HABERLER>SEÇİM 2015
29 Mayıs 2015 Cuma - 13:26

CHP İzmir rekor peşinde: ‘En büyüğü olacak’

İzmir Cumartesi günü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak. Mitingle ilgili duyuruları 15 gün önceden başlatan CHP İl Başkanlığı, mitingin İzmir’de yapılmış en büyük siyasi parti mitingi olacağı konusunda iddialı.

CHP İzmir rekor peşinde: ‘En büyüğü olacak’

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, bir siyasi partinin şimdiye kadar İzmir’de yapmış olduğu en büyük mitingi yapmaya hazırlanıyor.
 
CHP İzmir, 30 Mayıs Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla, saat 17.00 da Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan İzmir Mitingine iddialı hazırlanıyor.

Mitingle ilgili duyuruları 15 gün önceden başlatan CHP İl Başkanlığı, mitingin İzmir’de yapılmış en büyük siyasi parti mitingi olacağı konusunda iddialı.
 
SERTER, SADECE CHP MİTİNGİ DEĞİL
Mitingle ilgili açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Bu mitingi sadece CHP’nin mitingi olarak düşünmüyoruz. Bu miting “Artık yeter” diyen tüm İzmirlilerin mitingi olacak” dedi.



“ARTIK YETER” DİYEN HERKESİ BEKLİYORUZ
Serter şunları söyledi:
Öyle bir miting düşünün ki, 13 yıldır baskıdan, ayrımcılıktan, yoksulluktan, işsizlikten, sömürülmekten bıkmış ev hanımlarından, öğrencilere, İşçilerden İşsizlere, gençlerden emeklilere kadar herkes sesini duyurabilecek. Yaşadığımız bu güzel kente İzmir’imize hakaretler yağdıran, yatırımları sadece seçim zamanı hatırlayan, bu halkı TOMA’larla, biber gazlarıyla susturmaya çalışan AKP zihniyetine “Artık Yeter” diyecek herkes, 30 Mayıs’ta Gündoğdu Meydanı’nda buluşacak. İzmir’de yapılmış en büyük parti mitingine imza atmaya kararlıyız. Bu miting sadece Cumhuriyet Halk Partisinin değil, tüm İzmirlilerin mitingi olacak. İzmir’in dört bir yanından vatandaşlarımızın bu mitinge akın edeceğine inanıyorum. Bizlerde onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Yüz binlerce İzmirli ile 30 Mayıs’ta yolsuzluktan, adaletsizlikten ve yoksulluktan kurtuluşumuzu kutlayacağız. Yaşanabilir bir Türkiye’yi İzmir’den kuracağız. CHP’li olsun olmasın, ülkemizin gidişatından rahatsız olan, çocuğuna iş bulamayan, hukuksuzluktan şikayetçi olan ve artık yeter diyen tüm halkımızı, 30 Mayıs’ta Gündoğdu Meydanı’na bekliyoruz. İzmir için yeni bir tarih yazılırken tüm halkımızı bu anlara şahit olmaları için mitingimize davet ediyoruz.
 
İZMİR CHP İKTİDARININ MERKEZİ OLACAK
 Kemal Kılıçdaroğlu’nun 8 Haziran’dan itibaren İzmir milletvekili olacağını hatırlatan Serter, “İnanıyoruz ki, Sayın Genel Başkanımız sadece İzmir’den milletvekili olarak değil, Başbakan olarak Ankara’ya gidecek.  İzmir’e Başbakan çıkartmak yakışır ve İzmirli de Başbakanına önce 30 Mayıs’ta mitingde sahip çıkacaktır. CHP’nin iktidarı ve İzmir’den çıkacak Başbakanla İzmir CHP iktidarının merkezi olacaktır. Yıllardır malum zihniyete karşı  dimdik bir duruş sergileyen İzmir, hakkettiği yere böylece kavuşacaktır” dedi.
 
1 MİLYON KİŞİYE CEPTEN DAVET
CHP İl Başkanlığı miting duyurusu için 250 bin broşür, 100 bin renkli döviz, 50 bin afiş, 15 bin ayaklı raket kullanırken, İl Başkanı Bedri Serter’in sesiyle, yaklaşık 1 milyon İzmirliye cep telefonlarından ulaşıp mitinge davet etti. Serter tele-davette “Merhaba ben CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter… Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’de Gündoğdu Meydanı’nda yapacağı 'Yaşanacak bir Türkiye' mitinginde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağım” ifadelerini kullanıyor.

 
Gökova Körfezi beşik gibi: 1 saatte 11 deprem
 
Altınordu'nun şampiyon gençlerine Atina’da yeddiemin sürprizi
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ulusalllll. 30 Mayıs 2015 Cumartesi 11:52

Izmir izmir olali boyle kalabalik boyle miting gormiycek bi daha bir milyonu askin ataturk sevdalisi ozgurluk yanlisi butun yurttas orda olcak iktidar atesink atamizin goz bebegi izmirden yakip turkiyenin en son iline kadar yayip fasiszme gecit vermiycez izmir basbakan cikarak.

Yorumu oyla      16      7  
ByBaro 30 Mayıs 2015 Cumartesi 10:53

1 Mayıs günü de 'Pazar Tarifesi' uygulandı; 45 dakika vapur beklerken,'emek dostu' belediyemizin sağır kulaklarını çınlattık, aşk-nefret söylemleriyle..

Yorumu oyla      13      9  
Vatandaş 29 Mayıs 2015 Cuma 16:49

burda birmilyın toplasanız ne olacak allah aşkına doğuda yoksunuz karadenşzde kımen varsınız çoğu yerinde yoksunuz nasıl oluyorda sorastoroğlu başbakan olucak kimi kandırıyorsunuz %35 almazsam şstifa ederim diyordu şimdi bunu %26 indirdi bumu başbakan olucak tüm Atatürkçüleri partiden kovdunuz chp=hdp olmuş batının hdp si akp hedef 2023 dediğinde gülüyordunuz şimdi siz hedef 2035 diyorsunuz reklamlarını dahi taklit ediyırsunuz aman yarın doldurun 2 milyon olsun inşallah hiçte umrumuzda değil tüm Türkiye yine akp olucak unutmayın sorastoroğluna bu halk 6 seçim ders verdi yine verir

Yorumu oyla      27      27  
Haluk Ceviz 29 Mayıs 2015 Cuma 16:34

Biz bu sefer ceviz kıracağız...

Yorumu oyla      20      15  
mert 29 Mayıs 2015 Cuma 15:40

Bu iktidarı devralacak kişinin vizyonunu geniş tutması lazım, bu taktiklerle 1980 lerin Türkiyesinde olsan belki ama bu çağda imkansız.Malesef CHP kendini yine bitirdi, tutarsız söylemlerle AKP ye iktidarı tekrar verdi. Bu saatten sonra miting falan boş tren kaçtı güle güle iyi emeklilikler Kemalcim.

Yorumu oyla      23      29  
ozlakcy 29 Mayıs 2015 Cuma 14:56

miting alanını insanla doldurup rekor kıracağımıza sandıklara sahip çıkıp olası kaçakları önleyelim.bence bu daha güzel sonra istediğimiz kadar miting yaparız

Yorumu oyla      40      9  
29 Mayıs 2015 Cuma 14:49

Bekir kardeş böyle uygulamalar yok bizde.olmadı olmazda.Gitmek isteyen kendi özgür iradesi ile gider işten atılma tehdiyle değil

Yorumu oyla      33      11  
AHMET 29 Mayıs 2015 Cuma 14:40

İstanbul da AKP miting yapıyor ne kadar vapur varsa miting meydanına inşaları taşıyor fakat bizim izmir de kılıçdaroğlunun bu 4 mitingi her miting de karşıyakda ve bostanlıdan vapurlar insanları taşımıyor günlük saatlerinde kalkıyor insanlar vapur iskelesini yığılıyor bedavada istemiyor kent kartınla vapura binmek istiyor fakat vapur yok ey Kocaoğlu bütün vapurları koy vatandaş mitingine gitsin fakat kocaoğlunda bu kapsite yok

Yorumu oyla      33      12  
Sinan Öztan 29 Mayıs 2015 Cuma 14:23

Hadi İzmir durma yarın Gündoğdu'ya en az bir milyon İzmirli meydanda olmalı.

Yorumu oyla      43      16  
deli bekir 29 Mayıs 2015 Cuma 13:52

belediyeleriniz de ki insanları zorla götürmeyin de...

Yorumu oyla      23      39  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli'den esnafa güvence
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli dolmuş duraklarını ...
Vatan adayı Cevizoğlu 'engelsiz' ailelerle buluştu
Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Gazeteci Hulki Cevizoğlu, ...
Şoför esnafı CHP Adayı Bakan’ı bağrına bastı
İzmir Şoförler Odası Yönetim Kurulu, CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat ...
 
MHP adayı Onar’dan kıdem tazminatına devlet sözü!
MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Av. Ali Onar seçim çalışmalarına ...
Bakan Eroğlu EGE-GEP’i anlattı, CHP’yi bombaladı!
AK Parti’nin genel seçim öncesinde duyurusunu yaptığı Ege Gelişim Projesi’nin ...
CHP’li Çıray’dan YSK’ya bombardıman!
Cumhurbaşkanı Erdoğan için Anayasa Mahkemesi’ne başvurma nedeninin YSK’nın ...
 
AK Parti Adayı Hotar’ın Yarımada mesaisi tam gaz
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
AK Parti Adayı Nasır İzmir için hedef koydu!
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir'in bir ...
MHP adayı Savaşan'dan DERİTEKS işçisine destek
Deri Dokuma ve Tekstil İşçileri Sendikası’na üye oldukları için işten ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva