HABERLER>POLİTİKA
29 Kasım 2015 Pazar - 09:48

CHP İzmir'de 'kongre pazarı': İşte yeni başkanlar!

CHP’de 4 ilçede kongre heyecanı yaşandı. Çiğli, Güzelbahçe ve Ödemiş’te mevcut başkanlar koltuklarını korumaya çalıştı. Kınık'ta iki adaylı yarış sonuçlandı. İlk sonuç tek aday ve tek liste ile yarışa gidilen Güzelbahçe'den geldi. Kınık'ta da yeni başkan İsmail Yılmaz oldu. Ödemiş'te de mevcut başkan Nazan Dönmez koltuğunu korudu. Büyük çekişmeye sahne olan Çiğli'de delegeler Utku Gümrükçü'yü koltuğundan indirip Zeynel Mertoğlu'nu yerine geçirdi.

CHP İzmir de  kongre pazarı : İşte yeni başkanlar!

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam eden parti içi yarışta gözler Çiğli, Güzelbahçe, Ödemiş ve Kınık'ta yaşanan başkanlık yarışındaydı. Büyük yarışa meydan olan Çiğli'nin aksine sakin geçen yarışta yeni ilçe başkanları belli oldu. Çiğli'de Zeynel Mertoğlu'nun aday olduğu mavi liste 195 oy alırken, Utku Gümrükçü'nün aday olduğu beyaz liste 173'te kaldı. En sakin geçen kongre tek listeyle gidilen Güzelbahçe olurken, Kınık'ta ve Ödemiş'te tatsızlık yaşanmadı. Güzelbahçe'de Kazım Çam yeniden başkan seçilirken, Kınık'ta İsmail Yılmaz, Ödemiş'te de Nazan Dönmez seçimleri kazandı.

İŞTE DÖRT İLÇE KONGRESİNDE YAŞANANLAR

ÜÇ İLÇENİN SEÇİM RAPORU!

GÖZLER RESTLEŞMELERİN YAŞANDIĞI ÇİĞLİ’DEYDİ
Büyük heyecana sahne olan kongrelerde tüm gözler Çiğli’deydi... Mevcut İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’nün yeniden aday olduğu kongrede, belediye desteğini arkasına alan Pir Sultan Abdal Derneği Çiğli Şube Eski Başkanı Zeynel Mertoğlu Gümrükçü’nün rakibi oldu. Yaklaşık olarak bir haftadır sosyal medya üzerinden restleşmelerin yaşandığı ilçede, büyük heyecan yaşandı.



ÇİĞLİ'DE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ VE PANKART YARIŞI
Geniş güvenlik önleminin alındığı Elit Düğün Salonu’ndan X-Ray cihazından geçerek salona giriş yapıldı. İlçe Başkanlığı tarafından talep edilen X-Ray cihazından tek tek alana gelenler tarandıktan sonra girişe izin verildi.. Ayrıca salonda adayların astıkları pankartlar dikkat çekti. Utku Gümrükçü’nün “Türkiye’de Kılıçdaroğlu, Çiğli’de Gümrükçü” yazılı pankartı bulunurken, Zeynel Mertoğlu’nun “Parti içi barış, parti dışı yarış” pankartı bulundu.



KİMLER KATILDI?
İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, il yöneticileri, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, İl Eski Başkanı Kemal Karataş, milletvekili adayı Ali Kemal Elitaş, Çiğli İlçe Eski Başkanı Ali Rıza Koçer, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Öte yandan konuşmalar öncesi  kongrenin divan başkanı Milletvekili Kamil Okyay Sındır seçildi.



SINDIR’DAN AÇILIŞ KONUŞMASI
Divan Başkanı İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, 7 Haziran seçimleri, koalisyon görüşmeleri ve 1 Kasım seçimlerine değindi. Süreçte CHP’nin rolüne değinen Sındır, korku neticesinde AK Parti’nin iktidar olduğunu söyledi. Ülkede seçimler öncesindeki baskı ve faşizmin devam ettiğini söyleyen Sındır, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül’ün tutuklanmasına tepki gösterdi. Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesine de değinen Sındır, katliamlar ülkesi olduğunu söyledi. Kongrede kardeşçe bir yarış olması gerektiğinin dile getiren Sındır, sonucun şimdiden Çiğli’ye, İzmir’e, partiye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.



'OLAĞAN KURULTAYA 2 AY KALMIŞKEN'
İlçe kongrelerinin demokrasi şöleni, düğünü olarak gördüklerini Çiğli ilçe kongremiz tüm kongrelerimiz gibi birlik içinde gerçekleşecektir diyen ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini her zaman ki gibi tekrar yineleyen CHP İl Başkanı Serter, “Muhalefet partileri içinde oylarını artıran tek parti CHP'dir...  Şahsen ben bu kadar karalamaya karşı dimdik durmuş partisini partilisini korumuş herkese eşit mesafede durmuş bir Genel Başkan'a sahip olduğumuz için ne kadar övünsek azdır diyorum. Kendisine yaptığı rehber liderlik için saygı duyuyorum. Benim gibi düşünmeyenler olabilir olağan kurultaya 2 ay kalmışken Genel Başkanımızı, partiyi, partilimi hak etmediği şekilde kamuoyunda tartışılır hale getirenleri anlamamı kimse beklemesindedi.

'2019’UN HEDEFİ: İZMİR’DE YÜZDE 60!'
Kongre sürecine yönelik önemli mesajlar veren Serter, "İzmir'de çok önemli 2 seçim yaşadık. Her iki seçimde de oyumuzu arttırdık. Birinci parti olduk. Vekil sayımız arttı. Nasıl olsa kazanırız rehavetine kapılmadık. Bize daha önce oy vermemiş kesimleri tespit ettik, o kesimlere yoğunlaştık. İlçe örgütlerimizle vekil adaylarımızla gençlik ve kadın kollarımızla uyum içinde çalıştık. Durmuyoruz. Hedefimiz oy oranımızı İzmir'de yüzde 60 yapmak... 2019’un hedefidir. AKP'nin, gerçek yüzünü anlatmaya devam etmek olacak. Tüm Türkiye'yi İzmir yapmak istiyoruz. Bu kongre süreçlerinden çıkacak kadrolarımız bunun için umut ışığı olacaktır. İsteğim parti içi yarış bittikten sonra omuz omuza çalışmak. Kaybeden olmayacak. Kar taneleri ne güzel anlatır birbirlerine zarar vermeden yol yürümenin mümkün olduğunu... Bizlerde kar taneleri olalım” dedi.



KİMSE KAYBETMEYECEK, PARTİMİZ KAZANACAK
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan söz aldı. Arslan, “Parti içi bayramı yaşıyoruz burada bayrak yarışındayız. İki tane adayımız var. İkisi de birbirinden kıymetli. Burada hiç kimse kaybetmeyecek, partimiz kazanacak. Partimizin iktidarı için bunları yapıyoruz. Diğer partilerde bu gelenek yok. Uygulanamıyor. Atamayla oluyor. Bu anlamda geleceğinin teminatı Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu demokratik yarışları yüzyıllarca sürecek olan cumhuriyetimizi korumak için birleştik ve devam ediyoruz. Ben de sizlerin değerli oylarıyla Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkanı oldum” dedi.  

DEĞİŞİMDE YARAR VARDIR
Başkanlığı döneminde üç tane seçim geçirdiklerini söyleyen Arslan, “25 bin oy farkıyla Çiğli’de yerelde iktidarda olduk Bu başarımızı taçlandırmak için tüm hemşerilerimize hizmetlerimizi vermeye çalışıyoruz. Örgütümüzde bizden memnun. Uyumlu çalıştım. Hiçbir zaman hiçbir seçimde dışlamak, ona zarar vermek gibi bir çalışma içinde olmadım. Ben yakışanı yaptım. Partime örgütüme sahip çıktım. Ancak şu bir gerçektir. Kadrolar değişebilir. Değişmeyen bir şey varsa herkes hiçbir şeyi görmüyordur. Değişimde yarar vardır diyoruz. Seçilecek olan ilçe başkanım benim ilçe başkanımdır. Benimde bir oyum var. Herkes özgür iradesiyle oyunu kullanacak. Kongrenin herkese hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ!
Çiğli Belediyesi Eski Başkanı Metin Solak, “Kongrelerde bir araya gelip birlikteliğimiz tazeliyoruz. Ancak öyle günler yaşıyoruz ki yüz yıl önce yaşanmış ihanetleri görüyoruz. Gazeteciler tutuklanıyor, baro başkanları öldürülüyor. Bunun karşısında bizler susmayacağız. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi…” dedi.



TANSİYON YÜKSELDİ
İl Yöneticisi Ali Karabay söz aldı. Karabay ilçe başkanlığının sosyal demokratlıktan dem vurduğunu fakat bin civarında üyenin kaydının silindiğini söyledi. Karabay, delege seçilmiş olan 25 kişinin de kongreye 3-5 gün kala parti üyesi olmadıklarının bildirildiğini söyledi.  İl yönetimi olarak konuyu araştırıp Genel Merkez’le paylaştıklarını dile getiren Karabay, ilçe yönetimi bu isimlerin istifa ettiğini söyleyerek Genel Merkeze yazı yazdıklarını ve seçme seçilme haklarının elinde alındığını söyledi. Bunun üzerine söz alan Ali Özbalık, Çiğli’de üniversite mezunu işsizin çok olduğunu, partinin rantından biraz da onların faydalanması gerektiğini dile getirdi. Özbalık, “Çiğli’de bu parti kimsenin babasının çiftliği değil gençlerin önünü açın, rica ediyorum Belediye başkanımız tüm vatandaşlara hizmet versin. Gece saatlerinde delegelerin evlerini ziyaret etmesin. İş vaatleriyle mahallelerde bizleri böldüler, yeter artık” dedi.



Özbalık’ın sözleri üzerine bazı partililer tepki gösterince tansiyon biraz yükseldi.


GÜMRÜKÇÜ’DEN SALVO
Adaylardan ilk olarak Utku Gümrükçü konuştu. Gümrükçü, “İlk insan emeklemekten yürümeye başladığı anda solculuk başladı. Düzeni değiştirme arzusu başladı. Sonrasında Mustafa Kemal Atatürklerle şahlanmaya başladı. Bizim mücadelemiz faşizme karşı mücadele demek. Biz direnmeyi Mevlana’dan öğrendik. Ben bunları ekmeğimi bölüştüğüm siz değerli partililerimden öğrendim. Denizler gibi Mahirler gibi Yusuflar gibi göğsümüzü gere gere faşizme karşı gericiliğe karşı dimdik ayakta durduk, yıkılmadık, dönmedik. Darağacında asıldık kurşunlandık. Çocuklarımızı babalarımızı kaybettik. 90 yıldır emeğin özgürlüğün sesi olduk. Yoldaşlığın sesi olduk. Bu ses, bu mücadele, bu bayrak, altıoklu bayrak asla inmeyecek. Bu kavga asla bitmeyecek. Siz var oldukça bu bayrak inmeyecek. Cumhuriyet yıkılmayacak. Direneceğiz. Benim ikametgahım yok diye partiye üye yapmadılar. Ben bu mücadeleye evraklarla, imzalarla değil doğuştan geldim. Dönmem. Mahkemeye çıkarıldım, haksızlığa  uğradım, 'ben haklıysam örgüt bana sahip çıkar' dedim. Aydınlığı getirmeye var mısınız? Siz benim oyunu 60 binlere getirmiş onurlu yoldaşlarımsınız. Hiçbir zaman eğilmediniz. Bugün sizden ricam elinize vicdanınıza koyacaksınız. Ona göre karar vereceksiniz. Hiç kimse sizi baskı altına alamaz, yıldıramaz. Siz Tayyip Erdoğan’ın önünde eğilmediniz. Siz Cumhuriyet Halk Partisi örgütüsünüz. 6 Temmuz’da bana bu görevi verdiniz. Bir gün alnınızı yere baktırmadım. Sizinle omuz omuza mücadele ettik. Sizler kendi çıkarlarınızı değil, ülkenin çıkarlarını öne alanlarsınız. Bir buçuk yıldır görevi yürütüyorum. Hiçbir belediyeye fatura kesmedim. Bir türk lirası para kazanmadım. Nağmerte muhtaç olmadım, sizi de nağmerte muhtaç etmeyeceğim. Burada bir oyun oynandı bana. Siz inandınız mı bunlara? Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem. 1100 kişiyi silmişim. İspatlamayan namerttir. 25 delegeye 'Utku sizi şikayet etmiş' dediler.  CHP’li CHP’liyi gammazlamaz. Biz burada gammazlayanların kim olduğunu iyi biliyoruz. Örgütün üzerinde hiçbir güç olmaz. En doğrusunu bilir ve yapar. Bu örgüt cüzdanına göre hareket eden değil, vicdanına göre hareket edenlerden oluşmuştur. Terazinin ayarı bozulduysa düzelteceksiniz. Kaderimi, gençliğimi, geleceğimi sizlere emanet ediyorum. Sizler ne eylerseniz, güzel eylersiniz. Kim seçilirse ben onun arkasındayım. Bir buçuk yıl sonra ilk defa bir şey istiyorum sizden. Varlığım varlığınıza armağan olsun” dedi.



KARDEŞ OLMA ZAMANI
Gümrükçü’nün rakibi olan Mertoğlu ise, “Kadın ve gençlerle uyumlu çalışacağım. Siyasi entrikaların arkasında olmayacağım. Partilimin her zaman arkasında olacağım. Bize destek olun ki partimizi büyüsün. Bize destek olun ki Genel Başkanımız kazansın. Bize destek olun ki il yönetimimizle uyum içinde olalım partimizi kazansın. Bize destek olun ki yarından itibaren ev ev sokak sokak CHP'nin bayrağını dalgalandıralım. Bize destek olun ki Çiğli her yerde siyasi projelerle anılsın. Zaman konuşma zamanı değil zaman icraat zamanı. Zaman AKP faşizmine karşı dik durma zamanı. Zaman Nazım Hikmet'in dediği gibi kardeş olma zamanı” diyerek konuşmasını bitirdi.



ZEYNEL MERTOĞLU YÖNETİM KURULU ASİLLER: Ergül Akkara, Hüseyin Arslan, Aylin Benian Çalt, Sevda Elveran, Suddiye Erdem, Ali Ergün, Mehmet Gülcan, Dursun Ali Kazar, Ali Ekber Korkmaz, Engin Oral, Binali Öztürk, Halil Özveren, Kerem Savak, Erdal Taner, Edibe Tokmak Yılmaz, İbrahim Vural  
 
ZEYNEL MERTOĞLU İL KONGRE DELEGE ADAYLARI: Hasan Arslan, Mehtap Bingöl, İslam Çiçekdağ, Leyla Dağdal, Umut Doğan, Orhan Doğan, Güven Dursun, Meltem Ergün, Bülent Eroğlu, Dilek Fırat, Hüseyin Gündüz, Hüseyin Kalkan, Arzu Karadağ, Behçet Köymen, Zeynel Mertoğlu, Ebru Okay, Erdal Ökdemir, Haluk Özgür, Eda Özkaya, Nursel Öztürk, Yaşar Sert, Metin Solak, Yusuf Sönmez, Metin Übeyli, Erfruz, Ünal, Ali Yaşar, Serpil Yıldırım, Alihan Yıldız


 
SELİM UTKU GÜMRÜKÇÜ YÖNETİM KURULU ASİLLER: Hasan Hayri Altay, Cengiz Arat, Veli Başak, İbrahim İncesu, Ahmet Kaçar, Sevgi Kartal, Kubilay Kesgin, Hüseyin Kızılkaya, Erdal Mansuroğulları, Nurettin Oran, Hasan Mert Özcan, Eylem Özdemir, Şengül Tekgül, Ercan Ulusoy, Radiye Senem Ünal, Nazlıcan Yavaş,
 
SELİM UTKU GÜMRÜKÇÜ İL KONGRE DELEGE ADAYLARI: Erdal Aksünger, Fatma İlknur Akgül, Volkan Alkan, Murat Aslan, Deniz Bektaş, Ayten Beyazgül, Aziz Buga, Radiye Ceylan, Yusuf Çoban, Tolga Çobanoğlu, Nerima Yurtsever, Mehmet Galoğlu, Selim Utku Gümrükçü, Sebahat İssi, İbrahim Karabulut, Süleyman Karadağ, Abdullah Kavak, Demir Kusum, Zuhal Mercan, Garip Odabaşı, Ali Özbalık, Turgay Pektaş, Filiz Sagular, Hasibe Şenkul, Hasan Tekin, Sebahattin Til, Fırat Toprak, Ayten Yola.



OY VERME SONUNDA KARMAŞA
Mevcut şartlarda 17.00'da kapanması gereken seçim sandığı, sandık başkanı tarafından kapatılmak istendiği sırada, oy kullanmadığını ileri süren, bir partili yüzünde karmaşa yaşandı. Partililer, sırada olmasına rağmen kimliğini sandık başkanlığına iletmemiş şahısın oy kullanması konusunda arbedeye veren tartışmaya başlayınca, sandıkların olduğu bölümde polis yerini aldı!

ZEYNEL MERTOĞLU BAŞKAN
Oyların sayılması sonrası Çiğli'de Zeynel Mertoğlu'nun aday olduğu mavi liste 195 oy alırken, Utku Gümrükçü'nün aday olduğu beyaz liste 173'te kaldı.

ÖDEMİŞ'TE DÖNMEZ KAZANDI
Ödemiş'te, kazanan mevcut başkan Nazan Dönmez oldu. Eski İlçe Başkanı Mehmet Birlik'in istifası sonrası yönetim içinden başkan olan Dönmez, 236 oyla tekrar başkan seçildi. Boyacıoğlu ise, 154 oyda aldı.
 
Dönmez'in listesi: Şevkinaz Ardıcak, Müşerref Baştürk, Erdem Boyacı, Zihni Duran, Mustafa Gerçek, Ayşen Görgülü, Yusuf Kırkar, Mehmet Kiremitçi, Vahittin Kulalı, Nurcan Meter, Mustafa Ovalı, Ali özen, Nazife Peynirciler, Mehmet Türk, İsmail Türkan ve Avni Yalçınkaya.
 
KINIK’TA İSMAİL YILMAZ VE ONUR GÖNDEN YARIŞTI
Kınık'ta başkan İsmail Yılmaz oldu. Kullanılan 109 oyun 96'sını alan Yılmaz başkan seçilirken Onur Gönden'e sandıktan 12 oy çıktı.
 
Yılmaz'ın listesinde Olcay Akın, Orhan Çetin, Cİhan Darılmaz, Ekber Ali Demir, Bülent Gavaş, İlhan Kırca, Özlem Oyuncu, Serkan Sara, Büşra Savaş, Ahmet Topçu, Halil Yılmaz ve Sinan Yılmaz ilçe yöneticisi seçildi.

Mehmet Çetinkaya, Cevdet Gönüllü, Ahmet Özkan, Murat Tosun ve İsmail Yılmaz ise il kongre delegesi oldu.
 


KAZIM ÇAM YENİDEN BAŞKAN
CHP Güzelbahçe İlçe Kongresi yapıldı. Tek listenin çıktığı kongrede mevcut ilçe başkanı Kazım Çam yeniden başkanlığa seçildi. Divan başkanlığını CHP Parti Meclisi Üyesi Alaattin Yüksel’in getirildiği kongreye CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, eski milletvekilleri Sabri Ergül, Erdal Karademir, Mustafa Moroğlu, çevre ilçelerin ilçe başkanları, il yöneticileri ve partililer katıldı. Seçimde 133 delegeden 126’sı oy kullandı.  Çam, 126 oyun 121'ni alarak yeniden başkan seçildi.

Açılış konuşması yapan Divan Başkanı Yüksel, AKP’ye iktidarı MHP’nin hediye ettiğini savunarak, “Eğer 7 Haziran seçimleri sonrasında ortaya çıkan tabloda MHP uzlaşmacı olsaydı, bugün AKP diye bir parti kalmayacaktı. 5 ay boyunca ülkede kaos ortamı yaratıldı ve insanlar 1 Kasım’da korkusundan oylarını AKP’ye vermek zorunda kaldı” diye konuştu. Yüksel, CHP’nin iktidar olabilmesi için İzmir’i ve Güzelbahçe’yi örnek alması gerektiğini savundu.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da 32 yıldır partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirterek, “Hiç bir dönem partime küsüp terketmedim. Ama sonunda sizleri mecliste temsil etme onuruna kavuştum” dedi. Bayır da CHP’nin iktidar olabilmesi için İzmir ve Güzelbahçe modelinin örnek alınması gerektiğini ifade etti.
 
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de örgütle, tam bir uyum içinde olduklarını belirterek, “Örgütüm beni bu göreve getirdi. Bu örgüte ömür boyu minnettar kalacağım ” dedi. İnce, görevde bulunduğu süre içerisinde hiç bir partilinin başını öne eğdirecek icraat içerisinde almadığını belirterek, “Dürüst, çalışkan ve güvenilir bir belediye başkanı olarak anılmak istiyorum” dedi.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam da örgütün kendisine olan güvenine teşekkür etti ve Güzelbahçe’de partinin oyunu her seçimde artırdıklarını belirterek, “Hedefimiz Güzelbahçe’yi İzmir’de CHP’nin en çok aldığı ilçe konumuna çıkarmak” dedi.
Konuşmalardan sonra seçimlere geçildi ve tek listeli seçimde Kazım Çam yeniden ilçe başkanı seçildi.  Güzelbahçe'de yönetim kurulu ve delegeler şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Ali Bacak, Müşerref Biber, Vural Gezer, Sema Özbaş, Satı Özkan, Ender Özkılınç, Devrim Seyrek, Alican Şimşek, Hilmi Tatlıcıoğlu, Nasuf Turhan, Murat Türkelli, Haydar Renger

İl kongre Delegesi: Mustafa İnce (Güzelbahçe Belediye Başkanı) Kazım Çam, Ednan Arslan, Altan İnanç, Ender Özkılınç.

 
Büyükşehir'den 'Göç ve Mübadele Anı Evi'
 
İzmir’in kar savaşçıları göreve hazır!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Orhan can 30 Kasım 2015 Pazartesi 08:51

Ilk insan emeklemeye başlarken hizipçilikte Başlamış

Yorumu oyla      12      6  
partili 30 Kasım 2015 Pazartesi 08:30

bu partide belediye başkanları seçimlere müdahale ettiği sürece bu parti hiçbir yere varamaz her zaman kendisine biyat eden yönetimler ister. Ondan sonra kalkıp biz solcuyuz, biz sosyal sosyal demoktratız bu anlayışı yok etmemiz lazım

Yorumu oyla      18      5  
Hasan 30 Kasım 2015 Pazartesi 07:59

Resimlere biraz dikkatli bakarsanız yaş ortalaması 50-60. Partide gençlerin hiçbir hakkı yok. Böyle olunca da proje üretmeyen azıcık olsun biz olalım sadece düşüncesinde emekliler partisi haline geldik. Vizyon misyon halk vs kimsenin umurunda değil.

Yorumu oyla      16      6  
Ülkü arslan 30 Kasım 2015 Pazartesi 00:32

Rodoplu delege listesinde değil mi

Yorumu oyla      13      6  
Yorgun demokrat 29 Kasım 2015 Pazar 19:31

Etnik kimlik siyaseti chp nin kaderi oldukça ilktidar hayal:(

Yorumu oyla      15      5  
Mahmut Esat ASLAN 29 Kasım 2015 Pazar 18:57

Kaybeden yok, kazanan CHP olmuştur. Seçilen arkadaşları tebrik eder başarılar dilerim.

Yorumu oyla      15      18  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yağmur altında ‘adayım’ dedi!
Eczacı Ali İhsan Yıldız, CHP Karabağlar İlçe Binası önünde şiddetli yağmur ...
CHP Buca’da adaylar çıktı meydane!
İlçede 6 Aralık’ta yapılacak kongre öncesi önce Çağdaş Kaya ardından da ...
Kılıçdaroğlu: Elçi'yi ve polisimizi katleden güçler hesap vermeli
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Çatışma istemiyoruz" diye haykırmanın ...
 
Başbakan Davutoğlu: Cinayette 2 ihtimal var!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tahir Elçi'nin öldürülmesinin ya "doğrudan bir ...
Kurtulmuş: Hunharca bir suikast!
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Tahir Elçi'nin öldürülmesi ve bir ...
Flaş! İki bakandan ortak ‘Tahir Elçi’ açıklaması
Diyarbakır’da Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesinin ardından İçişleri ...
 
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Özuslu’nun acı günü
CHP’li Başkan’ın babası yaşamını yitirdi.
CHP’li Tanrıkulu ağlamaktan konuşmadı…
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesi, siyaseti de hüzne boğdu.
AK Parti’de Balçova zirvesi, Delican’dan 2019 zirvesine vurgu!
Balçova'daki sabah buluşmasında konuşan İl Başkanı Delican, "2019’daki ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva