HABERLER>POLİTİKA
6 Ekim 2015 Salı - 14:32

CHP İzmir’de zirve maratonu: ‘Tecrübe’ konuşuyor!

Seçim çalışmaları kapsamında partinin tüm kademelerinden faydalanmak isteyen CHP İl Başkanlığında yoğun tempo sürüyor. Başkan Serter bugün de partinin geçmiş dönem milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

CHP İzmir’de zirve maratonu: ‘Tecrübe’ konuşuyor!

EGEDESONSÖZ – Türkiye 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlere kilitlenirken, CHP İzmir Örgütü’nde de çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında örgütün tüm kademelerinden faydalanmak isteyen CHP İl Başkanlığı haftayı eski başkanlar ve milletvekili adaylarıyla yapılan zirvelerle açarken, Başkan Bedri Serter bugün de partinin geçmiş dönem milletvekilleri, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


 
Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İzmir İl Başkanı Serter, “Güçlü ve köklü bir partiyiz. Böylesine önemli bir seçimde köklerimizden gelen güçle ve tecrübeleriyle, fikirleriyle bize yol gösterecek örgütümüzle yola çıktık. Sayenizde CHP tecrübesini konuşturarak başarıya ulaşacak” dedi.

AKP BUZDAĞI GİBİ ERİYOR
Serter şunları söyledi: Bugün burada, siyaseten örnek alınması, çalışmalarıyla hepimizin göğsünü kabartan çok önemli parti büyüklerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Son derece önemli bir seçimin arifesindeyiz.  Öyle ki, ülkeyi iyice kuruluş ekseninden kaydırmış, toplumda ayrımcılığı körüklemiş, kaos ortamına zemin hazırlamış bir dönemde, halkın 'artık yeter' dediği bir dönemde seçime gidiyoruz. Maalesef ki çok kısa bir zaman dilimi kaldı. İşte tamda bunun için her üyemize, tüm gönüllere ihtiyacımız var. Yapılan tüm araştırmalar gösteriyor ki 1 Kasım seçimlerine giderken oyunu en çok arttıran parti CHP.  AKP buz dağı gibi erimeye devam ederken, halkımızın tercihi partimizden yana oluyor. Asla rehavete kapılmıyor aksine, kalan kısa zamanda nasıl daha çok vatandaşımıza kendimizi anlatırız derdindeyiz. Sizler milletvekilliği yapmış, parti yönetimlerinde söz sahibi olmuş isimlersiniz ve görüşlerinizi çok önemsiyoruz. Bu toplantının sonunda tüm büyüklerimin etkili olacakları bölgelerle ilgili bir planlama yapmak ve sizleri bu alanlarda görevlendirmek istiyoruz. Eminim ki, bize vereceğiniz destek, İzmir'de oyumuzun artmasına, Türkiye de iktidara gelmemizde büyük fayda sağlayacaktır.


 
BARAJ İÇİN VERİLEN OYLARI GERİ İSTİYORUZ!
Seçim çalışmalarının bu dönemde, vatandaşla birebir temasa geçerek, çalınmadık kapı bırakmadan sokaklarda yapılacağını belirten Serter, “Şu an 22 ilçe ve büyükşehir belediyesini İzmirlilerin desteğiyle yönetiyoruz, 7 Haziran seçimlerinde 30 ilçenin 28'in de birinci parti olmayı başardık,inşallah şimdi 30 ilçede de birinci olacağız., Oylarımızı tüm İzmir'de arttırdık ama bunlar bizim için yeterli değil. Şimdi sizlerin desteğiyle milletvekili sayımızı arttırma, oy oranlarımızda rekor kırma zamanı. Sizlerden istirham ediyorum, çalışmalarınızda lütfen geçen seçimlerde CHP nasıl olsa İzmir'de kazanır diyerek oylarını baraj kaygısı yaşayan herkesi artık CHP'yi desteklemeye çağırın. Bizler için tek bir oy bile önemli, bu kaygıyla verilen oyları geri istiyoruz" diye konuştu.
 
Toplantıya katılan eski vekiller ve parti yöneticileri de seçimlerle ilgili görüşlerini ve önerilerini anlatırken, kurulacak ekiplerde yer almaktan ve partileri için çalışmaktan onur duyacaklarını belirtirken, düzenlenen toplantı içinde il başkanı Bedri Serter'e teşekkürlerini iletti.

 
Bodrum’da tacı Ukraynalı güzel taktı
 
Ahmet Hakan'dan saldrı sonrası ilk tweet
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yurttaş 6 Ekim 2015 Salı 15:45

Bence partinin eski dönem gençleri ve kadınlarından da fikir alın. Faydalı olur.

Yorumu oyla      20      6  
ONUR 6 Ekim 2015 Salı 15:19

ülkeyi karanlık zihniyetten kurtarmanın bilincinde olan herkes toplantıya gerek kalmadan da taşin altına elini koymalıdır. toplantılara zaten çalışacak olan insanların yerine farklı kesimlerden insanları katmak daha verimli olur

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti adayı Kalkan: Üreten kadın sayısı artacak
Karabağlar İlçe Başkanlığında düzenlenen Kadın Kolları Yönetim Kurulu ...
AK Parti adayı Turan maratona Karşıyaka’dan başladı
1 Kasım'da yapılacak seçim turlarına doğup büyüdüğü Karşıyaka ilçesinde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya çok şey kaybeder!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın Türk hava sahasını ihlalini "Bunu kabul ...
 
AK Partili Hotar: 12 yılda her sözü tuttuk
AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu dönemde verdiği her sözü tuttuğunu ...
Vural’dan çifte salvo! AK Parti’ye: Neren yerli, CHP’ye: Nöbetçi HDP!
MHP İzmir Milletvekili seçim gündemini masaya yatırırken AK Parti ve CHP’ye ...
Babacan: Cuma namazı sonrası Başbakanımız aradı ve…
AK Parti'nin Ankara Milletvekili adayı Ali Babacan, Başbakan Davutoğlu'nun ...
 
İzmir’in 'seçim bebekleri' babalarının moral kaynağı
İzmir'deki üç milletvekilinin 7 Haziran seçimlerinden birkaç ay önce dünyaya ...
Binali Yıldırım'dan güldüren sosyal medya ifadesi
Eski Bakan Binali Yıldırım, konuk olduğu bir TV programında 'Sosyal medya ...
AK Parti adayı Sürekli'den çiftçiye destek mesajı
AK Parti İzmir milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, yeni dönemde tarım ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva