ara geride kaldı. Seçimlerde 2 bin 376 oy geçerli sayıldı.

KIRKLARELİ
CHP'nin hakim denetiminde milletvekili adaylarını belirlemek amacıyla ön seçim kararı aldığı Kırklareli'de 1. sıra milletvekili adayı 5348 oy alan Turabi Kayan, Edirne ise 1. sıra milletvekili adayı 3565 oy alan Okan Gaytancıoğlu oldu.
 
Kırklareli'de Yüksek Seçim Kurulu gözetiminde 14 aday adayının yarıştığı ön seçim sürecinde, 5348 oy alan Turabi Kayan birinci sırada yer alırken, 3279 oyla Vecdi Gündoğdu ikinci ve 3002 oy alan Mehmet Tuna Soykan üçüncü sıraya yerleşti.
 
Edirne'de 17 aday adayının yarıştığı ön seçim sürecinde ise 3565 oy alan Okan Gaytancıoğlu birinci, 2546 oy alan Erdin Bircan ikinci, 2271 oy alan Gürkan Güneser üçüncü sırada yer aldı.
 
EDİRNE
CHP'de Parti Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda 45 seçim bölgesinde hakim denetiminde ön seçimler yapılmaya başlanırken, Edirne’de de CHP’liler ön seçim heyecanı yaşadı. Resmi olmayan sonuçlara göre ilk sırayı Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu aldı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 25'inci dönem milletvekili adayı belirleme sürecinde partililer 45 seçim bölgesinde ön seçim için sandık başına gitti. Edirne'de 8 ilçede toplam 26 sandıkta oy kullanan CHP'liler, resmi olmayan kesin sonuçlara göre birinci sıraya Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu'nu getirdi. İkinci sırada Erdin Bircan, 3'üncü sırada da Gürkan Güneser yer aldı.
 
Öte yandan, Edirne merkezde 3 bin 182 üyesi bulunan CHP'de resmi olmayan sonuçlara göre aday adaylarından Gürkan Güneser bin 36 oyla birinci sırada yer aldı. Edirne genelinde birinci sırada olan Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, merkezde bin 20 oyla ikinci olurken, Erdin Bircan ise 933 oyla üçüncü sıraya yerleşti.

BOLU
Bolu’da, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olacak 3 isim yapılan ön seçimle belirlenirken, mevcut milletvekili Tanju Özcan açık ara farkla birinci oldu.
 
50. Yıl İlköğretim Okulu’nda yapılan ön seçimde oy kullanma işlemi saat 17.00’de sona erdi. Açılan sandıklarda oy kullanan 3 bin 792 üyenin 2 bin 494’ünün oyunu alan CHP Milletvekili Tanju Özcan, listenin başında yer alırken, Yusuf Renkli 827 alarak ikinci sırada, Burak Cop ise 823 oy alarak listede yer aldı. Diğer aday adayları Elfaz Temiz 814, Gülşah Şanlı 751, Oktay Türesin 510, Özaydın Çetin 498 oy aldı.

ORDU
CHP Ordu’da milletvekili adayını belirlemek için 18 aday adayı ile sandığa gitti. 7 bin 300 üyesi olan CHP’de yapılan ön seçimde 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimleri Ak Partili Enver Yılmaz’a karşı kaybeden Ordu eski Belediye Başkanı Seyit Torun birinci oldu. İkinci sırada Mustafa Adıgüzel yer alırken, üçüncü sırada ise CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız çıktı.
 
Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra CHP İl Teşkilatı binasında partililerle buluşan Seyit Torun CHP’nin Ordu’da 7 Haziran seçimlerinde tarih yazacağını söyledi.
 
ÇANAKKALE
Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) delegeleri bugün sabah saatlerinde sandık başına giderek milletvekili adaylarını belirledi. Açılan sandıkların ardından ilk iki sırayı Muharrem Erkek ve Bülent Öz oluşturdu.
 
İl merkezinde bin 185, il genelinde ise toplam 4 bin 300 delege aday sıralamasını belirlemek için oy kullandı. Akşam saat 17.00’den sonra sandıklar açılarak oy sayımına başlandı. Yapılan oylama sonucunda resmi olmayan rakamlara göre; Muharrem Erkek bin 889, Bülent Öz bin 711, Ahmet Küçük bin 534 ve Ali Sarıbaş bin 484 oy alarak ilk dört sırayı oluşturdu.
 
KONYA
CHP'nin hakim denetiminde milletvekili adaylarını belirlemek amacıyla ön seçim kararı aldığı Konya'da 1. sıra milletvekili adayı 3 bin 140 oy alan Mustafa Hüsnü Bozkurt oldu.
Yüksek Seçim Kurulu gözetiminde 28 aday adayının yarıştığı ön seçim sürecinde 3 bin 140 oy alan Mustafa Hüsnü Bozkurt ilk sırada yer alırken, ikinci sırada ise 2 bin 869 oy alan Gülsüm Filorinalı ikinci, 2 bin 862 oy alan Mehmet Turgay Bilge üçüncü, 2 bin 806 Ali Cemal Cömert dördüncü, 2 bin 535 oy alan Mehmet Ali Ünal beşinci sırada yer buldu.
CHP Konya İl Başkanı Bekir Yetiştirici, gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin iktidar ateşini Konya'dan yakacaklarını belirterek, sonuçların hem adaylar hem partileri açısından hayırlı uğurlu olmasını diledi.

BURSA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa delegeleri, milletvekili adaylarını belirlemek için sandığa gitti. Önseçim sonucunda birinci sırayı Ceyhun İrgil alırken, ikinci Lale Karabıyık, üçüncü Orhan Sarıbal oldu.
 
7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi CHP Bursa’da önseçim heyecanı yaşandı. 72 kişinin aday adaylığı müracaatı yaptığı Bursa'da, 28 bin 500 CHP üyesi, İl Seçim Kurulu’nun 17 ilçede belirlediği okullarda kurulan toplam 102 sandıkta oy kullandı. Üyeler en az 9, en fazla 18 isim yazabilirken, aksi kullanılan oylar geçersiz sayıldı.
CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, "Demokrasi şöleninin sonuna geldik. CHP’nin değerli aday adayları ve üyelerini gönülden kutluyorum. 72 aday adayı arasında bakan olacak arkadaşlar var. Sandığa gidildiğinde birinci de olacak 72’nci de olacak. Bugün 18 kişilik aday listemizi kontenjansız belirledik. Demokrasi dediğimiz işte bu. Diğer arkadaşlarımız üzülmesin, önümüzde daha birçok seçim var. Kendimizi halkımıza adamak zorundayız" dedi.
 
Önseçimi ikinci bitiren Prof. Dr. Lale Karabıyık ise, “Güzel bir önseçim süreci geçirdik. Bir demokrasi şöleniydi. Kendimizi üyelerimize tanıttık, ifade etmeye çalıştık. Üyelerimizin güzel bir liste yapacağını düşündüm her zaman. Her zaman çalışacağız, güzel sonuçlar da genel seçimde alacağız” diye konuştu.
 
Çekişmeye sahne olan CHP Bursa ön seçim sonuçlarına göre; Ceyhun İrgil 8 bin 302, Lale Karabıyık 8 bin 258, Orhan Sarıbal 8 bin 119, Erkan Aydın 7 bin 748, Nurhayat Altaca Kayışoğlu 7 bin 475 oy aldılar. CHP’nin diğer Bursa milletvekili adayları sırasıyla; Mustafa Şenyurt 6 bin 347, Asüde Şenol 6 bin 273, Nuray Çohan 6 bin 158, İsmet Karaca 5 bin 668, Tahir Gürhan Akdoğan 5 bin 457, Deniz Baykal 5 bin 101, Özgür Şahin 5 bin 057, Necati Şahin 5 bin 032, Şadi Özdemir 4 bin 841, Erkan Dönmez 4 bin 772, Ayşe Şahin 4 bin 743, İnan Keser 4 bin 709, Metin Çelik 4 bin 399 oy aldı.

TRABZON
Trabzon’da CHP üyesi 6 bin 40 kişinin milletvekili adaylarını belirlemek için gittiği eğilim yoklamasında 3 bin 519 kişi ‘Haluk Pekşen’ dedi.
 
Sandık sayım işleminin ardından açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, AK Parti’yi eleştirerek, CHP’nin güçlü bir şekilde geldiğini söyledi.
 
Sandıktan çıkan oylar ise şöyle:
 
“Haluk Pekşen 3 bin 519, Ali Türen Öztürk 3 bin 422, Ahmet Kaya 2 bin 803, Murat Özçilingir 2 bin 444, Yavuz Karan 2 bin 160, Mustafa Aydın 2 bin 72, Müslüm Tokgöz bin 541, Ramis Uzun bin 423, Nikmet Nuri Aydın bin 249, Cemil Bozbaş bin 238, Umut Topal 915, İsmail Kaynar 875, Mustafa Kul 736, Osman Şahinler 573, Ferda Kudunoğlu 557, İlker Bakioğlu 458, Adnan Beşir 323.”
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Ve şimdi inlerinden çıkarılıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen ...
Antalya’da pusula krizi: Baykal yanlış oy kullandı
Antalya'da ön seçime aday adayı olarak giren CHP eski Genel Başkanı Deniz ...
100 sayfalık ‘Ak’ beyanname: Başkanlık da var!
AK Parti'nin seçim beyannamesinde başkanlık sistemi, 'Yeni Anayasa Ve ...
 
AK Partili Sulayıcı’dan Menemen salvosu!
AK Parti Menemen İlçe Başkanlığının dayanışma yemeğinde konuşan AK Parti ...
AK Parti Tuğçe Kazaz’a kapıyı kapattı!
Sosyal medyada paylaştığı AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ...
Kemal Kılıçdaroğlu Tekin'in oğluna kız istedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Genel Sekreteri Gürsel ...
 
Demirtaş sert çıktı: Devlet içinde tek kişilik devlet
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı'na örtülü ödenek ...
CHP'li Güven: Yasalar korkuların üzerine çıkarılıyor
CHP İzmir Milletvekili ve 1. Bölge Aday Adayı Prof. Dr. Hülya Güven, AKP ...
Kılıçdaroğlu ağlamamak için kendini zor tuttu…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendi hayatını anlatan "Anadolu'nun ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva